Χριστιάνα Μπέττα & Αντριάνα Φουστάνου τραγουδούν Νατάσα Θεοδωρίδου και η μαμά καμαρώνει

Χριστιάνα Μπέττα & Αντριάνα Φουστάνου τραγουδούν Νατάσα Θεοδωρίδου και η μαμά καμαρώνει

Ρεσιτάλ έδωσαν οι δύο κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου τραγουδώντας «Αχάριστη καρδιά» και το TikTok ψήφισε ποια το είπε καλύτερα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχει απλά σχέση μάνας-κόρης με τα δύο κορίτσια της, τη Χριστιάνα Μπέττα και την Αντριάνα Φουστάνου. Οι 3 τους είναι οι καλύτερες φίλες, προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί και, μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που βγαίνουν για φαγητό, κρασί και χορό.

Και σε μία από τις τελευταίες εξόδους του 2022, η τραγουδίστρια με τις κόρες της έκαναν ακριβώς αυτό: πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ δειπνώντας σε εστιατόριο, με τα 2 κορίτσια να αποκαλύπτουν ένα ταλέντο τους. Αυτό που τους χάρισε η μαμά τους και δεν είναι άλλο από την ωραία φωνή τους. «Αχάριστη καρδιά» τραγούδησαν η 28χρονη Χριστιάνα και η 22χρονη Αντριάνα με τη μαμά Νατάσα να δηλώνει ξεκάθαρα την περηφάνια της.

Το μυστικό στον γάμο της Μπέττυς Μαγγίρα δεν είναι μόνο ο έρωτας αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου

Το TikTok με το τραγούδι της Χριστιάνας και της Αντριάνας και η «ψήφος» του κοινού

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο με τις κόρες της να τραγουδούν τη δική της επιτυχία «Αχάριστη καρδιά» μετά το τέλος του δείπνου τους σε εστιατόριο. Η Χριστιάνα με την Αντριάνα, όπως θα δεις παρακάτω, τραγουδούν «πάνω» από το τραγούδι που παίζει στο μαγαζί, με τη μικρότερη κόρη της τραγουδίστριας και καρπό του έρωτά της από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο, να τα δίνει πραγματικά όλα. Και το κατάλαβε και το κοινό αυτό.

Τα 2 κορίτσια, λοιπόν, έδωσαν ρεσιτάλ με τους fans της Νατάσας Θεοδωρίδου να κρίνουν ότι η Αντριάνα έχει πάρει όλο το ταλέντο της μαμάς της και έχει πολύ καλή φωνή. Να δες και τα σχόλια στην παρακάτω φωτογραφία.

sxolia_natasa.jpg

Και η μαμά Νατάσα, βέβαια, έδειξε την περηφάνια και το καμάρι της για τις δυο κόρες της γράφοντας στο caption του TikTok video «my girls», αλλά και πάνω στην εικόνα «you rock».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πάντα στο πλευρό των κοριτσιών της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει «χτίσει» μια υπέροχη σχέση με τις δύο κόρες της και είναι πάντα στο πλευρό τους, με κάθε ευκαιρία και επιτυχία, για να χαρεί μαζί τους. Όπως στην πρόσφατη ορκωμοσία της Αντριάνας Φουστάνου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, όπου βρέθηκε όλη η οικογένειά της για να χαρεί με τη χαρά της.

https://www.instagram.com/p/CmJVMzmIIWH

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ταξίδεψε μαζί με τη Χριστιάνα Μπέτα στην Καλαμάτα για να δει την κόρη της να παίρνει το πτυχίο της. Εκεί, φυσικά, ήταν και ο μπαμπάς της Αντριάνας, ο Ανδρέας Φουστάνος, με τον οποίο η τραγουδίστρια έχει κρατήσει άψογες σχέσεις μετά το διαζύγιο. Πράγμα το οποίο συμβαίνει και με τον πρώτο της σύζυγο και μπαμπά της Χριστιάνας, Τάκη Μπέττα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει εξαιρετικές σχέσεις και με εκείνον και φάνηκε από την κοινή εμφάνισή τους στη Μύκονο, στην πρώτη έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάνας, το περασμένο καλοκαίρι.

«Κρατάω καλή σχέση με τους πρώην συζύγους, αλλά και με τις σχέσεις μου, εάν υπάρχει έδαφος επικοινωνίας. Και με τον Ανδρέα Φουστάνο, είμαστε φίλοι, δύο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε», είχε πει η Νατάσα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα.