Μία γυναίκα μυστήριο στη δολοφονία του Άγγελου στους Παγιδευμένους και η Άννα ήδη την αναζητά

Κατερίνα Μπούσιου
Μία γυναίκα μυστήριο στη δολοφονία του Άγγελου στους Παγιδευμένους και η Άννα ήδη την αναζητά

Η δολοφονία του Άγγελου αποπροσανατολίζει όλες τις έρευνες και βάζει στη σειρά Παγιδευμένοι, σε νέα διλήμματα την Άννα και τον Δημήτρη. 

Από σήμερα όλα αλλάζουν στους Παγιδευμένους. Πώς αλλιώς, αφού η κεντρική πρωταγωνίστρια, η Άννα Ροδίτη θα βρεθεί κατηγορούμενη για τη δολοφονία του Άγγελου; Ακόμη και το κοινό θα τη θεωρήσει ύποπτη. Πλην του γοητευτικού εισαγγελέα Μαρκέτου.

Μία γυναίκα θα είναι η σωτηρία της και μία άλλη γυναίκα εμφανίζεται εντελώς ξαφνικά στο παρασκήνιο και κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Άγγελου. Αλλά μήπως και αυτό είναι μία πλάνη;

https://www.instagram.com/p/CnerXVDIwj1

Η Κατερίνα δείχνει ανωτερότητα και σώζει την Άννα

Όσο σοκαριστικές είναι οι απειλές του Άγγελου προς όλους στους Παγιδευμένους άλλο τόσο ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις που τον αφορούν. Όλα ξεκινούν από τη δραπέτευσή του από το νοσοκομείο.

Χθες είδαμε την ανεξήγητη λιποθυμία του μόλις διαβάζει το βιβλίο της πρώην εισαγγελέα Μαργαρίτας Βατατζή που είχε παραγγείλει και μιλά για την «Αμφιβολία υπέρ του κατηγορουμένου», όπως τιτλοφορείται. Θυμήσου αυτόν τον τίτλο. Ίσως είναι και το κλειδί για όλη τη σειρά.

https://www.instagram.com/p/CniBBu0AGSO

Σήμερα θα δούμε πως αυτή, είναι μία χρυσή ευκαιρία για να δραπετεύσει από το νοσοκομείο. Η Άννα θα πάει να τον δει και θα καταλάβει πως από μία φράση του, την οποία σκόπιμα λέει μόνο σε εκείνη, θα δραπετεύσει. Για αυτό και θα τον ακολουθήσει.

pagidevmenoi_martha.jpg

Το πώς θα βρεθεί δίπλα στο πτώμα του στο δάσος δίχως να θυμάται τίποτε δημιουργεί ένα νέο πολύ μεγάλο μυστήριο και φέρνει αναστάτωση και στην οικογένεια της Άννας και στην οικογένεια του Δημήτρη.

Εκείνος κάνει έναν υπεράνθρωπο αγώνα για να τη σώσει μαζί με τον Ανδρέα. Με μόνο τους εμπόδιο τον Σταύρο, ο οποίος θα απομακρύνει από τις έρευνες τον Ανδρέα για να μη μαθαίνει ο εισαγγελέας τα στοιχεία.

https://www.instagram.com/p/CnfRtQyLmSG

Έτσι όπως ήδη σου έχουμε πει, θα φτάσει στο σημείο ο Δημήτρης να παραιτηθεί από εισαγγελέας και ως απλός δικηγόρος να είναι στο πλευρό της υπεράσπισής της. Κίνηση ριψοκίνδυνη, αλλά αποτελεσματική.

Υπεύθυνη εισαγγελέας για την υπόθεση της Άννας, είναι η Κατερίνα, η πρώην του Δημήτρη και εκείνος πιστεύει πως δεν θα είναι αμερόληπτη. Μάλλον κάνει λάθος γιατί τελικά εκείνη είναι που τη σώζει από την φυλακή, καθώς στο όπλο και στον χώρο του φόνου δεν υπάρχουν δικά της αποτυπώματα.

Παγιδευμένοι: Τα κλάματα Άννας και Δημήτρη και ο γρίφος με το βιβλίο που «τρέλανε» το κοινό

Άννα και Δημήτρης έχουν πολλά να τους χωρίζουν, αλλά αυτή η περιπέτεια τους ενώνει ξανά. Στα δύσκολα φαίνεται η αγάπη.

Μαζί αποφασίζουν να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας του Άγγελου η οποία προστίθεται στο πιο παλιό μυστήριο με την εξαφάνιση του Κοσμά. Η Άννα προσπαθεί να θυμηθεί τι συνέβη εκείνη τη βραδιά. Θα αργήσει να συνειδητοποιήσει πως υπήρχε στο περιβάλλον μία γυναικεία παρουσία. Ποια γυναίκα - μυστήριο είναι ύποπτη για τη δολοφονία του Άγγελου;

https://www.instagram.com/p/Ch9akZqIQ3h

Και μήπως αυτή η γυναίκα αναγκάστηκε να θέσει ως ύποπτη για τον φόνο, την Άννα; Με λίγα λόγια, δεν είναι πως την αντιπαθεί, αλλά αναγκάστηκε γιατί το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να μην υπάρχει ο Άγγελος;

https://www.instagram.com/p/Cnh-S21rUkR

Η λύση σε αυτόν τον γρίφο δεν είναι τόσο εύκολη όσο σου το παρουσιάσαμε. Αλλά έχει ενδιαφέρον όπως θα τη δούμε στην τηλεοπτική του εξέλιξη.

Προς το παρόν οι φανς στο Twitter συνεχίζουν να αποθεώνουν το υπερσίπ ζευγάρι και περιμένουν να εκδηλωθεί ο έρωτάς τους.