Η μεταφυσική Μαρία Καβογιάννη επιστρέφει στη Tv μετά τον Maestro με Ρουμελιώτη και Μπαλανίκα

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεταφυσική Μαρία Καβογιάννη επιστρέφει στη Tv μετά τον Maestro με Ρουμελιώτη και Μπαλανίκα

Η νέα τηλεοπτική συνεργασία της Μαρίας Καβογιάννη χωρίς τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε μία διαφορετική ιστορία, αλλά στο πλευρό των δύο κολλητών της. 

Όχι μία, αλλά δύο φορές έκανε φέτος το τηλεοπτικό της θαύμα η Μαρία Καβογιάννη. Μία με τον Μaestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μία με το «Μία νύχτα του Αυγούστου» με τον αγαπημένο της Γιώργο Καραμίχο.

Ετοιμάζεται όμως για ένα νέο ρεκόρ, καθώς θα είναι η μόνη ηθοποιός φέτος που θα συμμετέχει ως πρωταγωνίστρια και σε τρίτη σειρά. Ως Ζωή, στην ομότιτλη σειρά του ΑΝΤ1 + θα έχει την ευκαιρία να είναι μαζί με δύο καλές της φίλες, την Ευδοκία Ρουμελιώτη και την Κατιάνα Μπαλανίκα. Με την Ευδοκία μάλιστα ξαναθυμήθηκαν στα γυρίσματα, τα παλιά τους viral video.

https://www.instagram.com/p/Ci0IHJxIfoV

Ανάμεσα σε δύο κόσμους

Η Μαρία Καβογιάννη κάνει μία μεταστροφή και από το δράμα του Maestro και την υπερβολή στα συναισθήματα της Αγάθης στο «Μία Νύχτα του Αυγούστου», γυρνά στην κωμωδία με έναν μεταφυσικό τρόπο. Αυτές τις εναλλαγές μόνο εκείνη μπορεί να τις κάνει με τέτοιο τρόπο και με το κοινό να την αποδέχεται και να την θαυμάζει σε κάθε τι που υποδύεται.

https://www.instagram.com/p/CkqbnsyIfvZ

Αυτή τη φορά στην σειρά των 12 επεισοδίων «Ζωή» του ΑΝΤ1+, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Φεβρουαρίου, θα μεταμορφωθεί στην Ζωή, μία απλή εργαζόμενη γυναίκα που δίνει καθημερινά τον αγώνα της για να θρέψει την οικογένειά της, δίχως την συμπαράσταση από τον σύζυγο και τον γιο της.

Η Μαρία Καβογιάννη είχε γενέθλια και η μισή showbiz ήταν εκεί - Η απίστευτη throwback φωτογραφία

Ένα ατύχημα όμως το οποίο παραλίγο να σταθεί μοιραίο, την οδηγεί σε μία μεταφυσική διάσταση και όταν τελικά επανέρχεται θα λειτουργήσει σαν δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο κόσμους. Θα έχει την δυνατότητα να βλέπει μόνο εκείνη ως αληθοφανή οράματα, εκείνους που έφυγαν από την ζωή απότομα και δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν μία επιθυμία τους και ένα όνειρό τους.

https://www.instagram.com/p/Cgrl_DkoGA8

Και θα προσπαθεί να τους βοηθήσει να το εκπληρώσουν με κάθε τρόπο. Τις περισσότερες φορές χιουμοριστικό.

Στο πλευρό της η Μαρία θα έχει την Ευδοκία Ρουμελιώτη με την οποία θα δουλέουν μαζί σε ένα μινι μάρκετ, αλλά και την Κατιάνα Μπαλανίκα. Και οι δύο είναι φίλες της και στη πραγματική ζωή.

kavogianni_zoi.jpg

Θα έχουμε όμως και guest εκπλήξεις. Ο Γιώργος Καραμίχος, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδη, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Γιώργος Χρανιώτης αλλά και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν στα επεισόδια.

Στα παρασκήνια γυρισμάτων, η Μαρία μαζί με την Ευδοκία ξαναθυμήθηκαν το παρελθόν τους. Με τις απίστευτες φάρσες που έκαναν στο θέατρο και τα video τους που γίνοντα viral. Αυτή τη φορά η Καβογιάννη έκανε μαθήματα Instagram και σωστής λεζάντας στα post.