Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα 51α γενέθλια του Σάκη Ρουβά και το Instagram Account της κόρης του

Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα 51α γενέθλια του Σάκη Ρουβά και το Instagram Account της κόρης του

Η τούρτα- υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του Σάκη Ρουβά και οι ευχές on stage από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μπορεί στο Hollywood στις 5 Ιανουαρίου να γιορτάζει τα γενέθλιά του ο γόης Bradley Cooper, όμως στην Ελλάδα έχει γενέθλια ο δικός μας super star, Σάκης Ρουβάς.

O τραγουδιστής έγινε 51 ετών και γιόρτασε τραγουδώντας και χορεύοντας στην πίστα παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

51 γενέθλια επί σκηνής

tourta.JPG

Ο Κωνσταντίνος άλλωστε ήταν εκείνος που τραγούδησε για τον Σάκη το γνωστό γενέθλιο τραγούδι και στην σκηνή εμφανίστηκε μια πολυόροφη τούρτα- υπερπαραγωγή, ενώ ο Ρουβάς δεν έκρυψε την έκπληξή του.

Στα 51 του χρόνια πάντως, ο Σάκης έχει την ίδια ενέργεια on stage ενώ για τη σχέση του με το πέρασμα του χρόνου ο τραγουδιστής είχε πει παλαιότερα:

«Είμαι πιο ώριμος από ποτέ, η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα, έχει άλλο νόημα και πράγματι νιώθω καλύτερα από ποτέ. Δεν εγγυώμαι ότι δε θα βάψω τα μαλλιά μου γιατί μπορεί να κάνω κάτι και να χρειαστεί να τα κάνω ξανθά. Ο χρόνος μας κάνει καλύτερους, τον αγαπάμε».

Οι ευχές της Αναστασίας

Από νωρίς πάντως και πριν την τούρτα στο κέντρο που εμφανίζεται, ο Ρουβάς γιόρταζε με τις ευχές της πρωτότοκης κόρης του Αναστασίας, η οποία έχει το δικό private Instagram προφίλ με το username cece, όπου και έκανε ένα story για τα γενέθλια του πατέρα της τονίζοντας την ευγνωμοσύνη της για τον μπαμά της.

ANASTASIA3.JPG

Η Αναστασία είναι πλέον 14 ετών και το προφίλ της παραμένει ιδιωτικό στο Instagram ενώ το άλλο προφίλ που είχε στο Tik Tok είναι πλέον κλειστό.

ANASTASIA2.JPG

Ο Σάκης είναι ένας τρυφερός μπαμπάς και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τα τέσσερα παιδιά του και την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη.

anastasia4.jpg

«Οι πιο ευτυχισμένες, οι πιο δημιουργικές, οι πιο όμορφες στιγμές που πέρασα το 2022 ήταν αυτές με την οικογένειά μου! Στόχος μου για το 2023 είναι να είμαστε ακόμα πιο κοντά, να ζήσουμε την κάθε στιγμή… μαζί!

Καλή Χρονιά σε όλους για εσάς και τις οικογένειές σας», είχε γράψει ο Σάκης στο ξεκίνημα του 2023 ποζάροντας μαζί με τους δικούς του!

https://www.instagram.com/p/Cm488qhjgQR

Ο Σάκης για τον ρόλο του ως μπαμπάς:

«Το πιο γλυκό βάρος που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις.

Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά! » είχε γράψει ο Σάκης στο Instagram για την πατρότητα.

Στη μεζονέτα του Σάκη Ρουβά & της Κάτιας Ζυγούλη τα παιδιά είχαν τον πρώτο λόγο στον στολισμό