H Ελένη Μενεγάκη είπε μια μεγάλη αλήθεια για τη σχέση του Σάκη με την Κάτια Ζυγούλη

H Ελένη Μενεγάκη είπε μια μεγάλη αλήθεια για τη σχέση του Σάκη με την Κάτια Ζυγούλη

«Δεν ήμουν Ρουβίτσα, ούτε ήξερα τα τραγούδια του», είπε η Κάτια για τον Σάκη και η Ελένη έχει μια άποψη για τη σχέση τους.

H Κάτια Ζυγούλη έδωσε μια συνέντευξη στον Τάσο Τρίφωνος και στο Τετ -α - Τετ, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή.

Στο απόσπασμα που κυκλοφορεί, η Κάτια μιλάει για την απόφαση του γάμου αλλά και την απόφαση του να μην ζηλεύει τον Σάκη από το ξεκίνημα της σχέσης τους.

Η Κάτια δεν ήταν Ρουβίτσα ποτέ

«Δεν ήμουν Ρουβίτσα, ούτε ήξερα τα τραγούδια του. Πολύ ωραίο αγόρι αυτός είχα πει γιατί μου είχε αρέσει και τον είχα βρει πολύ νόστιμο.

Όταν όμως γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι αυτά που ήξερες με τις ζήλιες και τις ανασφάλειες, ξέχασε τα! Θα τρελαθείς.

Νομίζω όταν είπα το ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, παρ’ το απόφαση, εδώ είσαι, αποφάσισα. Πολλά από αυτά που έκανα στη δουλειά μου δεν τα καταλάβαινα με την πρώτη. Έπρεπε να κοιτάξω μετά από πάρα πολλά χρόνια πίσω και να πω, μπράβο τα κατάφερα», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια.

Για τη συνέντευξη αυτή μίλησε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκανε και μερικά εύστοχα σχόλια για το πώς ο Σάκης από ένας single σούπερ σταρ, άλλαξε μέσα στα χρόνια με τη βοήθεια της Κάτιας.

«Για τον Σάκη πιο παλιά λέγαμε πως είναι μόνος ή βγαίνει με κάποια, πάντως σχέση μακροχρόνια άλλη δεν είχε κάνει.

Και επειδή η σχέση ξεκίνησε σε ένα γύρισμα και κάποιος θα σκεφτόταν πως είναι διαφημιστικό, αυτοί οι δύο, νέοι και ωραίοι που γνωρίστηκαν πριν πολλά χρόνια, απέδειξαν πως αυτό μπορεί να είναι δύσκολο (αλλά μπορεί να συμβεί).

Η Κάτια αποδέχτηκε πως είναι με έναν νέο και ωραίο άντρα που τον θέλουν όλα τα κορίτσια στην Ελλάδα... Ο Σάκης διατηρεί τον μύθο του γιατί προχώρησε στη ζωή του. Κάποτε όταν ήταν ελεύθερος κάποιος τραγουδιστής, ηθοποιός, έλεγαν πως πρέπει να είναι μόνος. Και ο Σάκης όχι μόνο δεν έμεινε μόνος, έκανε και παιδιά», τόνισε η Ελένη.

https://www.instagram.com/p/CfkCWKqNOsA

Σάκης και Κάτια μετρούν 19 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο γνωρίστηκαν στην Κρήτη κατά τη διάρκεια διαφημιστικού σποτ και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Σήμερα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα 4 παιδιά τους (Αριάδνη, Αναστασία, Απόλλωνας και Αλέξανδρος) να αποτελούν την μόνιμη πηγή της ευτυχίας τους.

Η επέτειος γάμου Ρουβά-Ζυγούλη και οι τρυφερές ευχές

Ανήμερα της επετείου τους τον περασμένο Ιούλιο, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να ευχηθεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στην γυναίκα της ζωής του, η οποία είχε παράλληλα γενέθλια. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία τους και έγραψε:

Στη μεζονέτα του Σάκη Ρουβά & της Κάτιας Ζυγούλη τα παιδιά είχαν τον πρώτο λόγο στον στολισμό

Ο λαμπερός γάμος

Ο Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους το 2017 μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 4 παιδιά. Ο παραμυθένιος γάμος έγινε, ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν οι κουμπάροι.