Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπορεί να μην κέρδισε το MasterChef αλλά κατάφερε μία μεγαλύτερη νίκη στη ζωή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπορεί να μην κέρδισε το MasterChef αλλά κατάφερε μία μεγαλύτερη νίκη στη ζωή της

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της αλλά και η επίσης θεαματική αλλαγή στην ζωή της Μάγκυς Ταμπακάκη μετά τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. 

Αν κάποια στιγμή το Star αποφασίσει να κάνει ένα MasterChef Αll Star, η Μάγκυ Ταμπακάκη σίγουρα θα ήταν το φαβορί για την νίκη. Θα της άξιζε. Όχι μόνο γιατί όταν αποχώρησε για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό το 2018 ενώ θα μπορούσε να φτάσει ψηλά, αλλά γιατί ακολούθησε στην συνέχεια μία αξιοθαύμαστη πορεία και κατάφερε να συζητιέται σε όλη την Αθήνα, για τις γκουρμέ και λιγότερο συμβατικές της νοστιμιές.

Πόσο πολύ άλλαξε το κορίτσι του 2018 με την γυναίκα του σήμερα; Στην εμφάνιση αρκετά, αλλά και στον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη ζωή της, ακόμη περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/CMuDv2Vl5nh

Η Ναπολιτάνα του MasterChef

Αν δεν είχε αποχωρίσει από το MasterChef 2 το 2018 οικειοθελώς και πιεζόμενη από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο σύζυγός της αλλά και ο μικρός τους γιος, η Μάγκυ Ταμπακάκη, είχε αξιώσεις και θα μπορούσε να γίνει η πρώτη ελληνίδα masterchef πριν δούμε την Μαργαρίτα Νικολαΐδη να κερδίζει αυτό το προνόμιο 3 χρόνια μετά.

Δεν ήταν από τις πολύ συμπαθείς παίκτριες μέσα στο παιχνίδι, με τον Χρήστο Γλωσσίδη αν θυμάσαι, να αμφισβητεί ακόμη και τον προβληματισμό που είχε η Μάγκυ για να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Εκείνη είχε πει τότε πως: «Ήταν μονόδρομος, το παιδί μου σίγουρα είναι πάνω από όλα. Μπορεί και εγώ να ήμουν η νέα Ελληνίδα MasterChef, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο».

https://www.instagram.com/p/CI8axcGFiDb

Η Μάγκυ στις εκ των υστέρων συνεντεύξεις της, είχε αποκαλύψει πως η αιτία που γύρισε στην Ελλάδα από την Ιταλία όπου αρχικά σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, μαζί με τον σύζυγό της Φραντσέσκο, ήταν η δική του ασθένεια με διάγνωση σκλήρυνση κατά πλάκας.

https://www.instagram.com/p/CdFtOoHuPte

Τότε αποφάσισαν από κοινού να αλλάξουν τη ζωή τους, να τονώσουν την ψυχολογία τους και να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα, χωρίς καθυστέρηση. Το πρώτο όνειρο, ήταν η συμμετοχή στο MasterChef. Το δεύτερο έγινε, λίγους μήνες μετά.

https://www.instagram.com/p/CMuDv2Vl5nh

Έχεις δει πόσο έχει αλλάξει η Μάγκυ από τότε; Αρχικά την γνωρίσαμε στον διαγωνισμό, με ένα καστανόξανθο καρέ. Αργότερα με pixie cut το οποίο και της έδινε μία πιο φρέσκια εικόνα.

Μάγκυ Ταμπακάκη: «Με έχουν βρίσει στο δρόμο»

https://www.instagram.com/p/Bh_4twYHSOl

Και τώρα πια έχει σκουρύνει τα μαλλιά της και τα έχει αφήσει να μακρύνουν, αποκαλύπτοντας πως έτσι ήταν η εμφάνισή της και όταν σπούδαζε στην Ιταλία.

tampakaki_mallia.jpg

«Μία γυναίκα μπορεί να κάνει θαύματα»

Εκτός από την αλλαγή στo look, η Μάγκυ κατάφερε τα τελευταία χρόνια να κάνει αλλαγές και στην ζωή της και να γίνει talk of the town με την ιταλική της τρατορία Napule στη Βάρη. Ξεκίνησε να φτιάχνει το μαγαζί αμέσως μετά το MasterChef με αρκετές στερήσεις και δανεικά χρήματα, αλλά κατάφερε όχι μόνο να το επεκτείνει αλλά και να δείξει πως εκτός από την μαγειρική, τα καταφέρνει άριστα και στο επιχειρείν.

Δεν είναι εύκολο και καθόλου αυτονόητο για μία γυναίκα να τα καταφέρει σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο.

Εκείνη όμως το τόλμησε: « Πολλές φορές στην αρχή του εστιατορίου, έδιναν τα εύσημα στον άντρα μου για τα πιάτα, παρότι ήμουν εγώ ο δημιουργός τους. Ακόμα και τώρα στο πάσο δίνουν συγχαρητήρια στον βοηθό μου που είναι δίπλα μου, γιατί για κάποιους είναι δεδομένο πως πάντα βρίσκεται άνδρας πίσω από την επιτυχία. Είναι δύσκολη δουλειά αναμφισβήτητα, πρέπει να γίνεις σκληροτράχηλη για να αντεπεξέλθεις, αλλά η γυναίκα στον χώρο μας αν πιστέψει στον εαυτό της και στηριχτεί καλά στα πόδια της, μπορεί να κάνει θαύματα» θα πει σε συνέντευξή της.