Πρεμιέρα στο MasterChef 7 με τον Ιωαννίδη να μας δείχνει τον γιο του και 5 παίκτες με λευκή ποδιά

Κατερίνα Μπούσιου
Πρεμιέρα στο MasterChef 7 με τον Ιωαννίδη να μας δείχνει τον γιο του και 5 παίκτες με λευκή ποδιά

Ο ξανθός junior Ιωαννίδης και η πρώτη οντισιόν της πρεμιέρας του MasterChef 7 με 5 παίκτες που μπήκαν ήδη στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού. 

Με το πρώτο «καλησπέρα» οι κριτές του MasterChef ξεκαθάρισαν τις προθέσεις τους στους παίκτες και ανακοίνωσαν ότι δεν θα υπάρχουν τα bootcamps. 24 παίκτες που θα πάρουν λευκή ποδιά θα μπουν άμεσα στο σπίτι. Οι οντισιόν ξεκίνησαν με ταλέντα, περίεργες συνταγές, υπερβολική αυτοπεποίθηση και την αναγκαία συγκίνηση.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν στο Instagram, με τον Πάνο Ιωαννίδη να μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο του, ενώ η παίκτρια που ήδη κέρδισε το κοινό στο Twitter, ήταν η αυστηρή Μαρία από την Κύπρο. Μπροστά της η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, είναι αγγελούδι. Αλλά και ο παίκτης με τα τατουάζ και την αλωπεκίαση από την μικρή του ηλικία.

O junior Ιωαννίδης και ο παίκτης με τα τατουάζ

Λίγο πριν ξεκινήσει το MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισαν το κοινό των social media, δικαιολογώντας την απουσία του Πάνου Ιωαννίδη από το video, λέγοντας πως νανουρίζει τον γιο του.

https://www.instagram.com/p/Cne1bu_yPib

Και λίγο αργότερα ο ίδιος ο Πάνος μας καλησπέρισε από την κουζίνα του σπιτιού του, έχοντας τον ξανθό γιο του στην αγκαλιά του, λίγο πριν τον πάει για ύπνο. Τι εξωστρέφεια στα media για τα προσωπικά τους έχουν το τελευταίο διάστημα οι κριτές του διαγωνισμού; Μας έχουν εντυπωσιάσει.

Οι περισσότεροι παίκτες μάλλον πήγαν διαβασμένοι στο MasterChef, με κάποιες εξαιρέσεις άγνοιας κινδύνου. Και για να πάει καλά η σεζόν, ο πρώτος παίκτης ήταν και ο πρώτος τυχερός που πήρε ποδιά και μπήκε στο σπίτι. Ο Κωνσταντίνος από τη Λαμία έφτιαξε κανελόνια αλλιώς, ήταν νόστιμα και οι κριτές παμψηφεί τον πέρασαν.

Το MasterChef έχει ήδη νικήτρια είναι μόλις 2 ετών και είναι φτυστή ο μπαμπάς της Σωτήρης Κοντιζάς

https://www.instagram.com/p/CnfM9UTqL--

Μετά άρχισαν τα δύσκολα. Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ξεκαθαρίζει πως οι παίκτες θα πρέπει να προσέχουν το φαγητό που ετοιμάζουν, γιατί οι κριτές δεν αντέχουν τις δηλητηριάσεις και έχουν παιδιά να μεγαλώσουν.

koutsopoulos.JPG

Η πρωτοτυπία φέτος ήταν και η συμμετοχή δύο παικτών που διαγωνίζονταν παράλληλα, με τα δίδυμα αδέλφια Ανδρέα και Μαρίας από την Κύπρο. Εκείνος καλόβολος, εκείνη αυστηρή, κοφτή και λίγο...ξυνούλα.

Πέρασε ήδη στο σπίτι, ενώ ο αδελφός της παλεύει με μαύρη ποδιά για μία δεύτερη ευκαιρία. Στο πρόσωπό της οι χρήστες του Twitter βρήκαν τον θηλυκό φετινό Μπόμπενα.

Ακολούθησε και δεύτερος παίκτης αγαπημένος του Twitter, ο Νίκος με τα πολλά τατουάζ, την μικρή εμπειρία στο modeling και την αλωπεκίαση από την παιδική του ηλικία, η οποία ήταν ψυχοσωματική γιατί μέσα σε ένα βράδυ έχασε όλα του τα μαλλιά. Ήταν ο τρίτος που πήρε λευκή ποδιά. Και τον ακολούθησε η γεμάτη χιούμορ Θοδώρα ως η 4η που μπήκε ήδη στο σπίτι. Ο 5ος τυχερός ήταν ο Νικήτας από την Κρήτη και μπαμπάς δύο κοριτσιών.

Ως είθισται, είχαμε και την πιο συγκινητική ιστορία του επεισοδίου, με την Κωνσταντίνα από την Καβάλα, η οποία μετά τον αιφνίδιο θάνατο του άντρα της, τα δύο της παιδιά της έκαναν δώρο την συμμετοχή στον διαγωνισμό. Ήταν απλή και ανθρώπινη χωρίς να μας εκβιάζει την συμπόνια. Με ακτιβιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις, τουλάχιστον αξιέπαινες.

konstantinamasterchef.jpg

Ατού του φετινού MasterChef το γρήγορο μοντάζ και χωρίς το σασπένς με τα «Ναι» και τα «Όχι». Ο πιο γενναιόδωρος κριτής είναι ξανά ο Κουτσόπουλος και ο πιο αυστηρός ο Σωτήρης Κοντιζάς. Μετριοπαθής όπως πάντα είναι ο Πάνος Ιωαννίδης. Disadvantage οι συνεχείς διαφημίσεις που κάνουν κακό στη ροή και ευνοούν το ζάπινγκ.

Μην ξεχνάς, ότι απέναντι έπαιζαν ταυτόχρονα Σασμός, Παγιδευμένοι, Survivor All Star, Γη της ελιάς και μετά Μαύρο Ρόδο. Δύσκολο.