Η κόρη της Lisa Marie Presley έκανε την πρώτη δημοσίευση- αφιέρωση στη μαμά της

Πατούλια Κατερίνα
Η κόρη της Lisa Marie Presley έκανε την πρώτη δημοσίευση- αφιέρωση στη μαμά της

Η Riley, η πρώτοτοκη κόρη της Lisa Marie Presley έσπασε τη σιωπή της στο Instagram σε ένα ποστ γεμάτο τρυφερότητα.

Η μεγαλύτερη κόρη της Lisa Marie Presley, η 33χρονη Riley Keough έσπασε τη σιωπή της μετά τον θάνατο της μητέρας της.

To αντίο της Riley

Η Riley επέστρεψε στο Instagram κι έκανε ένα ποστ χωρίς πολλά λόγια, αφιερωμένο στην 54χρονη μητέρα της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς.

Η ηθοποιός Riley δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία με την ίδια μικρή και τη μαμά της σε μια τρυφερή πόζα και άφησε απλά μια κόκκινη καρδιά. Δεκάδες ήταν τα σχόλια από ανθρώπους που έσπευσαν να μοιραστούν τη σκέψη τους με τη Riley για το πένθος που βιώνει από την ξαφνική απώλεια της μητέρας της, δύο χρόνια μετά την αυτοκτονία του αδερφού της Benjamin.

https://www.instagram.com/p/Cno-ZpELSwd

Η Rosie Huntington-Whiteley ήταν μία από τις celebs που έγραψαν πως σκέφτονται πολύ τις ημέρες αυτές την 33χρονη.

Η Riley, βίωσε δίπλα στη μητέρα της όλον τον πόνο από την τραγική απώλεια του αδερφού της και τον Οκτώβριο που ο αδερφός της θα γινόταν 30 ετών, η Keough είχε συγκλονίσει τους πάντες με τη δημοσίευσή της.

https://www.instagram.com/p/Cj-qNfHLZ8Q

H κηδεία της Lisa Marie Presley

Η κηδεία της κόρης του βασιλιά της rock n' roll, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Η ταφή της θα διεξαχθεί στην έπαυλη του θρυλικού τραγουδιστή, Graceland, και η 54χρονη θα αναπαυτεί κοντά στον πατέρα της και δίπλα στον γιο της, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020.

Όπως αποκαλύπτει το TMZ οι προετοιμασίες για την κηδεία βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες. Μια μεγάλη σκηνή θα στηθεί στον κεντρικό κήπο της Graceland, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι θα μιλήσουν για την αδικοχαμένη τραγουδίστρια. Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικογένειά της αναμένει πληθώρα κόσμου ανάμεσά τους αρκετοί celebrities της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

«Η κηδεία της Lisa Marie Presley θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, στις 9:00 π.μ. στη Graceland. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους, το κοινό καλείται να παρευρεθεί. Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη λειτουργία στο Μemphis θα είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση διαδικτυακά μέσω της σελίδας Livestream της Graceland», έγραφε το post που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Graceland στο Instagram.

Live stream η κηδεία της Lisa Marie Presley στη Graceland: Η ταφή δίπλα στον Elvis και τον γιο της

Η Graceland έχει ήδη αρχίσει να αναδιαμορφώνεται ενώ μετακινήθηκε σύμφωνα με το TMZ ο τάφος του γιου της. Η 54χρονη μοναχοκόρη του Elvis, θα ταφεί δίπλα τον γιο της όπως αποκάλυψε η κόρη της , η 33χρονη Riley στην Page Six, μέσα στο κτήμα Graceland και ο τάφος του Benjamin μετακινήθηκε με σκοπό να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος για να μπορέσει να ταφεί και η μητέρα του δίπλα του.

Άγνωστη η περιουσία που αφήνει

Η Riley καθώς και οι 14χρονες δίδυμες Harper και Finley, δεν έχουν πολλά να λάβουν από την περιουσία 100 εκατομμυρίων που κληρονόμησε η μητέρα τους το 1993 στα 25α γενέθλιά της μιας και η εκλιπούσα έκανε πολλές κακές επενδύσεις σύμφωνα με την Daily Mail.

Χρήματα έχασε η Lisa Marie και από το διαζύγιο από τον τέταρτο σύζυγό της, Michael Lockwood με τον οποίο απέκτησε τις δίδυμες κόρες της, ένα διαζύγιο το οποίο οριστικοποιήθηκε το 2021 κατέληξε με την Presley να του δίνει 4.600 δολάρια τον μήνα ως διατροφή.

Παρότι δεν ξέρουμε τα οικονομικά της Presley όσον αφορά τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, ξέρουμε πως τα παιδιά της θα πάρουν την Graceland, το κτήμα που ο Elvis αγόρασε για 100.000 το 1957 και πλέον αξίζει 400 με 500 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Η Graceland έγινε μουσείο προς τιμήν του Elvis το οποίο η Lisa Marie είχε τονίσει πως δεν θα πουλήσει ποτέ.