«Πολύ άδικο»: Η αδερφή της Βαλαβάνη, ο Fipsterr, η Νάργες & το Twitter αντιδρούν στην αποχώρησή της

«Πολύ άδικο»: Η αδερφή της Βαλαβάνη, ο Fipsterr, η Νάργες & το Twitter αντιδρούν στην αποχώρησή της

«Συγνώμη κιόλας αλλά το 70% των τηλεθεατών του Survivor το βλέπει για Βαλαβάνη- Βασάλο», είπε ένας χρήστης του Twitter ενώ άλλος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Αυτή δεν είναι αγκαλιά χωρισμένου ζευγαριού».

Στο Survivor του 2017, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να είναι η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε και να μπει στην τετράδα, λίγο πριν τους τρεις του τελικού (Αγγελόπουλο, Μάριο Πρίαμο και Βασάλο).

Μέλος εκείνης της θρυλικής κλίκας του Χανταμπάκη, η Βαλαβάνη έπρεπε να κρύβεται ακόμα και στον τελικό του ριάλιτι για να αποφύγει την οργή του κοινού, που δεν της συγχωρούσε τίποτα.

Πολύ άδικο:

valavani_apoxorisi2.JPG

Στα χρόνια που πέρασαν, η Ευρυδίκη κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη του κόσμου, να γίνει και πάλι αγαπητή στα social media, να γίνει η influencer που όσο κι αν την κατηγορεί ο Κώστας Παπαδόπουλος, έχει followers και ανθρώπους που την αγαπούν εκεί έξω, στην πραγματική ζωή.

Στο Survivor All Star, το κάρμα μάλλον πλήρωσε τη Βαλαβάνη που αποχώρησε πολύ νωρίς, μόλις δύο εβδομάδες μετά το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Παρά τις προπονήσεις της, η Ευρυδίκη δεν κατάφερε στις δύο αυτές εβδομάδες να βρει τη φόρμα της, ήταν μέτρια αγωνιστικά και παρά τα σχόλια που γράφονται από χτες τα μεσάνυχτα ως σήμερα για στημένη ψηφοφορία, κανείς δεν μπορεί να πει πως η παραγωγή θα μαγείρευε τις ψήφους ή ακόμα περισσότερο θα ήθελε τη Βαλαβάνη εκτός παιχνιδιού, τόσο σύντομα κι ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραμένει στο παιχνίδι.

valavani_apoxorisi.JPG

Η μικρή αδερφή της Βαλαβάνη και ο Fipsterr είχαν την πιο σωστή αντίδραση στην αποχώρηση της Ευρυδίκης και την εξέφρασαν με ένα σχόλιο: Πολύ άδικο.

Η κολλητής της Ευρυδίκης Χριστίνα Κανελλοπούλου και κορίτσι του Κώστα Κοκκινάκη ήταν ακόμα πιο σκληρή γράφοντας:

«Δεν έχει ξανά γίνει να δείξουν τα στατιστικά παικτών ειδικά στις δυο πρώτες εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να δείξουν στον κόσμο πως δικαίως έφυγε η Ευριδικη. Κάτι που είναι όχι απλα ΑΔΙΚΟ. Αλλά και λάθος.. γνωρίζουμε πολύ καλά την δυναμική του κάθε παίκτη. Είναι ολοφάνερο οτι ήταν άδικη η σημερινή αποχώρηση… απλα η παραγωγή κάνει αυτό που ξέρει να κάνει τέλεια, να στήνει το παιχνίδι. Ντροπή στην παραγωγή….και στο κεφάλι».

lauranarjes_3018745497277951209.jpg

Η Λάουρα Νάργες από την άλλη, μίλησε για την σύντομη αυτή αποχώρηση τονίζοντας πως το φετινό Survivor δεν έχει καμία σχέση με εκείνο το ρομαντικό ριάλιτι επιβίωσης του 2019.

Ακόμα και ο φερόμενος ως νέος αγαπημένος της Βαλαβάνη, Γρηγόρης Μόργκαν αντέδρασε στην αποχώρηση της φίλης του, τονίζοντας την ίδια φράση:

grigoris.JPG

Πολύ άδικο!

Η ίδια η Ευρυδίκη δεν έκρυψε τη στεναχώρια της δίνοντας όμως ψήφο εμπιστοσύνης για τη συνέχεια στον Κωνσταντίνο Βασάλο:

«Δεν ένιωθα ότι θα φύγω σήμερα. Ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού και θα πρέπει να τη σεβαστώ. Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι ότι είμαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκιά μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι εδώ πέρα. Ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε. Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι», ενώ ο Βασάλος φανερά σοκαρισμένος τόνισε:

«Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στη ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε. Η ζωή είναι εκεί έξω. Πραγματικά, έχω πέσει από τα σύννεφα».

Αυτή δεν είναι αγκαλιά χωρισμένου ζευγαριού

Κι ύστερα ήρθε η αγκαλιά. Στις δεκάδες χιλιάδες λέξεις που έχουν γραφτεί και ειπωθεί τελευταία για τη σχέση του Βασάλου με τη Βαλαβάνη, για το αν έχουν χωρίσει, για το αν χρησιμοποίησαν τον δήθεν χωρισμό τους για να κερδίσουν το All Star Survivor, για το αν έχουν προχωρήσει στη ζωή τους με την Όλγα Ντάλλα ή τον Γρηγόρη Μόργκαν, η αγκαλιά των δύο παιδιών που ερωτεύτηκαν σε ένα ριάλιτι επιβίωσης, δείχνει μόνο ένα πράγμα: Η αγάπη τους είναι αληθινή, χωρίς να έχει σημασία το αν παραμένουν ζευγάρι ή όχι.

«Αγάπη μου σε πιστεύω», πάντως ήταν τα λόγια που είπε η Ευρυδίκη στον Κωνσταντίνο στην μεγάλη αγκαλιά τους.

Οι σκληροπυρηνικοί fans του Survivor 2017 ίσως δάκρυσαν, οι υπόλοιποι πάντως ένιωσαν το βαθύ δέσιμο ανάμεσα σε δύο παιδιά που αγαπήθηκαν πολύ για κάτι παραπάνω από πέντε χρόνια.

Δεν χωράνε ερμηνείες της γλώσσας του σώματος σε τέτοιες αγκαλιές ούτε στον τρόπο που ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να κοπάσει τα δάκρυα της Ευρυδίκης χαϊδεύοντας τρυφερά το χέρι της και ζητώντας της να μην κλαίει.

Αν όντως έχουν χωρίσει, η σχέση του Βασάλου με τη Βαλαβάνη, έκλεισε και τυπικά χτες, εκεί που ξεκίνησε, σε μια παραλία του Άγιου Δομίνικο.

Το Twitter πάντως, αναγνωρίζει τη μεγάλη αυτή ιστορία αγάπης του Survivor!

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη φεύγει από το Survivor Αll Star και οι φήμες μιλούν και για «αντίο» του Βασάλου