Ποιο Survivor: Ο Ντάνος έδειξε το επόμενο επαγγελματικό βήμα και τι του λείπει πραγματικά

Ποιο Survivor: Ο Ντάνος έδειξε το επόμενο επαγγελματικό βήμα και τι του λείπει πραγματικά

Ο Ντάνος καθόλου δεν αναπολεί τον Άγιο Δομίνικο αλλά μια άλλη αγαπημένη του παραλία.

To Survivor All Star μετράει ήδη περισσότερες από δύο εβδομάδες στον τηλεοπτικό αέρα και ήδη η αποχώρηση- έκπληξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έκανε το κοινό να σαστίσει.

Σήμερα, όλοι περιμένουν την ανατροπή με το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στην… καλύβα που περίτεχνα βρέθηκε στη μέση της ζούγκλας, μαζί με μια κάμερα, κάνοντας το κοινό του Survivor να υποθέτει πως μιλάμε για στημένη φάση.

https://www.instagram.com/p/CntwMogJ-EA

Ο Ντάνος αναπολεί μια παραλία αλλά όχι αυτή που φαντάζεσαι

326576579_708912813941702_6422131847056738429_n.jpg

Κι ενώ περιμένουμε την είσοδο ή μη του Bo και της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor, μέσα από το Χαμογέλα και Πάλι έγινε μια αναφορά στον μεγάλο απών του ριάλιτι επιβίωσης φέτος που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ντάνο, τον νικητή του Survivor 2017.

Όπως εύστοχα σχολίασε ο Νίκος Συρίγος, με όλα αυτά που γίνονται στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή, ο Ντάνος έκανε την καλύτερη επιλογή και δεν βρέθηκε στο ριάλιτι.

Λίγες ώρες αργότερα ο Ντάνος χτύπησε διπλά στο Instagram δείχνοντας αρχικά ποια πραγματικά παραλία του λείπει αυτή τη στιγμή και ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό του πρότζεκτ.

https://www.instagram.com/p/CnrunI8qdR1

Όσον αφορά την παραλία, μην πάει το μυαλό σου στον Άγιο Δομίνικο, μιας και ο Ντάνος αναπολεί τις ξέγνοιαστες στιγμές με watersports στις Κουκουναριές της Σκιάθου όπου δραστηριοποιείται και οικογενειακά.

danos2.JPG

Κι όσον αφορά τα επαγγελματικά του πλάνα, με ένα λινκ από το Imdb, ο Αγγελόπουλος έδειξε το teaser της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί δίνοντας σε όλους να καταλάβουν πως ο πρώην παίκτης ριάλιτι θέλει να πετύχει στην υποκριτική και μόνο.

Η διεθνής συμπαραγωγή με πρωταγωνιστή τον Ντάνο θα κυκλοφορήσει το 2024, και εκτιμάται ότι πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Σύμφωνα με το Πρωϊνό Μας, ο Αγγελόπουλος επελέγη στο casting γιατί μέτρησε πολύ ένα διαφημιστικό που είχε κάνει σαν James Bond.

Το τρέιλερ του Survivor «έκαψε» την Καρολίνα & το φλερτ με τον Μάριο Πρίαμο έγινε viral στο Twitter

O Aγγελόπουλος έχει έναν ακόμα λόγο για να μείνει μακριά από το Survivor, τον έρωτα με την επίσης παίκτρια του Survivor Δήμητρα Βαμβακούση.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχθηκε πως είναι ερωτευμένος. «Ο έρωτας είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται» είχε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CnPHjtiMSxL