Αυτό που έπαθε η Ιωάννα Μαλέσκου στο ταξίδι της με τα κιλά που πήρε το πάθαμε όλοι μέσα στις γιορτές

Αυτό που έπαθε η Ιωάννα Μαλέσκου στο ταξίδι της με τα κιλά που πήρε το πάθαμε όλοι μέσα στις γιορτές

«Νομίζω έφυγα +3 κιλά από το νησί! Αλλά μετά σκέφτηκα, η ζωή είναι μικρή, Ιωάννα, φάε», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η νέα χρονιά βρήκε εκτός τηλεόρασης την Ιωάννα Μαλέσκου, την μέχρι πρότινος παρουσιάστρια στο πρωινό του ΣΚΑΙ αλλά τα σημάδια δείχνουν πως το 2023 θα είναι η χρονιά της.

Η παρουσιάστρια, υποδέχτηκε τη νέα χρονιά στη Μυτιλήνη με συν τρία κιλά και μπόλικη τύχη.

Συν τρία κιλά!

Τι εννοούμε; Η Μαλέσκου, μας κάνει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ξενάγηση τη Μυτιλήνη την οποία και γύρισε τις γιορτινές αυτές ημέρες και στο πρόσφατο ποστ της αποκάλυψε πως έφαγε τόσο ωραία στο νησί που έχει πάρει τουλάχιστον τρία κιλά.

https://www.instagram.com/p/CnCLb4qIIxp

Κι επειδή πριν λίγες ώρες μπήκε και πάλι σε διατροφή με φασολάκια για να σταματήσει τις διατροφικές ατασθαλίες, η Μαλέσκου είχε γράψει προκαταβολικά.

maleskou.JPG

«Παρεμπιπτόντως, δοκίμασα παραδοσιακές γεύσεις σε ένα γραφικό ταβερνάκι, πάνω στη θάλασσα. Εκπληκτική κουζίνα. Νομίζω έφυγα +3 κιλά από το νησί! Αλλά μετά σκέφτηκα, η ζωή είναι μικρή, Ιωάννα, φάε τον γκιουζλεμέ. Ε και όπως καταλαβαίνετε, το ένα πιάτο έφερε το άλλο! Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες … και δε συμμαζεύεται»!

Χρονιά με γούρι

Η χρονιά πάντως ξεκίνησε γουρλίδικα στη Μυτιλήνη όπου η Μαλέσκου αποκάλυψε πως κέρδισε το φλουρί και είχε έναν ενδιαφέροντα διάλογο και με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία της τόνισε πως ξεκινάει γεμάτη τύχη από ένα μαγικό μέρος.

https://www.instagram.com/p/Cm5AjnSIwyP

«Καλωσορίζοντας το 2023, οικογενειακά, με εκλεκτούς φίλους, σπιτικές νοστιμιές, χαμόγελα, παιχνίδια και με το φλουρί της βασιλόπιτας! Αγκαλιάζω λοιπόν όσα μου έφερε το προηγούμενο έτος, κρατώ με ευγνωμοσύνη όσα και όσους με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και ανυπομονώ για όσα το νέο έτος θα μου φέρει. Η πρώτη ημέρα του έτους πάντως, μου χάρισε συγκλονιστικές εικόνες και μάλιστα χωρίς φίλτρο. Αληθινές στιγμές, με αληθινούς ανθρώπους, αυτό θα πει τύχη και ευλογία μαζί! Να έχετε υγεία και πίστη! Όλα έρχονται στη σωστή στιγμή. Καλή χρονιά», έγραψε η Ιωάννα με τη Ναταλία να της απαντά:

«Και σε παραμυθένιο μέρος και να αγαπάς και με φλουρί ;; Ε αυτά είναι» και την Ιωάννα να επιστρέφει τονίζοντας:

«Ναταλία μου, το νέο έτος ξεκίνησε πραγματικά πολύ αγαπησιάρικα! Και σημειολογικά, πολλά υποσχόμενο. Καλή χρονιά αγαπημένη μου, με υγεία και μπόλικες χαρές, να έχεις»!

Έτοιμη για συγκατοίκηση

Το στόρι της Ιωάννας που τονίζει πως κάνει τη νοικοκυρά, δεν είναι τυχαίο μιας και είναι πιθανό να συγκατοικεί ήδη με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret» του προηγούμενου μήνα, η Ιωάννα που είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Δανιά για κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης να είναι πια πολύ κοντά. Κι όχι μόνο σκέφτεται να μείνει με τον καλό της αλλά θα αλλάξει και γειτονιά η όμορφη Ιωάννα που θα εγκαταλείψει τα βόρεια προάστια για τα νότια και θα αφήσει τα Μελίσσια για να είναι πιο κοντά στη θάλασσα.

Χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά της

Η Ιωάννα μιλάει σπάνια για την προσωπική της ζωή αλλά και όταν το έκανε, είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

«Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου θέλω όλα να είναι σε πολύ χαμηλούς τόνους. Θέλω όλα να είναι ήρεμα, να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Μια ηρεμία, μια αγκαλιά, μια θαλπωρή. Αυτό προκύπτει αν έχεις μια σχέση σε στερεές βάσεις ή αν δεν έχεις σύντροφο προκύπτει από την προσωπική σου ηρεμία.

Παρότι δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου, είμαι σε μια φάση τόσο ήρεμη μέσα μου που θεωρώ ότι όλα αυτά που έρχονται στη ζωή μας τα τραβάμε, τα έλκουμε με κάποιον τρόπο. Θα σου πω όμως ότι αυτό έχω μια έντονη επιθυμία να κάνω οικογένεια. Τα τελευταία χρόνια προέκυψε αυτή η ανάγκη. Κυρίως τον χρόνο που ήρθα στην Αθήνα. Εύχομαι να τραβάω στη ζωή μου τέτοιους ανθρώπους. Θα ήθελα ο άνθρωπος που θα επιλέξω να με θαυμάζει και να με σέβεται» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια όταν είχε ερωτηθεί για τον δεσμό της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα κάνει το επόμενο βήμα τη σχέση της αλλά έχεις δει τον Κωνσταντίνο Δανιά;