Τα παιδιά της Lisa Marie Presley δεν θα κληρονομήσουν την περιουσία που φαντάζεσαι

Πατούλια Κατερίνα
Τα παιδιά της Lisa Marie Presley δεν θα κληρονομήσουν την περιουσία που φαντάζεσαι
Invision

Η τεράστια περιουσία που κληρονόμησε από τον Elvis η Lisa Marie Presley έχει χαθεί στο μεγαλύτερο μέρος της.

Έχουν περάσει μερικά μόνο εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που η Lisa Marie Presley έφυγε από τη ζωή μετά από διπλή ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Τα τρία παιδιά της, αναμένεται να κληρονομήσουν ό,τι έχει απομείνει από την κληρονομιά της μητέρας της. Η Lisa Marie ήταν μόλις 9 ετών όταν έχασε τον πατέρα της Elvis από ανακοπή καρδιάς μέσα στην Graceland και είχε δει το άψυχο κορμί του.

Η Karen de la Carriere, πρώην μέλος της Σαΐεντολογίας, τόνισε πως υπήρξε σύμβουλος της Lisa για πολλά χρόνια και αποκάλυψε πως η κόρη του Elvis βούλιαξε στα ναρκωτικά για να ξεπεράσει το τραύμα.

Η Lisa, με τους τέσσερις αποτυχημένους γάμους, τις επενδύσεις που δεν πήγαν καλά και την αυτοκτονία του γιου της, Benjamin το 2020, έκαναν ακόμα πιο ευαίσθητη την καρδιά της Lisa Marie η οποία και ράγισε τελικά.

Η 54χρονη μοναχοκόρη του Elvis, θα ταφεί δίπλα τον γιο της όπως αποκάλυψε η κόρη της , η 33χρονη Riley στην Page Six, μέσα στο κτήμα Graceland.

Άγνωστη η περιουσία που αφήνει

Η Riley καθώς και οι 14χρονες δίδυμες Harper και Finley, δεν έχουν πολλά να λάβουν από την περιουσία 100 εκατομμυρίων που κληρονόμησε η μητέρα τους το 1993 στα 25α γενέθλιά της μιας και η εκλιπούσα έκανε πολλές κακές επενδύσεις σύμφωνα με την Daily Mail.

Χρήματα έχασε η Lisa Marie και από το διαζύγιο από τον τέταρτο σύζυγό της, Michael Lockwood με τον οποίο απέκτησε τις δίδυμες κόρες της, ένα διαζύγιο το οποίο οριστικοποιήθηκε το 2021 κατέληξε με την Presley να του δίνει 4.600 δολάρια τον μήνα ως διατροφή.

Παρότι δεν ξέρουμε τα οικονομικά της Presley όσον αφορά τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, ξέρουμε πως τα παιδιά της θα πάρουν την Graceland, το κτήμα που ο Elvis αγόρασε για 100.000 το 1957 και πλέον αξίζει 400 με 500 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Η Graceland έγινε μουσείο προς τιμήν του Elvis το οποίο η Lisa Marie είχε τονίσει πως δεν θα πουλήσει ποτέ.

Πώς απέκτησε τα τέσσερα παιδιά της:

Τον Οκτώβριο του 1988, η Lisa Marie παντρεύτηκε τον Danny Keough, έναν μουσικό από το Σικάγο, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά: την κόρη τους, Riley το 1989, και τον γιο τους, Benjamin το 1992. Μετά από 5,5 χρόνια γάμου, το ζευγάρι χώρισε τον Μάιο του 1994.

Στον τέταρτο γάμο της που ήρθε το 2006 με τον Michael Lockwood, η Lisa Marie απέκτησε δίδυμες κόρες, τις Harper και Finley. Στη συνέχεια, η Lisa Marie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιούνιο του 2016, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται το 2021. Από τότε, βέβαια, το πρώην ζευγάρι έζησε μια έντονη και συνεχιζόμενη διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

H Lisa Marie τα τελευταία δύο χρόνια έκανε σπάνιες εμφανίσεις και είχε δηλώσει πως η ζωή της καταστράφηκε μετά την αυτοκτονία του γιου της Benjamin Keough.

Lisa Marie Presley: Ανακοπή καρδιάς υπέστη η μοναχοκόρη του Έλβις - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο