Η Βαλαβάνη απάντησε για Κατσούλη και Μόργκαν αλλά ερώτηση για χωρισμό με Βασάλο πάλι δεν ακούσαμε

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βαλαβάνη απάντησε για Κατσούλη και Μόργκαν αλλά ερώτηση για χωρισμό με Βασάλο πάλι δεν ακούσαμε

Γιατί ντρέπονται ή διστάζουν να ρωτήσουν την Ευρυδίκη αν τελικά είναι χωρισμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Με αυτή την απορία θα ζήσουμε; 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αιφνίδια αποχώρησή της από το Survivor All Star, πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα. Και ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, βάζοντας για μία ακόμη φορά τα κλάματα μπροστά στην κάμερα, δάκρυα χαράς όπως διευκρίνησε και όχι λύπης.

Η Ευρυδίκη μίλησε για τον Σάκη Κατσούλη, τον φίλο της Κώστα Κοκκινάκη, τον φημολογούμενο ως νέο σύντροφο Γρηγόρη Μόργκαν, αλλά πάλι μείναμε με την απορία. Γιατί δεν την ρωτούν και γιατί και εκείνη δεν μας λέει δημόσια πως έχει χωρίσει από τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

https://www.instagram.com/p/CnflReaJ9eW

Ο bro Σάκης και ο κολλητός Κώστας

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί να άργησε να βρει τα πατήματά της στο Survivor All Star, αλλά κατόρθωσε στους τελευταίους αγώνες να δείξει την δυναμική της. Η αλήθεια είναι πως η αποχώρηση της ήταν άδικη, αλλά εν προκειμένω το κοινό είναι ο υπέρτατος κριτής και εκείνο αποφασίζει στις ψηφοφορίες ποιος μένει και ποιος φεύγει.

Η πρώην πια παίκτρια έδειξε και εκείνη ξαφνιασμένη που αποχαιρέτησε τόσο νωρίς το reality, στην πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας». Και μας αποκάλυψε με ποιον παίκτη ήρθε πάρα πολύ κοντά και έγινε ο νέος κολλητός της.

Αυτός ήταν ο Σάκης Κατσούλης όσο και αν σου προξενεί έκπληξη και η Ευρυδίκη φρόντισε να του φτιάξει το προφίλ του προς το κοινό: «Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν ο bro μου. Γυμναζόμασταν και μαζί πριν μπούμε στο παιχνίδι και έτσι κάναμε λίγο παραπάνω παρέα στο Survivor. Είναι ένα παιδί παρεξηγημένο, αυθεντικό, αθόρυβο, δεν έχει στο μυαλό του την πονηριά, είναι καθαρό παιδί. Σε εμένα δεν μου είπε ότι σκέφτεται ή θέλει να αποχωρήσει».

Η δημοσιογράφος της εκπομπής από την Αθήνα, αφού η συνέντευξη έγινε μέσω Skype, την ρώτησε αρχικά να επιβεβαιώσει αυτό που είχε πει ο Κώστας Κοκκινάκης, πως η Βαλαβάνη δεν ήθελε αρχικά να πάει στο Survivor: «Ο Κοκκινάκης από το 2017 είναι ο κολλητός μου, είναι ένα παιδί διαμάντι. Του είχα πει αρχικά ότι δεν ήθελα να μπω στο Survivor. Δεν είχε σχέση με το αν ήταν ή όχι ο Κωνσταντίνος. Μετά άλλαξα γνώμη».

https://www.instagram.com/p/ClygROesvts

Η Ευρυδίκη συμπλήρωσε πως θα συνεχίσει να βλέπει το Survivor για να στηρίζει τον Κωνσταντίνο (άρα να περιμένουμε και τα αντίστοιχα stories στις ψηφοφορίες) αλλά δεν απάντησε στην ερώτηση για το story συμπαράστασης που έκανε ο Γρηγόρης Μόργκαν για εκείνη. Και μάλλον δυσανασχέτησε όταν ρωτήθηκε, παρόλο που γνωρίζει πολύ καλά πως έχει γραφτεί και έχει ειπωθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές πως είναι ο νέος της σύντροφος.

«Πολύ άδικο»: Η αδερφή της Βαλαβάνη, ο Fipsterr, η Νάργες & το Twitter αντιδρούν στην αποχώρησή της

morgan_valavani.jpg

Εκείνο όμως που μας έκανε εντύπωση, είναι γιατί η δημοσιογράφος δεν βρήκε το αντίστοιχο θάρρος να την ρωτήσει για το αν έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Γενικά οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ που φιλοξενεί και το Survivor δεν το θίγουν εύκολα αυτό το θέμα.

Γιατί κάποιος να ντραπεί να ρωτήσει την Ευρυδίκη για το αν έχει χωρίσει, όταν εξαρχής έχει μιλήσει για τον δεσμό της και έχει κάνει με τον Κωνσταντίνο εκτός από τα συνήθη post στο Instagram και δεκάδες συνεντεύξεις μιλώντας για το love story τους;

Και όταν μάλιστα μας δίνει και πρόσφατα αφορμές με την γνωστή φράση που ψιθύρισε στο αυτί του Κωνσταντίνου: «Σε πιστεύω αγάπη μου, κράτα γερά».

Δεν είναι φυσικά ο χωρισμός Βασάλου - Βαλαβάνη το μείζον θέμα της ημέρας και της χρονιάς.

Απλά την καταχωρούμε ως μία ακόμη περίπτωση celebrity που όταν είναι ερωτευμένοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να διαφημίσουν τον έρωτά τους και όταν χωρίζουν αντιδρούν με το: «Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ».