Η Νατάσα Θεοδωρίδου έζησε με τις κόρες της το απόλυτο girls’ night που κατέληξε σε ξέφρενο χορό

Μαρία Ροδίτη
Η Νατάσα Θεοδωρίδου έζησε με τις κόρες της το απόλυτο girls’ night που κατέληξε σε ξέφρενο χορό

Έξοδος για τρεις. Νατάσα Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέττα και Αντριάνα Φουστάνου σε τρελά κέφια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει αποκαλύψει πολλές φορές μέσα από τα social media της την υπέροχη σχέση που έχει με τις κόρες της. Η Χριστιάνα, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Τάκη Μπέττα, και η Αντριάνα, από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο, είναι όλη της η ζωή. Μαμά και κόρες είναι αχώριστες και με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί.

Έτσι κι έγινε το βράδυ της Δευτέρας (5/12) που η τραγουδίστρια βγήκε για φαγητό και ποτό με τις κόρες της. Μια έξοδος και ένα girls’ night που ολοκληρώθηκε με έναν epic χορό από τις 3 τους.

Αυτό που ενώνει τη Δανάη Μπάρκα με τη Χριστιάνα Μπέττα δεν είναι μόνο η φιλία τους

Η βραδινή έξοδος της Νατάσας Θεοδωρίδου με τις κόρες της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου -εκτός από μαμά- είναι και φίλη με τις κόρες της και τα παρακάτω βίντεο το αποδεικνύουν. Οι τρεις τους βρέθηκαν σε εστιατόριο, έφαγαν, ήπιαν τα ποτά τους και γέλασαν με την ψυχή τους. «Σαν το γέλιο δεν έχει», έχει γράψει η τραγουδίστρια στο Insta Story που θα δεις ευθύς αμέσως.

Στο επόμενο βίντεο η Αντριάνα, η Χριστιάνα και η Νατάσα τσουγκρίζουν τα ποτά τους και φαίνεται να περνούν πολύ καλά. Και πώς ολοκληρώνεται η τέλεια βραδιά; Με έναν epic χορό των 3 γυναικών. Μαμά και κόρες χορεύουν με τη λεζάντα να αποτυπώνει όλο αυτό που έζησαν: «Girls’ night».

https://www.instagram.com/p/ClzDuHVIY-S

Η υπέροχη σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους μπαμπάδες των παιδιών της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχει τέλεια σχέση μόνο με την Αντριάνα και τη Χριστιάνα, αλλά και με τους μπαμπάδες τους, τον Ανδρέα Φουστάνο και τον Τάκη Μπέττα. Μπορεί να έχει πάρει διαζύγιο και από τους δυο, αλλά η τραγουδίστρια τούς σέβεται και τους εκτιμά απεριόριστα. Και οι ίδιοι, όμως.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Ανδρέας Φουστάνος την επισκέφθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά, πήγε στο καμαρίνι της και έβγαλαν μαζί και stories δείχνοντας την αγάπη τους. «Πες σε εμένα εδώ και σε όλο τον κόσμο πώς πέρασες σήμερα», λέει στον Ανδρέα Φουστάνο η Νατάσα Θεοδωρίδου με εκείνον να απαντά: «Τέλεια». Η τραγουδίστρια αναρωτήθηκε, μάλιστα, αν ήταν καλή με τον πρώην σύζυγό της να απαντά: «εννοείται, θεά. Δεν υπάρχεις, δεν υπάρχεις». Και οι δυο τους έσκασαν στα γέλια.

Και το περασμένο καλοκαίρι, όμως, η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντήθηκε με τον πρώτο της σύζυγο, Τάκη Μπέττα, στην έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους, Χριστιάνας, στη Μύκονο.

https://www.instagram.com/p/CUpPP1RoUbY

«Η βραδιά απόψε είναι του παιδιού μας, είναι η πρώτη της έκθεση. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη Χριστιάνα μας και εγώ και ο πατέρας της. Τα υπόλοιπα τής ανήκουν», σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ ο Τάκης Μπέτας σχολίασε πως «ό,τι κάνει ευτυχισμένα τα παιδιά μας πρέπει να το στηρίζουμε. Είμαστε ευτυχισμένοι κι εγώ και η Νατάσα που το παιδί μας είναι χαρούμενο με αυτό που ασχολείται». «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που ξαναείδα τη Νατάσα», πρόσθεσε με χιούμορ ο επιχειρηματίας.