Το διαφημιστικό τρικ της Jennifer Lopez στο Instagram είχε τελικά σχέση και με τον Ben Affleck

Κατερίνα Μπούσιου
Το διαφημιστικό τρικ της Jennifer Lopez στο Instagram είχε τελικά σχέση και με τον Ben Affleck

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Mετά το «μαύρο» που ανησύχησε τους 227 εκατομμύρια followers της η Jennifer Lopez επέστρεψε στο Instagram για να ανακοινώσει το νέο της album. 

Η Jennifer Lopez πριν από λίγες ημέρες εξαφάνισε κάθε της ανάρτηση στο Instagram και το «μαύρο» ενώ αρχικά ανησύχησε τους followers της, είχε τελικά εξήγηση. Η λατίνα σταρ επέστρεψε για να ανακοινώσει το νέο της άλμπουμ, το οποίο έχει όμως άμεση σχέση με τον σύζυγό της Ben Affleck, τoν έρωτα, τον χωρισμό και τον γάμο τους.

Το τότε και το τώρα

Όπως κάποιοι ήδη είχαν υποψιαστεί, η Jennifer Lopez σε ένα εξαιρετικό μιντιακό τρικ, έσβησε κάθε της ανάρτηση, έριξε «μαύρο» στο προφίλ της στο Instagram, απλά για να επιστρέψει θριαμβευτικά και να μας παρουσιάσει το 9ο της album «This is me...now» ως απάντηση στο album «This is me...then» το οποίο είχε κυκλοφορήσει πριν από 20 χρόνια.

Ανησυχία για τη Jennifer Lopez: Διέγραψε τα πάντα -Σε μαύρο φόντο το προφίλ της στο Instagram

https://www.instagram.com/p/ClYsm3ajAD0

Και τα δύο έχουν άμεση σχέση με τον Ben Affleck. Γιατί πριν από δύο δεκαετίες, λίγο πριν την κυκλοφορία του έκαναν τον αρραβώνα τους και φυσικά του το είχε αφιερώσει. Υπήρχε μάλιστα και ένα τραγούδι που μιλούσε για εκείνον το «Dear Ben». Τώρα επιστρέφει για να μας δείξει τον νέο της εαυτό, σύζυγο πλέον στο πλευρό του και ανοίγοντας έναν νέο κεφάλαιο στην ζωή της σε όλα. Μάλιστα έχει και την συνέχεια εκείνου του τραγουδιού με το «Dear Ben part two».

Για αυτό το λόγο και έχει διαγράψει όλες τις αναρτήσεις σε ένα restart που κάνει στη ζωή της, με τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλο. Το marketing plan της JLo συμπληρώθηκε και με ένα κάλεσμα στα social media, παίζοντας με τις λέξεις, πριν και μετά, με τους followers της να μοιράζονται φωτογραφίες τους από το παρελθόν τους και το σήμερα.

Η ανάρτηση της επιστροφής της και της ανακοίνωσης των νέων της τραγουδιών, έφερε σχεδόν 1 εκατομμύριo likes στο Instagram, χιλιάδες repost στο Tik Tok και όταν ανέβει και στις μουσικές πλατφόρμες ετοιμάζεται να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Η διαφημιστική καμπάνια συμπληρώνεται και με μία φωτογράφησή της από την Annie Leibovitz και μία συνέντευξή της στην Voque, όπου μεταξύ όλων των άλλων που λέει για την νέα της ζωή, δηλώνει:

«Oι άνθρωποι νομίζουν ότι ξέρουν τι μου συνέβη σε όλη αυτή τη διαδρομή για τους άντρες που ήμουν μαζί τους, αλλά δεν έχουν ιδέα και πολλές φορές έχουν κάνει λάθος. Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που έκρυβα καλά μέσα μου. Και είμαι σε μία περίοδο της ζωής μου, που δεν έχω να πω τίποτε πια για αυτό».

Αυτό το κομμάτι στο οποίο προφανώς αναφέρεται η Jlo, για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν στο παρελθόν, σημαίνει πως πια δεν έχει καμία σημασία, τώρα που βρίσκεται ξανά στο πλευρό του έρωτα της ζωής της. Τα σενάρια του χωρισμού τους τα οποία κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα, όπως καταλαβαίνουμε όλοι, δεν έχουν πια καμία υπόσταση και σημασία. Μαζί του και με τα παιδιά τους, πέρασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών στο σπίτι τους κάνοντας και το ανάλογο εορταστικό δείπνο.