Η Κάτια Ζυγούλη άλλαξε τα μαλλιά της και έκανε την τάση που θα αντιγράψουν πολλές γυναίκες

Η Κάτια Ζυγούλη άλλαξε τα μαλλιά της και έκανε την τάση που θα αντιγράψουν πολλές γυναίκες

Το hair look της 44χρονης που αποθήκευσαν πολλές γυναίκες στο κινητό τους.  

Καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος και της εκπομπής «Τετ α τετ» ήταν η Κάτια Ζυγούλη το απόγευμα της Κυριακής (15/01). Το μοντέλο-παρουσιάστρια έκανε δυναμικό comeback μιας και αποφεύγει να δίνει συχνά συνεντεύξεις.

Το μοντέλο που μεσουρανούσε στα 90's έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένεια που δημιούργησε με τον Σάκη Ρουβά, με τα 4 παιδιά της να αποτελούν την no1 προτεραιότητά της.

Η Κάτια Ζυγούλη έγινε πιο ξανθιά από ποτέ

Άκρως ανανεωμένη και λαμπερή, η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκε με νέο hair look που αναδεικνύει πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η 44χρονη άλλαξε τα καστανά μαλλιά της και έχει πλέον μελί ξανθό χρώμα, με την ρίζα να είναι αρκετά πιο ανοιχτή συγκριτικά με τις άκρες. Η νέα της απόχρωση είναι αρκετά εντυπωσιακή και αποτελεί πρόταση για τις ανοιχτόχρωμες γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/CncTDiVPYJH

Το μοντέλο μίλησε στον παρουσιαστή με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την οικογένεια της όταν ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μάτι, κοντά στο σπίτι όπου διαμένουν τα τελευταία χρόνια. Η οικογένεια Ρουβά-Ζυγούλη κατοικεί στον Νέο Βουτζά και δεν θα ξεχάσει ποτέ τις τραγικές εικόνες από την περιοχή.

«Εκείνη την ημέρα ήταν τόσο μεγάλος ο κίνδυνος, τόσο άσχημες οι συνθήκες που επικρατούσαν και εμείς βρισκόμασταν μακριά από το σπίτι και το ένα παιδί, το οποίο ήταν μωρό, γιατί βρισκόμασταν στην Κέρκυρα. Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι, δεν ξέραμε εάν ο πατέρα μου την γλίτωσε ή δεν την γλίτωσε. Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι, αμίλητοι γιατί δεν θέλαμε να προκαλέσουμε πανικό στα μικρότερα τρία παιδιά που ήταν μαζί μας», ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη.

Και συμπλήρωσε: «Εκεί συνειδητοποιείς ότι μπορεί να αγωνιάς για τα πάντα, να έχεις άγχος, να έχεις συνεχώς την ανάγκη να ελέγχεις και να κοντρολάρεις και να φροντίζεις τα πάντα αλλά δεν είναι όλα στο χέρι σου. Είναι μεγάλο μάθημα αυτό. Δεν είναι όλα στο χέρι μας και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα πάντα».

https://www.instagram.com/p/CGW_hTcFMb1

Η γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά

H Κάτια Ζυγούλη κρατά χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια και ζει κάθε στιγμή με την οικογένειά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον τραγουδιστή τονίζοντας:

«Δεν ήμουν ούτε Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του Σάκη. Πολύ ωραίο αγόρι αυτός» είχα πει γιατί μου είχε αρέσει και τον είχα βρει πολύ νόστιμο. Όταν όμως γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι «αυτά που ήξερες με τις ζήλιες και τις ανασφάλειες, ξέχασε τα! Θα τρελαθείς». Νομίζω όταν είπα το ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, «παρ’ το απόφαση, εδώ είσαι. Πολλά από αυτά που έκανα στη δουλειά μου δεν τα καταλάβαινα με την πρώτη. Έπρεπε να κοιτάξω μετά από πάρα πολλά χρόνια πίσω και να πω, μπράβο τα κατάφερα», αποκάλυψε το μοντέλο.

Το εντυπωσιακό σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Τα φωτεινά χρώματα και συγκεκριμένα το σομόν επικρατούν στο σπίτι της οικογένειας το οποίο διαθέτει κήπο, κοτέτσι, μποστάνι και θερμοκήπιο. Ο Σάκης Ρουβάς τρέφει μεγάλη αγάπη για την κηπουρική και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες από τον κήπο του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

https://www.instagram.com/p/BkS0pMGA9t0

Ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι δεσπόζει στο σαλόνι, το οποίο έχει έντονες ρουστίκ επιρροές. Η μεγάλη βιβλιοθήκη είναι το «ησυχαστήριο» του ζευγαριού αφού επιλέγουν να κάθονται εκεί και να διαβάζουν τα αγαπημένα τους βιβλία. To σπίτι διαθέτει επίσης πισίνα και γυμναστήριο, αφού όλη η οικογένεια λατρεύει τα σπορ και ασκείται σε καθημερινή βάση. Η Κάτια μας έχει δείξει πολλές φορές ότι ασχολείται πολύ με τις δουλειές του σπιτιού.

Πηγή κεντρικής: katiazygouli