Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από εμάς - Η νέα συνήθεια & οι φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από εμάς - Η νέα συνήθεια & οι φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ

Η 52χρονη τραγουδίστρια μάς έκανε να ταυτιστούμε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της και έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στον χώρο. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια συνεχίζει επιτυχώς τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο, δεν παύει ωστόσο να είναι μια full time μαμά για τις 2 μονάκριβες κόρες της.

Η 52χρονη έχει αποκαλύψει πολλές φορές μέσα από τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την υπέροχη σχέση που έχει με τις κόρες της. Η Χριστιάνα, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Τάκη Μπέττα, και η Αντριάνα, από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο, είναι η no1 προτεραιότητά της. Μαμά και κόρες είναι αχώριστες και με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί, διασκεδάζοντας σαν καλές φίλες.

Η σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους πρώην συζύγους της είναι προς αντιγραφή

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο πιο ακομπλεξάριστο βίντεο μέσα από το καμαρίνι της

Πριν λίγες ώρες η Χριστιάνα Μπέτα βρέθηκε στο καμαρίνι της μαμάς της και δεν δίστασε να την βιντεοσκοπήσει, δημοσιεύοντας αργότερα το υλικό στο Instagram.

«Ξεκινάμε pilates σήμερα», ρωτά η Χριστιάνα τη μαμά της.

«Η γυμναστική μου φέρνει στεναχώρια, κούραση, μελαγχολία και πρόβλημα! Μην με κοιτάς έτσι, το' βαλα για να το βάλω. Σας αγαπώ!», λέει εμφανώς ευδιάθετη η τραγουδίστρια στην κάμερα και ξεσπά σε γέλια.

https://www.instagram.com/p/CmeaH-tpT9Y

«Για μένα η Google γράφει τη σωστή ηλικία. Όταν έχεις 28 χρονών παιδί, τι να κρύψεις; Και γιατί να κρύψεις; Εγώ νιώθω τόσο ωραία… Δε λέω ότι δεν κοιτιέσαι καμιά φορά στον καθρέφτη και δε βλέπεις καμιά ρυτίδα που δε σου αρέσει ή δεν ξυπνάς τόσο καλά και λες “όλα τέλεια”. Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε τι έχω κάνει. Πάρτε τον να σας τα πει. Εγώ γιατί να σας τα πω; Δε γυμνάζομαι. Εγώ είμαι από αυτές που η γυμναστική δε φέρνει ευεξία, φέρνει λύπη στεναχώρια και κούραση. Δε λέω ότι τρώω ότι θέλω και είμαι σούπερ. Προσέχω. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πάρα πολλές ώρες», έχει δηλώσει η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Οι ακομπλεξάριστες makeup free αναρτήσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου

H δημοφιλής τραγουδίστρια έχει καθημερινή παρουσία στο Instagram και δημοσιεύει στιγμιότυπα από το καμαρίνι, το σπίτι ή τις εξορμήσεις με τις κόρες της.

https://www.instagram.com/p/ClmeuD0IXyE

Δεν είναι λίγες οι φορές που η 52χρονη πόσταρε makeup free βίντεο ή φωτογραφίες της, αποδεικνύοντας πόσο άνετη και ακομπλεξάριστη είναι.

https://www.instagram.com/p/CkGtLTKuZ1w

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια δυναμική γυναίκα που μεγαλώνει όμορφα και έχει συμφιλιωθεί απόλυτα με την εικόνα της.

https://www.instagram.com/p/ChW-1-5I-BT

Πηγή κεντρικής: natasatheodoridou