Σάκης Ρουβάς: Η διαφωνία με τη Σίσσυ Χρηστίδου για την κόρη του

Ιωάννα Τζανή
Σάκης Ρουβάς: Η διαφωνία με τη Σίσσυ Χρηστίδου για την κόρη του

«Η Αναστασία είναι ίδια η Κάτια», επιμένει ο Σάκης Ρουβάς.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην ομοιότητα της Αναστασίας με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, αλλά και στη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πείραξε τον τραγουδιστή, λέγοντάς του πως δε γίνεται να λέει ότι η 13χρονη Αναστασία είναι ίδια με τη μαμά της, αφού κατά τη γνώμη της μπαμπάς και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.


https://www.instagram.com/p/CJlyKW4hVl6

rouvas1

H συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για τον αδερφό του και η αποκάλυψη για το Survivor

Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς επέμεινε πως η Αναστασία και ο Απόλλωνας μοιάζουν στη μαμά τους, ενώ η Αριάδνη και ο Αλέξανδρος σε εκείνον.



Το αγαπημένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2017, έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 8χρονη Αριάδνη, η οποία γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2013 και ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου όπως και ο μπαμπάς της, την Αναστασία, που γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2008, τον 10χρονο Αλέξανδρο που ήρθε στον κόσμο στις 15 Οκτωβρίου 2011 και τον μικρό γιο της οικογένειας, τον 5 ετών Απόλλωνα που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 2016.

Η αναφορά του Σάκη Ρουβά στον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Δημήτρη Λιγνάδη και στη συνεργασία που είχαν, εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό που έχει προς το πρόσωπό του, ενώ αναφέρθηκε και στο σοκ που έπαθε όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας η σκοτεινή πλευρά του θεατρικού σκηνοθέτη.

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.



Και συνέχισε:

«Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη».

Ο 50χρονος τραγουδιστής εξέφρασε, επίσης, τη συμπόνοια του προς τα θύματα που κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, αναφέροντας: «Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία ότι χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα, αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ, όμως, να τον κρίνω και να πω τον βιαστή» .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά τους στα χιόνια! Η μεγάλη αλλαγή της Αναστασίας

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει μπάνιο στη θάλασσα και θέλουμε να βουτήξουμε μαζί του (κι ας είναι καταχείμωνο)

Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως ο Σάκης Ρουβάς την Κάτια Ζυγούλη