Live stream η κηδεία της Lisa Marie Presley στη Graceland: Η ταφή δίπλα στον Elvis και τον γιο της

Live stream η κηδεία της Lisa Marie Presley στη Graceland: Η ταφή δίπλα στον Elvis και τον γιο της

Θα πραγματοποιηθεί και τελετή «Εορτασμού της Ζωής» της. 

Η Lisa Marie Presley, η μοναχοκόρη του αείμνηστου τραγουδιστή Elvis Pesley πέθανε από ανακοπή καρδιάς, τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/01). Λίγο αφότου της έγινε ΚΑΡΠΑ και χορήγηση αδρεναλίνης στο σπίτι της στο Calabasas της Καλιφόρνια, η Presley μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

H κηδεία της Lisa Marie Presley

Η κηδεία της κόρης του βασιλιά της rock n' roll, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Η ταφή της θα διεξαχθεί στην έπαυλη του θρυλικού τραγουδιστή, Graceland, και η 54χρονη θα αναπαυτεί κοντά στον πατέρα της και δίπλα στον γιο της, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020.

Όπως αποκαλύπτει το TMZ οι προετοιμασίες για την κηδεία βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες. Μια μεγάλη σκηνή θα στηθεί στον κεντρικό κήπο της Graceland, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι θα μιλήσουν για την αδικοχαμένη τραγουδίστρια. Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικογένειά της αναμένει πληθώρα κόσμου ανάμεσά τους αρκετοί celebrities της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

https://www.instagram.com/p/CnNazYTJ6JZ

«Η κηδεία της Lisa Marie Presley θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, στις 9:00 π.μ. στη Graceland. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους, το κοινό καλείται να παρευρεθεί. Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη λειτουργία στο Μemphis θα είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση διαδικτυακά μέσω της σελίδας Livestream της Graceland», έγραφε το post που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Graceland στο Instagram.

Lisa Marie Presley: «Η ζωή μου καταστράφηκε από τον θάνατο του γιου μου. Δεν ξεπερνιέται»

«Οι θαυμαστές θα συγκεντρωθούν στο βόρειο γρασίδι του Graceland Mansion, δίπλα στο κεντρικό γκαζόν που θα προορίζεται για την οικογένεια και τους φίλους της εκλιπούσας. Η πρόσβαση στο βόρειο γκαζόν θα είναι μόνο όρθιοι, με σειρά προτεραιότητας, εφόσον το επιτρέπει ο χώρος. Οι θαυμαστές που θα παρευρεθούν θα μπορούν επίσης να επισκεφθούν τον τάφο της στη συνέχεια σε μια ειδική πομπή στον Κήπο Διαλογισμού», αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Graceland.

https://www.instagram.com/p/CnkqnlJJUcz

Η αυτοκτονία του γιου της

Στις 12 Ιουλίου 2020, ο γιος της Lisa Marie, Benjamin, έβαλε τέλος στη ζωή του λίγο πριν τα 28α γενέθλιά του. «Όμορφε, όμορφε άγγελέ μου, λάτρεψα το έδαφος στο οποίο περπάτησες, σε αυτή τη γη και τώρα στον Παράδεισο», έγραψε στο Instagram λίγο μετά τον θάνατό του η Lisa Marie.

«Η καρδιά και η ψυχή μου είναι μαζί σου. Το βάθος του πόνου είναι ασφυκτικό και απύθμενο χωρίς εσένα κάθε στιγμή της κάθε μέρας», είχε συμπληρώσει.

O αιφνίδιος θάνατος της Lisa Marie Presley

H Lisa Marie Presley, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και κόρη του Elvis και της Priscilla Presley πέθανε σε ηλικία 54 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα καταστροφικά νέα για την όμορφη κόρη μου, Lisa Marie», επιβεβαίωσε η Priscilla Presley σε δήλωση στο PEOPLE το βράδυ της Πέμπτης (12/1).

Την Πέμπτη το πρωί (12/1) η Presley μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Εκπρόσωπος της Κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι έγινε ΚΑΡΠΑ στην ασθενή, αφού το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι είχε σημάδια ζωής.

Πηγή κεντρικής: lisampresley