Το σύνδρομο PTSD από το οποίο έπασχε η Jennifer Lopez θα της στοίχιζε τον γάμο της με τον Affleck

Το σύνδρομο PTSD από το οποίο έπασχε η Jennifer Lopez θα της στοίχιζε τον γάμο της με τον Affleck

 (Photo by John Shearer/Invision/AP)

Ο πολυσυζητημένος γάμος της περσινής χρονιάς μεταξύ της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, τώρα μαθαίνουμε ότι κινδύνεψε με οριστική ματαίωση. 

Η Jennifer Lopez σε κάθε συνέντευξή της κάνει αναφορά στον γάμο της με τον Ben Affleck, καθώς την περσινή χρονιά ήταν τον πιο πολυσυζητημένο Ηollywood gossip παγκοσμίως. Αυτή τη φορά όμως η Lopez αποκάλυψε πως αυτός ο γάμος κινδύνεψε να μην γίνει. Λόγω του συνδρόμου PTSD από το οποίο έπασχε εκείνη.

Τι ήταν αυτό το σύνδρομο και πόσο σοβαρό ήταν;

https://www.instagram.com/p/CnlRaUQL08y

Η πρώτη αναβολή έφερε μνήμες

Όπως όλοι θυμόμαστε, το 2003 η Jennifer Lopez έζησε αυτό που η Julia Roberts έζησε στην ταινία «Η νύφη το έσκασε» με την ματαίωση του γάμου της με τον Ben Affleck και μεγάλου της έρωτα, μόλις 4 μέρες πριν γίνει η τελετή. H Julia βέβαια έφευγε την ώρα που έβλεπε τον γαμπρό στην εκκλησία.

Πέρασαν 20 χρόνια για να είναι ξανά μαζί και αυτή τη φορά αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους στο κτήμα του Affleck στην Georgia. Μόνο που η Lopez όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στον Jimmy Kimmel, λίγο πριν ενωθεί με τον Ben ενώπιον Θεού και ανθρώπων έπαθε PTSD.

Αυτό ιατρικώς παρομοιάζεται στα συμπτώματα, ως μία κρίση πανικού διαρκείας και ως μετατραυματικό στρες. Η Lopez ανακάλεσε τις μνήμες του 2003 όπου οι καλεσμένοι ετοιμάζονταν για τον γάμο και το ζευγάρι πήρε ξαφνική απόφαση να χωρίσει: «Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά θα κάναμε τον γάμο 20 χρόνια πριν. Ήταν πολύ αγχωτικό. Για αυτό και πριν τον γάμο μας είχα PTSD».

Όπως εξήγησε η Lopez αυτά τα συμπτώματα ξεκίνησαν ξαφνικά σε μία συνάντηση που είχαν κάνει με τους διοργανωτές του γάμου τους. Τότε ο Ben βρήκε την χρυσή λύση για να το ξεπεράσει και αυτό εξηγεί και τον γάμο τους στο Las Vegas.

H Jennifer Lopez καλωσόρισε τη νέα χρονιά με αδημοσίευτες photos από τον γάμο της με τον Ben Affleck

«Ο Ben μου πρότεινε ότι αυτός ο γάμος στο Vegas θα με έκανε να το ξεπεράσω. Μου είπε πως μόλις γυρίσω από την πρόβα μου θα τα έχει όλα έτοιμα εκείνος και πως θα φεύγαμε αμέσως».

https://www.instagram.com/p/CdTe3FDpVkO

Έτσι λοιπόν εξηγείται και η απόφαση του ζευγαριού να κάνει τον γάμο express, πριν τον κανονικό. Για να φύγει το άγχος της Jen και η κρίση πανικού. Για αυτό και όπως αποκάλυψε στην συνέχεια ήταν πανέτοιμη να κάνει την τελετή στην Georgia στο σπίτι του αγαπημένου της με τις οικογένειές τους και όλους τους φίλους τους παρόντες.