Η Ιωάννα Μαλέσκου θα κάνει το επόμενο βήμα τη σχέση της αλλά έχεις δει τον Κωνσταντίνο Δανιά;

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα κάνει το επόμενο βήμα τη σχέση της αλλά έχεις δει τον Κωνσταντίνο Δανιά;

Κωνσταντίνος Δανιάς: Ο γόης σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου που οι φήμες την θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. 

Μπορεί επαγγελματικά η Ιωάννα Μαλέσκου να απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όμως στην προσωπική της ζωή η παρουσιάστρια φαίνεται πως όχι μόνο είναι ευτυχισμένη αλλά ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα.

Συγκατοίκηση προ των πυλών

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, η Ιωάννα που είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Δανιά για κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης να είναι πια πολύ κοντά. Κι όχι μόνο σκέφτεται να μείνει με τον καλό της αλλά θα αλλάξει και γειτονιά η όμορφη Ιωάννα που θα εγκαταλείψει τα βόρεια προάστια για τα νότια και θα αφήσει τα Μελίσσια για να είναι πιο κοντά στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CferLG9s0Db

Η επιλογή των νότιων προαστίων είναι ιδανική για το ζευγάρι που μέχρι και πριν μερικές ημέρες απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα κάνοντας windsurfing.


Ο 37χρονος σύντροφος της Μαλέσκου πέρα από εκπαιδευτής σκύλων αγαπά τον αθλητισμό και τα extreme sports, λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες με τη μηχανή του ενώ στις εξορμήσεις του εκτός Αθηνών έχει μαζί του και την Ιωάννα, η οποία από τη στιγμή που συνδέθηκε με τον καλό της απολαμβάνει τη φύση και έχει μυηθεί και εκείνη στο windsurfing.

Κοινή λατρεία για τα extreme sports

Ο Κωνσταντίνος που μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη, ενώ σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή, θυμίζει πάντως και έναν χολιγουντιανό σταρ, τον πρωταγωνιστή της σειράς You στο Netflix, ειδικά όταν ποζάρει με το καπέλο του, είναι ίδιος με τον Penn Badgley.

https://www.instagram.com/p/CV-4EVBlUak

Χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά της

Η Ιωάννα μιλάει σπάνια για την προσωπική της ζωή αλλά και όταν το έκανε, είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

«Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου θέλω όλα να είναι σε πολύ χαμηλούς τόνους. Θέλω όλα να είναι ήρεμα, να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Μια ηρεμία, μια αγκαλιά, μια θαλπωρή. Αυτό προκύπτει αν έχεις μια σχέση σε στερεές βάσεις ή αν δεν έχεις σύντροφο προκύπτει από την προσωπική σου ηρεμία.

Παρότι δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου, είμαι σε μια φάση τόσο ήρεμη μέσα μου που θεωρώ ότι όλα αυτά που έρχονται στη ζωή μας τα τραβάμε, τα έλκουμε με κάποιον τρόπο. Θα σου πω όμως ότι αυτό έχω μια έντονη επιθυμία να κάνω οικογένεια. Τα τελευταία χρόνια προέκυψε αυτή η ανάγκη. Κυρίως τον χρόνο που ήρθα στην Αθήνα. Εύχομαι να τραβάω στη ζωή μου τέτοιους ανθρώπους. Θα ήθελα ο άνθρωπος που θα επιλέξω να με θαυμάζει και να με σέβεται» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια όταν είχε ερωτηθεί για τον δεσμό της.

Το comeback της Ιωάννας Μαλέσκου και η αλλαγή στα μαλλιά της... ξανά