O Mente Fuerte έχει νεύρα με όσα γράφονται για την Μαρία Σολωμού και εκείνη έχει νεύρα με τον Λιάγκα

O Mente Fuerte έχει νεύρα με όσα γράφονται για την Μαρία Σολωμού και εκείνη έχει νεύρα με τον Λιάγκα
NDP photo agency

Ο γνωστός ράπερ εξήγησε σε συνέντευξή του γιατί ενοχλείται με όσα γράφονται για την Μαρία Σολωμού και απάντησε αν τελικά είναι ζευγάρι. 

Θα αποχαιρετήσουμε σε λίγες ημέρες το 2023 και δεν θα έχουμε μάθει αν τελικά ο Mente Fuerte είναι ζευγάρι με την Μαρία Σολωμού. Τουλάχιστον από τους ίδιους. Ο γνωστός ράπερ έδωσε σε συνέντευξή του, διπλωματική απάντηση για την σχέση του με την ηθοποιό αλλά δεν έκρυψε και την δυσαρέσκειά του για όσα γράφονται. Ξεκάθαρη απάντηση για τα σχόλια αλλά και για την επίθεση που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, έδωσε όμως η Μαρία.

Γιατί όμως τόσα νεύρα;

«Νευριάζω με όσα γράφονται για την Μαρία»

Τις τελευταίες δύο μέρες τόσο η Μαρία Σολωμού όσο και ο Mente Fuerte βρήκαν την ευκαιρία να διευκρινίσουν για το πώς αισθάνονται για όσα γράφονται για την σχέση τους. Τα οποία φυσικά δεν θα γράφονταν, αν δεν μας έδιναν και εκείνοι τις αφορμές. Με τις κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram, αλλά και την πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία στο red carpet του Madwalk. Και όταν δίνεις αφορμές, η καλύτερη λύση είναι να μην σχολιάζεις ό,τι και να πουν για εσένα. Γιατί πάντα η δράση φέρνει και αντίδραση.

https://www.instagram.com/p/CmMWHpbsFeI

Η πάντα προσεκτική στις δηλώσεις της Μαρία Σολωμού, είχε ωστόσο δίκιο στο να αντιδράσει στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, ότι έχει τρικυμία εν κρανίω, όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε τις δηλώσεις της σε ένα podcast πως πέρασε και εκείνη την φάση στα νιάτα της, να μην μπορεί να διαλέξει ποιον σύντροφο ήθελε στο πλευρό της. Γιατί το σχόλιό του ήταν υπερβολικό.

Madwalk 2022: Η Μαρία Σολωμού πιο hot από ποτέ στην πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση με τον Mente Fuerte

https://www.instagram.com/p/CmT0HAgNL8d

Μόνο που διάλεξε μία πιο επιθετική αντίδραση από την δική του. Και μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά δήλωσε: «Ο Γιώργος έχει κάνει σχόλια που είναι μισογυνικά. Δεν μπορεί να μου μιλάει εμένα για τρικυμία εν κρανίω. Τρικυμία εν κρανίω στο δικό μπορώ να δημιουργήσω άνετα πια... Την τελευταία φορά που πήγα στην εκπομπή του Γιώργου, έφαγε πάλι παντόφλα γιατί με είπε, εντός ή εκτός εισαγωγικών -που δεν τον παρεξήγησα - κατίνα. Μέσα σε τρία λεπτά ζήτησε συγγνώμη και είπε πως δεν εννοούσε κατι τέτοιο. Δεν μπορεί όμως ο «χείμαρρος» να κατακρίνει και να μιλάει με αυτό τον τρόπο για κάποιον άνθρωπο που λέει την αλήθεια του».

Αντίδραση για όσα γράφονται για την σχέση τους, είχε και ο Mente Fuerte, μιλώντας στην εκπομπή του Fipster στο κανάλι του στο You Tube. Και την υπερασπίστηκε ειδικά για το συμβάν με την Μαρία και ρεπόρτερ που ήθελε να της πάρει δήλωση ενώ εκείνη ήταν στο αυτοκίνητό της: «Πρώτο δεν την έβρισε. Είπε...αλλά ήταν μέσα στο αμάξι της. Πας να κάνει προπαγάνδα. Πας να βγάλεις έναν άνθρωπο με ψέματα, λάθος. Όλα έχουν ένα όριο. Τι σου δίνει εσένα το δικαίωμα να με παρενοχλείς και δεν μου δίνει το δικαίωμα σε εμένα να αντιδράσω; Nευριάζω για όσα γράφονται για την Μαρία. Η showbiz είναι ένα θέατρο που φοράμε όλοι την μάσκα μας».

Κομμάτι όμως αυτής της showbiz είναι και εκείνοι. Δεν είναι έξω από αυτή και δεν το επιθυμούν. Γιατί διαφορετικά - όπως τόσοι άλλοι - θα έβρισκαν τρόπο να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους. Την όποια σχέση τους.

Ο γνωστός ράπερ ρωτήθηκε φυσικά για το αν τελικά είναι ζευγάρι με την Μαρία. Γιατί οι κινήσεις τους, αυτό μας δείχνουν ξεκάθαρα. Εκείνος όμως ακολούθησε ξανά την διπλωματική οδό στην απάντησή του: «Με την Μαρία Σολωμού είμαστε αυτό που βλέπετε. Η Μαρία δεν θέλει να βάλει ταμπέλα, αν είμαστε φίλοι, σχέση ή όλα αυτά μαζί».

Μάλλον όλα αυτά μαζί είναι τελικά, χωρίς να θέλουν να το αποκαλύψουν.