Lisa Marie Presley: Ανακοπή καρδιάς υπέστη η μοναχοκόρη του Έλβις - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πατούλια Κατερίνα
Lisa Marie Presley: Ανακοπή καρδιάς υπέστη η μοναχοκόρη του Έλβις - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Todd Williamson

Στα επείγοντα μεταφέρθηκε η 54χρονη Lisa Marie Presley μετά από καρδιακή ανακοπή.

Δύσκολες ώρες περνάει η LISA Marie Presley, η 54χρονη μοναχοκόρη του Elvis Presley και της 77χρονης σήμερα Priscilla Presley.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, η ηθοποιός υπέστη καρδιακή ανακοπή και η μεταφέρθηκε στα επείγοντα από το σπίτι της στο Calabasas ενώ έγινε προσπάθεια με επινεφρίνη για να επανέλθη αναφέρουν πηγές του TMZ.

https://www.instagram.com/p/BkRw2Klhvdb

Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Lisa Marie ήταν τη βραδιά των Χρυσών Σφαιρών, μιας και μία από τις ταινίες που διεκδικούν τα βραβεία φέτος είναι και η ταινία Elvis, αφιερωμένη στη ζωή του πατέρα της.

H Lisa Marie τα τελευταία δύο χρόνια κάνει σπάνιες εμφανίσεις και έχει δηλώσει πως η ζωή της καταστράφηκε μετά την αυτοκτονία του γιου της Benjamin Keough.

Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Elvis Presley: Το σπαρακτικό μήνυμα της μαμάς του

Προσπαθώ να βαδίσω αυτόν τον δρόμο της φρικτής θλίψης που κατέστρεψε την καρδιά μου

«Δεν έχω δημοσιεύσει κάτι εδώ και καιρό γιατί δεν είχα πολλά να πω, θα θρηνώ αιώνια την απώλεια του γιου μου. Προσπαθώ να βαδίσω αυτόν τον δρόμο της φρικτής θλίψης που κατέστρεψε την καρδιά μου και την ψυχή και με κατάπιε σχεδόν ολοκληρωτικά. Τίποτα άλλο δεν συμβαίνει πέρα από το ότι τα τρία μου παιδιά λαμβάνουν της προσοχής και του χρόνου μου πια», τόνισε στο μήνυμά της η κόρη του Elvis, τονίζοντας πως η ταινία του Baz Luhrmann είναι τόσο καλή που την έχει δει ήδη δύο φορές. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Austin Butler βγήκε στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου 2022και η 54χρονη φιλοδοξεί πως ο πρωταγωνιστής της ταινίας θα πάρει και βραβείο Όσκαρ.

Η Lisa Marie έχει τρία παιδιά ακόμα, τη Riley Keough, 32 ετών και τα δίδυμα Finley και Harper Lockwood, 13 ετών.

https://www.instagram.com/p/CKzImEuhB8k

«Αυτό που με έκανε να κλάψω ήταν το να βλέπω τα παιδιά μετά την ταινία ενθουσιασμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γεμάτα υπερηφάνεια για τον παππού τους και για την κληρονομιά που τους άφησε με τρόπο που δεν το έχω ξανανιώσει. Μου πληγώνει την καρδιά που ο γιος μου δεν είναι εδώ για την δει, θα την λάτρευε κι εκείνος», είχε πει η μοναχοκόρη του Elvis λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της ταινίας για εκείνον.

Η Lisa Marie Presley μίλησε για πρώτη φορά για την αυτοκτονία του γιου της Benjamin