Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου επέλεξε την αγκαλιά της κόρης της για να στείλει μήνυμα αντίστασης

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου επέλεξε την αγκαλιά της κόρης της για να στείλει μήνυμα αντίστασης

Η άσπιλη αγάπη μίας μάνας για το παιδί της και το μήνυμα όλο νόημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τις γυναίκες συναδέλφους της που κατήγγειλαν εργασιακό εκφοβισμό.  

Η Λυδία, η μεγαλύτερη κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου θα γίνει 7 χρονών στις 18 Φεβρουαρίου και είναι η μεγάλη αγάπη της ηθοποιού. Αγκαλιάζοντάς την, έδωσε σήμερα με ένα post και κάποια stories της, ένα σαφές μήνυμα που κάποιοι συνδύασαν και με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που φτάνει στο τέλος της αλλά και με την πρόσφατο σχόλιό της για την δήλωση του Θοδωρή Αθερίδη, υπέρ του Γιώργου Κιμούλη.

https://www.instagram.com/p/CmJXC4pMFUu

«Αγαπήστε και αντισταθείτε»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μία ανάρτηση κρατώντας τρυφερά στη αγκαλιά της την κόρη της Λυδία, γράφοντας παράλληλα ένα πολύ συγκινητικό και ιδιαίτερο σχόλιο:«Αγάπη. Αγνή, άσπιλη. Ίσως το μόνο πρέπει σ' αυτή τη ζωή και ίσως η μόνη αλήθεια. Σίγουρα δε η μόνη λύση στα πάντα. Η μόνη λύση σ' αυτούς τους τρομακτικούς καιρούς που σχεδόν τα πάντα έχουν κάτω κείμενο. Αντισταθείτε.
Αγαπήστε».

https://www.instagram.com/p/Cnl8FeQMIlm

Θα μπορούσε να είναι απλά το μήνυμα μίας μαμάς, που μοιράζεται την αγάπη για το παιδί της και την αγωνία, για τον κόσμο που θα μεγαλώσει. Μαζί όμως και με κάποια stories που το συμπλήρωσαν, ήταν κάτι πολύ παραπάνω.

Γιατί σε ανάρτησή της μίλησε για όλες τις συναδέλφισσές της που μαζί με εκείνη, βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν κακοποιητικές συμπεριφορές στην δουλειά τους.

anastasopoulouminima.jpg

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Λέχου η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Φαίη Ξυλά, βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για αντιδεολογικές συμπεριφορές, ψυχολογική βία και εργασιακό εκφοβισμό. Θα είμαι πάντα δίπλα στα θύματα και θα τα υπερασπίζομαι, με όποιο τρόπο μπορώ, ακόμη και αν χρειαστεί να έρθω σε ρήξη με το μισό ελληνικό θέατρο».

Η τελευταία της φράση δεν είναι τυχαία, καθώς σε ραδιοφωνική εκπομπή είχε κάνει μία κριτική στον Θοδωρή Αθερίδη για τις δηλώσεις του, όταν μίλησε για τον φίλο του Γιώργο Κιμούλη και το μεγάλο του ταλέντο, συμπληρώνοντας ότι δεν το ενδιαφέρουν οι διαμάχες που έχει με συναδέλφους του ο Κιμούλης».

«Σαν τον Κιμούλη κανένας»: Αυτή και μία ακόμη δήλωση του Θοδωρή Αθερίδη που δεν θα έπρεπε να πει

Η Πηνελόπη αντέδρασε λέγοντας: «Βγαίνουν άνθρωποι, καταγγέλλουν κακές συμπεριφορές και υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που λένε και κάτι. Και καλά που λένε και κάτι, το να γυρνάνε τη μπιφτέκα είναι που με τρελαίνει εμένα. Βγαίνει η Σοφία Μπεκατώρου και κάνει τις καταγγελίες, βγαίνει ο κ. Αθερίδης και λέει «μπράβο, τολμηρή», αλλά δεν περίμενε ότι θα βγαίναμε κι εμείς στον δικό μας τον χώρο, να πούμε «παιδιά, κάπου λίγο ώπα».

https://www.instagram.com/p/Clyc4E1MRt9

Ο Θοδωρής Αθερίδης είχε ερωτηθεί για αυτή την δήλωση, αλλά είχε αρκεστεί να πει πως ξέρει πολύ καλά ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά βάθος τον αγαπά.