Στη μεζονέτα του Σάκη Ρουβά & της Κάτιας Ζυγούλη τα παιδιά είχαν τον πρώτο λόγο στον στολισμό

Στη μεζονέτα του Σάκη Ρουβά & της Κάτιας Ζυγούλη τα παιδιά είχαν τον πρώτο λόγο στον στολισμό

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη δεν κουράστηκαν καθόλου φέτος για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού τους, στον Νέο Βουτζά. Όλα τα ανέλαβαν τα 4 παιδιά τους. Με απόλυτη επιτυχία.

 

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει τον δικό τους παράδεισο σε μια μεζονέτα στον Νέο Βουτζά. Στο σπίτι τους, δίπλα στη φύση, μεγαλώνουν τα 4 παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα, τα οποία φέτος ανέλαβαν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Κάτια Ζυγούλη μέσα από video που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube. Το μοντέλο έδειξε πλάνα από το σπίτι, το οποίο – για ακόμη μια χρονιά- εκπέμπει ζεστασιά και φινέτσα. Γιατί και τα προηγούμενα χρόνια ο Σάκης και η Κάτια έχουν ποζάρει στο γιορτινά στολισμένο σπίτι τους δείχνοντάς μας ότι τα Χριστούγεννα για εκείνους είναι καθαρά οικογενειακή υπόθεση.

Η Γη της ελιάς: Το «κορίτσι» του Σάκη Ρουβά, Μελίνα Κόντη, έρχεται για να αναστατώσει τη Μάνη

Η υπέροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και η μικρή «Αριάδνη» στο δέντρο

Δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, από το σαλόνι του σπιτιού, ξεκίνησε το βίντεό της η Κάτια Ζυγούλη. Η 44χρονη έκανε κανονική ξενάγηση στην υπέροχη μεζονέτα της οικογένειάς της αποκαλύπτοντας στους fans την τέλεια διακόσμηση, αλλά… και τους εξαίρετους διακοσμητές: τα παιδιά της.

Όπως είπε η Κάτια, εκείνη απλώς έστησε το δέντρο και έβαλε τα φωτάκια, ενώ η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας έφεραν εις πέρας όλο τον στολισμό. Και το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό. Βλέπεις κι εσύ ότι το δέντρο αποτελείται από μπάλες σε όλα τα χριστουγεννιάτικα χρώματα: σε κόκκινο, σε λευκό και σε χρυσό, ενώ υπάρχει και μία που φέρει το όνομα της μικρότερης κόρης της οικογένειας Ρουβά, της Αριάδνης. Γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο υπάρχουν Άγιοι Βασίληδες, χιονάνθρωποι και τάρανδοι, αλλά και ένα κατακόκκινο αλεξανδρινό, το απόλυτο φυτό των Χριστουγέννων. Επίσης, όπως είπε η Κάτια Ζυγούλη, υπάρχουν και κάποιες κούτες με λευκές μπάλες που έχουν ξεμείνει δίπλα στο δέντρο, ίσως ως κομμάτι του décor.

Δεν είναι, όμως, στολισμένο μόνο το μεγάλο σαλόνι του σπιτιού του ζευγαριού στον Νέο Βουτζά. Τα παιδιά στόλισαν και τα δικά τους δωμάτια με χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια, και την αποκάλυψη φρόντισε να κάνει ο μικρότερος της οικογένειας, ο Απόλλωνας Ρουβάς, οδηγώντας το κοινό προς το δωμάτιό του.

https://www.instagram.com/p/CX57FGehw82

Στη συνέχεια του βίντεο, η Κάτια Ζυγούλη κάθεται μπροστά από το ζεστό τζάκι της μονοκατοικίας. Και βλέπουμε και σε αυτόν τον χώρο υπέροχο στολισμό. Τα 4 παιδιά της οικογένειας έχουν τοποθετήσει διακοσμητικά φαναράκια με φωτάκια πάνω στο τζάκι, ενώ πάνω στο τραπεζάκι υπάρχουν βάζα με φυτά και φρέσκα λουλούδια.

Συνέχισε στην gallery και δες φωτογραφίες με τον στολισμό του σπιτιού Ρουβά και Ζυγούλη από παλαιότερες χρονιές.