H Jennifer Lopez έκανε κίνηση ματ μετά τον γάμο της με την πρώην του Ben Affleck

Κατερίνα Μπούσιου
H Jennifer Lopez έκανε κίνηση ματ μετά τον γάμο της με την πρώην του Ben Affleck

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Θα ανταλλάξουν χριστουγεννιάτικα δώρα η Jennifer Lopez με την Jennifer Garner ενόψει των εορτών και δεν αποκλείεται να μοιραστούν ακόμη και ένα δείπνο μαζί. 

Ενώ η Jennifer Lopez δεν έχει κρατήσει επαφή με τους πρώην συντρόφους και έχει μία ευμετάβλητη σχέση με το πρώην σύζυγό της Marc Anthony, δεν έχει κάνει το ίδιο με την πρώην σύζυγο του Ben Affleck. Η Jennifer έκανε κίνηση ματ απέναντι στην Jennifer Garner που αφορά και στις γιορτές των Χριστουγέννων.

https://www.instagram.com/p/CllfXxrDVOc

Η έξυπνη κίνηση της Lopez

Η Jennifer Lopez δεν άφησε τίποτε στην τύχη του, μετά την επανασύνδεση και τελικά τον γάμο της με τον Ben Affleck. Είχε μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις της και κυρίως την συμπεριφορά της. Για να είναι αρμονικά μαζί με τον Ben, έπρεπε αρχικά να ενώσει τα 3 του παιδιά από τον γάμο του με την Jennifer Garner, με τα δικά της, τα δίδυμα Max και Emma.

Μέχρι να κάνουν τον γάμο τους, οι παπαράτσι τους είχαν δει πολλές φορές για φαγητό μαζί με όλα τους τα παιδιά και πρόσφατα, να κάνουν όλοι μαζί τις αγορές για τα Χριστούγεννα.

Το δεύτερο στοίχημά της, ήταν να έχει αρμονικές σχέσεις με την μητέρα τους, Jennifer Garner. Όχι μόνο γιατί είναι γενικά ένα αποδεκτό πρόσωπο στο Hollywood, αλλά γιατί έτσι θα κέρδιζε και τον σεβασμό του Ben, ο οποίος παρόλο που έχει χωρίσει μαζί της, την αγαπά και επίσης την σέβεται.

Η πρωτότοκη κόρη του Ben Affleck ψήλωσε τόσο που περνάει και τη Jennifer Lopez

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Hollywood Life, όχι μόνο έχουν καλές σχέσεις και συχνή επικοινωνία η Lopez με την Garner, αλλά θα ανταλλάξουν και χριστουγεννιάτικα δώρα μεταξύ τους και δεν αποκλείεται να συνυπάρξουν σε ένα ευρύ οικογενεικό δείπνο που ετοιμάζουν για τα παιδιά τους. Η Lopez έχει δηλώσει στο φιλικό της περιβάλλον, ότι αισθάνεται περήφανη που έχουν αυτή τη σχέση. Σουηδία γίναμε. Εδώ ταιριάζει απόλυτα.

https://www.instagram.com/p/ClsT4wOLWWv

Η Garner έγινε ζευγάρι με τον Affleck ένα χρόνο μετά τον πρώτο χωρισμό του με την Lopez και μετά την απόκτηση και των τριών τους παιδιών ο γάμος τους πέρασε από πολύ μεγάλες δυσκολίες.

Αιτία ήταν κυρίως ο εθισμός του στο αλκοόλ και η Garner ήταν εκείνη που τελικά τον έπεισε να ζητήσει βοήθεια. Στην δική τους περίπτωση, ο χωρισμός μάλλον ήρθε ως ανακούφιση και μετά το διαζύγιο, κράτησαν μία πολύ στενή επαφή για χάρη των παιδιών τους.