Πώς θα συνεχιστεί ο Maestro στον δεύτερο κύκλο και γιατί θα αργήσουμε να μάθουμε τη συνέχειά του;

Κατερίνα Μπούσιου
Πώς θα συνεχιστεί ο Maestro στον δεύτερο κύκλο και γιατί θα αργήσουμε να μάθουμε τη συνέχειά του;

Τα διαφορετικά locations, οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής, οι ανατροπές και οι καθυστερήσεις. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει ήδη το come back του Μaestro. 

Συζητήθηκε όσο καμία και συνεχίζει να απασχολεί ο Maestro, ως η σειρά που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές και κατάφερε να είναι η πρώτη ελληνική που κέρδισε το προνόμιο της προβολής από το Netflix.

Ο δεύτερος κύκλος έρχεται, αλλά εδώ έχουμε μία ανατροπή για το πότε οι έλληνες τηλεθεατές θα μάθουν την συνέχεια μετά την δολοφονία του Χαράλαμπου και τις μεγάλες αλλαγές στην ζωή όλων των τηλεοπτικών πρωταγωνιστών.

https://www.instagram.com/p/Cm1-pkcoFU3

Τα γυρίσματα οι νέοι ηθοποιοί και η προβολή next year

Αμφίβολο είναι καταρχάς αν το ελληνικό κοινό δει τον Maestro No2 μέχρι τα τέλη του 2023. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη της Άνοιξης για να υπάρχουν καλύτερες καιρικές συνθήκες στους Παξούς και θα ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα πρέπει να ολοκληρωθεί το μοντάζ.

Η μεταφυσική Μαρία Καβογιάννη επιστρέφει στη Tv μετά τον Maestro με Ρουμελιώτη και Μπαλανίκα

Η πρόβλεψη είναι τον ερχόμενο Οκτώβριο να ξεκινήσει η προβολή αλλά αυτή τη φορά θα γίνει αντίστροφα. Πρώτα από το Netflix και αργότερα από το Mega. Αυτό αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος του ελληνικού κοινού θα έχει προλάβει να δει την σειρά τoυ Χριστόφορου Παπακαλιάτη, πριν απο την πλειοψηφία των τηλεθεατών και αυτό δεν ξέρουμε κατά πόσο ευνοεί το ελληνικό κανάλι που έχει και την παραγωγή της σειράς, σε επίπεδο διαφημιστικής δαπάνης.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει αναμονή για την εξέλιξη. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής, είναι πως το υπέροχο κάστ δεν θα αλλάξει. Ίσως όμως λόγω σεναριακής ανάγκης, κάποιους ηθοποιούς θα τους αποχαιρετήσουμε λίγο πριν ολοκληρωθούν τα επεισόδια. Για βιολογικούς ή όχι λόγους, δηλαδή όχι απαραίτητα επειδή θα εγκαταλείψουν τον μάταιο τούτο κόσμο.

https://www.instagram.com/p/Cmgq-hTIq8S

Θα έχουμε όπως και την προσθήκη κάποιων ηθοποιών οι οποίοι και θα λειτουργήσουν ως guest προσθήκες. Από το μωρό που θα υποδυθεί το παιδί του Ορέστη - Παπακαλιάτη, μέχρι και εκείνους που θα ξεκινήσουν να ερευνούν την εξαφάνιση του Χαράλαμπου.

Το ειδύλλιο της Κλέλιας και του Ορέστη έχει «παγώσει» αλλά θα αναθερμανθεί σε άλλο περιβάλλον εκτός των Παξών, δηλαδή στην Αθήνα, όπου θα γίνει και ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου.

https://www.instagram.com/p/CmPZJWCtS0f

Το αχτύπητο δίδυμο Καβογιάννη και Αλεξίου θα διαδραματίσει για μία ακόμη φορά σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, καθώς θα είναι εκείνες που θα προστατέψουν τον Αντώνη που δολοφόνησε τον Χαράλαμπο. Θα αργήσουν όμως να μάθουν για αυτή την δολοφονία και θα το υποπτευθούν αρκετά αργότερα.

https://www.instagram.com/p/CnMPaHOLdIE

Θα υπάρξει στην σειρά όχι μόνο ένα αναγκαίο flashback αλλά και ένα forward με την εξέλιξη μερικούς μήνες μετά. Σίγουρα αναμένουμε και με την ολοκλήρωση του σεναρίου από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, να μας δώσει και εκείνος ένα μικρό spoiler για την συνέχεια.