«Μην το κάνετε αυτό»: Το πρώτο φιλί Άννας και Δημήτρη στους Παγιδευμένους έφερε παράπονα 

Κατερίνα Μπούσιου
«Μην το κάνετε αυτό»: Το πρώτο φιλί  Άννας και Δημήτρη στους Παγιδευμένους έφερε παράπονα 

Γιατί θύμωσαν οι φανς της σειράς Παγιδευμένοι με την πρώτη ερωτική σκηνή Άννας και Δημήτρη που τόσο καιρό περίμεναν; Ο παππούς Γεράσιμος λατρεύτηκε ξανά από το Twitter.

Ένα από τα πιο κρίσιμα και απρόβλεπτα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι είδαν χθες oι φανς της σειράς και ήταν μόνο η αρχή όσων θα ακολουθήσουν. Αλλά αν αφήσουμε κατά μέρος το αστυνομικό σασπένς, το πρώτο φιλί της Άννας και του Δημήτρη έφερε την αναστάτωση στο Twitter και τα πολλά παράπονα των τηλεθεατών γιατί το επεισόδιο κόπηκε στην καλύτερη στιγμή.

Αλλά ένας ακόμη ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στα σχόλια. Ο παππούς Γεράσιμος και ένας παλιός αγαπημένος των social media και από την συμμετοχή του στην Γη της ελιάς.

https://www.instagram.com/p/Cm6qDnKIbje

Ο παππούς Βο και η πρώτη νύχτα μαζί

Ερωτική ήταν η χθεσινή βραδιά τόσο στον Σασμό με την επανασύνδεση Αστέρη και Αργυρώς, όσο και με το πρώτο φιλί της Άννας και του Δημήτρη στους Παγιδευμένους που προμηνύει νέες εξελίξεις, αλλά από Δευτέρα.

Μία γυναίκα μυστήριο στη δολοφονία του Άγγελου στους Παγιδευμένους και η Άννα ήδη την αναζητά

https://www.instagram.com/p/CnklIhtAhSL

Το φιλί έμεινε στον...αέρα και ο δαίμων του μοντάζ διέκοψε το επεισόδιο λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί. «Βροχή» τα παράπονα από τους τηλεθεατές που τους έκοψαν στο πιο κρίσιμο σημείο. Αυτά τα τρικ μπορεί κάποια στελέχη στα κανάλια να νομίζουν ότι θα κορυφώσουν την αγωνία και θα δημιουργήσουν αναμονή κοινού, μπορεί όμως και να απογοητεύσουν τους τηλεθεατές.

Οι πιο παρατηρητικοί θαυμαστές της σειράς από το νέο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, είδαν πως το φιλί θα φέρει και την πρώτη ερωτική βραδιά του ζευγαριού στο γραφείο της Άννας, από το οποίο θα φύγουν μαζί το επόμενο πρωί.

filitweet7.JPG

Ένας όμως διαχρονικά αγαπημένος τους τηλεοπτικός ήρωας, είχε χθες την τιμητική του στο Twitter. Ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης, ο οποίος υποδυόταν τον Ιάκωβο Βρετάκο και φλερτ της Αθηνάς στη Γη της ελιάς, ο Βο όπως τον αποκαλούσαν, αποθεώθηκε και στους Παγιδευμένους, όπου έχει τον ρόλο του Γεράσιμου και παππού του γοητευτικού εισαγγελέα.

Ο Γεράσιμος ξεκίνησε να παρεμβαίνει φανερά και παρασκηνιακά ταυτόχρονα πλέον σε όλες τις υποθέσεις και το κάνει με τον τρόπο και την εμπειρία ενός ανθρώπου της νύχτας και της παρανομίας. Καταλαβαίνεις το ύφος.

Αυτό όμως το ύφος, ειδικά όταν απείλησε την δικηγόρο του δολοφόνου Άγγελου, την Κλειώ, για να εξαφανιστούν όλα τα στοιχεία για την δολοφονία του Κοσμά που ενοχοποιούν τον εγγονό του Θοδωρή, έφερε νέους πανηγυρισμούς των φανς.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα έχουμε και την συγκλονιστική συνέχεια με την απόδραση του Άγγελου. Είναι το σημείο που θα λήξει η χαρά για τον Δημήτρη και την Άννα.