O Δημήτρης Αλεξάνδρου εξυμνεί τις γυναίκες με μια φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη και του γιου τους

O Δημήτρης Αλεξάνδρου εξυμνεί τις γυναίκες με μια φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη και του γιου τους

Ο 35χρονος δημοσίευσε την ωραιότερη άφιλτρη φωτογραφία μαμάς-μωρού μέσα από το μαιευτήριο.

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από μερικές ώρες, σήμερα Τρίτη (10/1) η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την influencer να φέρνει στον κόσμο τον καρπό του μεγάλου έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η 29χρονη μέσα από το προφίλ της στο Instagram δημοσιεύοντας ένα story-παράκληση προς τους δημοσιογράφους και τους ακολούθους της.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

O Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε το πιο τρυφερό μήνυμα

Πριν από μερικά λεπτά, το μεσημέρι της Τρίτης (10/1) ο πανευτυχής μπαμπάς πόσταρε μια φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη μέσα από το μαιευτήριο στην οποία τη βλέπουμε να θηλάζει στοργικά το μωρό τους. Η 29χρονη δείχνει τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη, με τη συγκεκριμένη άφιλτρη λήψη να αποτελεί μία από τις ωραιότερες (αν όχι την ωραιότερη) φωτογραφία της μέχρι και σήμερα.

touni1.jpg

Το γνωστό μοντέλο έγραψε εμφανώς συγκινημένος στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπάω και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω...και την δικιά μου όσο δεν πάει! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ».

Ο 35χρονος βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της συντρόφου του, η οποία δεν είχε εύκολο τοκετό. Αυτή τη στιγμή το ερωτευμένο ζευγάρι, που πριν από λίγο καιρό υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα και απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το νέο μέλος.

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - Το μήνυμά της στα social media για τη στάση των δημοσιογράφων

H πρώτη φωτογραφία του Αλεξάνδρου junior

Πριν λίγες ώρες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου τους κρατώντας το πατουσάκι του μωρού και τονίζοντας ότι η μαμά Ιωάννα είναι καλά στην υγεία της.

alexandrou_junior.jpg

Ο γάμος και η πορεία της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το γεγονός γνωστοποίησε, μέσω Instagram stories, η influencer δείχνοντας και τα έγγραφα.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια, η 29χρονη εξήγησε γιατί δεν επέλεξαν να κάνουν έναν πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο.

«Δεν θα ήθελα να παντρευτώ έτσι βεβιασμένα. Εγώ στο μυαλό μου θα ήθελα να παντρευτώ, αν παντρευτώ, με την ησυχία μου, να βάλω την τέλεια νυφικάρα μου, να έχω το κορμί μου το σούπερ, να μπορώ να χορέψω, να μπορώ να πιω και να διασκεδάσω ελεύθερα γιατί τώρα ζορίζομαι με την εγκυμοσύνη, οπότε δεν θα ήθελα να γίνει έτσι. Όταν κι αν με το καλό γίνει, θα ήθελα να γίνει πάρτι. Βάσει νόμου είμαι ψιλοπαντρεμένη πλέον…».

Το φύλο του μωρού και το εντυπωσιακό baby shower

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με ένα άκρως εντυπωσιακό baby shower, στο οποίο παρευρέθηκαν στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Με τοπίο τη στολισμένη με μπαλόνια και φωτισμένα γράμματα πισίνα, η influencer και το μοντέλο στάθηκαν στο κέντρο και ανακοίνωσε πως το μωρό που περιμένουν είναι αγόρι. Οι πανηγυρισμοί ήταν ξέφρενοι, ειδικά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που θα έχει κι άλλη αντρική παρέα στο σπίτι.

Πηγή φωτογραφιών: jtouni

Πηγή κεντρικής: jtouni