Η Μαρία Καβογιάννη είχε γενέθλια και η μισή showbiz ήταν εκεί - Η απίστευτη throwback φωτογραφία

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Καβογιάννη είχε γενέθλια και η μισή showbiz ήταν εκεί - Η απίστευτη throwback φωτογραφία

Η ηθοποιός προσκάλεσε τους φίλους της στο σπίτι της στο Βύρωνα και η Μαρία Καβογιάννη ένιωθε σα μικρό παιδί με την διώροφη γαλάζια τούρτα - έκπληξη. 

Τι σημασία έχει ο χρόνος στην περίπτωση της Μαρίας Καβογιάννη, όταν έχει τόση ενέργεια σα να είναι ακόμη μικρό κοριτσάκι; Η ηθοποιός παρόλα αυτά, έκλεισε τα 65 της χρόνια και οι φίλοι της ήταν όλοι εκεί για να γιορτάσουν την Μαρία τους με μία διώροφη γαλάζια τούρτα και με το happy birthday δια στόματος Δέσποινας Βανδή.

Σα να μη πέρασε μία μέρα για την Μαρία που έχει αλλάξει ελάχιστα από την εποχή που την είδαμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, για να μην πούμε και από τότε που ήταν στην δραματική σχολή. Μία φωτογραφία από το παρελθόν θα σε πείσει.

Throwback με νοσταλγία

Η νεοκλασσική κατοικία της Μαρίας Καβογιάννη και του συζύγου της και γνωστού γλύπτη Πέτρου Δρυτσώνα με το μεγάλο κήπο στον Βύρωνα άνοιξε χθες, για να υποδεχθεί τους δεκάδες στενούς φίλους της για τα γενέθλιά της. Αυτό το σπίτι βέβαια όπως και το εξοχικό της στο Πήλιο είναι πάντα ανοιχτό και πάντα βλέπουμε την μεγάλη της παρέα στο πλευρό της.

Η Δέσποινα Βανδή και στενή της φίλη τραγούδησε το Happy Birthday με όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν σα χορωδία ενώ η ηθοποιός Ορνέλα Λούτη μετάφερε και την διώροφη τούρτα των γενεθλίων της με την Καβογιάννη να πετά στα σύννεφα από τη χαρά της.

Εκτός από την Δέσποινα Βανδή, στο πάρτι ήταν και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του, αλλά και στενοί φίλοι της οικογένειας, όπως ο επιχειρηματίας Κώστας Σκουλικαράκης. Μάλιστα στο πιάνο για παίξει την μελωδία των γενεθλίων που εξελίχθηκε και σε...όπερα με την μαέστρο Μαρία, ήταν η κόρη της Αντέλα.

Η Δέσποινα στο story που ανήρτησε από τη βραδιά έγραψε και μία πολύ ωραία αφιέρωση για εκείνη: «Αυτός ο υπέροχος φωτεινός άνθρωπος, έχει γενέθλια και ήμασταν χθες βράδυ μαζί της. Σε αγαπάω Μαρία και εύχομαι να έχεις μόνο χαρές στη ζωή σου».

https://www.instagram.com/p/B7LYM0dhI6X

Πρώτη του χρόνου με μία αναπάντεχη περιπέτεια για Μπακοδήμου - Καβογιάννη στο Πήλιο

Ο χρόνος έχει φερθεί υπέροχα στην Μαρία και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες της ξέγνοιαστης εποχής που ήταν στην δραματική σχολή και μετά στο θέατρο, με συναδέλφους που έγιναν στην συνέχεια στενοί φίλοι.

https://www.instagram.com/p/ByAiAoaIJ9v