Μάριε πες τα! Ο Αθανασίου αρνείται να σχολιάσει τη νέα σχέση της Σολωμού κι εμείς χειροκροτάμε

Μάριε πες τα! Ο Αθανασίου αρνείται να σχολιάσει τη νέα σχέση της Σολωμού  κι εμείς χειροκροτάμε

Ο Μάριος Αθανασίου κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση της Μαρίας Σολωμού. Ο Μάριος αρνήθηκε ευγενικά να πει τη γνώμη του για τον Mente Fuerte. Ξανά. 

Τον Μάριο Αθανασίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το απόγευμα της Τετάρτης 11/1 στο θέατρο Νέος Ακάδημος όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας για τη νέα χρονιά.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο να πολιτευτεί και όπως ανέφερε βρίσκεται σε σοβαρές συζητήσεις ενώ ασχολείται ήδη ενεργά στον τομέα της Περιφέρειας.

Η άβολη ερώτηση για τη Μαρία Σολωμού

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός ρωτήθηκε (ξανά) για τη φημολογούμενη σχέση της πρώην συντρόφου του και μητέρας του πρωτότοκου γιου του, Μαρίας Σολωμού με τον τράπερ, Mente Fuerte.

Με απόλυτη ψυχραιμία και ευγένεια ο Αθανασίου απάντησε ξανά για θέμα και εξήγησε το αυτονόητο:

«Δε θέλω να σχολιάσω για τη Μαρία. Την αγαπώ πάρα πολύ.

Δε θέλω να μπαίνουμε σε μια διαδικασία να κάνουμε σχόλια, κριτική.

Ό,τι θέλω να πω, το λέω στη Μαρία επί προσωπικού».

Λίγο αργότερα οι δημοσιογράφοι του ανέφεραν πως η Μαρία Σολωμού έχει αναφερθεί ανειλημμένα στην αδυναμία που έχει ο γιος τους σε εκείνον, με τον ηθοποιό να απαντά και πάλι με φυσικότητα:

Σαν την Μαίρη και τον Αιμιλιανό

Το συγκεκριμένο περιστατικό θυμίζει την «επίθεση» από τους δημοσιογράφους που είχε δεχθεί ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη, Αιμιλιανός Σταματάκης. Όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Μαίρης, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον ηθοποιό και του ζήτησαν να σχολιάσει το ευτυχές γεγονός.

Ακολούθησε η απάντηση όλο νόημα της Μαίρης Συνατσάκη μέσω Instagram.

«Ίσως να μην είναι όλα για να γίνονται «θέματα», έγραψε η παρουσιάστρια η οποία έδωσε σε όλους να καταλάβουν την ενόχλησή τους.

sinatsaki.jpg

Ο πρώην της Μαίρης πάντως, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στο αμήχανο συμβάν. Όπως τόνισε, τον ενοχλεί γενικότερα να δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων από δημοσιογράφους, ειδικά μάλιστα για κάτι τόσο προσωπικό.


«Με εξοργίζει το πέσιμο στον δρόμο από δημοσιογράφους, ειδικά με ηλίθιο τρόπο. Όταν ρωτήθηκα για την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου μου, το θεώρησα ανώριμο. Ως εκεί. Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ περισσότερο», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στο παρελθόν βέβαια, έχουν υπάρξει ακόμα πιο αμήχανα περιστατικά, όπως εκείνο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που βρέθηκε σε επίδειξη μόδας δίπλα στον πρώην σύζυγό της και δεχόταν ερωτήσεις για τον νυν της.

«Τώρα δεν είναι ωραία ερώτηση αυτή, είναι λίγο αμήχανο όλο αυτό. Σημασία έχει ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά τότε η Αλεξάνδρα με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο να απαντά στο αν εγκρίνει τη νέα σχέση της πρώην του:

Το φαίνομενο «ρωτάω τον πρώην την γνωμούλα του για τον νυν», εικάζουμε θα συνεχιστεί. Αυτό που ο Μάριος Αθανασίου έκανε ήταν μια πρώτη επανάσταση, γιατί δεν χρειάζεται να έχουμε γνωμούλα για όλα, ειδικά για πρώην μας που αγαπάμε και που μας ενώνει για πάντα ένα παιδί ή μια μεγάλη αγάπη!

Πηγή κεντρικής: ndp