Το τρέιλερ του Survivor «έκαψε» την Καρολίνα & το φλερτ με τον Μάριο Πρίαμο έγινε viral στο Twitter

Το τρέιλερ του Survivor «έκαψε» την Καρολίνα & το φλερτ με τον Μάριο Πρίαμο έγινε viral στο Twitter

«Kαι εδώ βλέπουμε γιατί αποχώρησε ΑΔΙΚΑ η ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ», τονίζουν τα σχόλια του Twitter μετά το βίντεο της Καρολίνας με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στη ζούγκλα.

Η αναπάντεχη αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star και το γεγονός πως στο παιχνίδι παρέμεινε η έτερη γυναίκα υποψήφια, Καρολίνα Ζακλίν, έκανε το Twitter να απορήσει.

Η απορία των τουιτεράδων φαίνεται πως λύθηκε από το νέο τρέιλερ για το All Star Survivor, μιας και αποκαλύφθηκε ένα νέο ζευγάρι που καταπάτησε τους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα στα πράσσα!

Ο Μάριος Πρίαμος από τους κόκκινους και η Καρολίνα Ζακλίν από τους μπλε, πιάστηκαν από τον φακό να συναντιούνται κρυφά στη ζούγκλα και να έχουν έρθει πολύ πολύ κοντά.

Καταπέλτης του νέου love story ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είπε: «Βλέπω δύο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά μέσα από τη ζούγκλα. Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ, ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε» ενώ ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στην κάμερα αναρωτιέται:

«Γιατί χάνονται συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος»..

Οι μυστικές συναντήσεις των δύο παικτών όμως δεν περνούν απαρατήρητες και ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που στο συμβούλιο του νησιού που θα δούμε, προειδοποιεί τους δύο παίκτες για το τι θα συμβεί αν θα σπάσουν ξανά τους κανόνες.

Πάντως το Twitter, έχει αντιδράσει, τονίζοντας πως φαίνεται να είναι άλλοι οι λόγοι που η Καρολίνα παρέμεινε στο παιχνίδι.

Στην εξίσωση του love story που πλέκεται ανάμεσα σε Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο είναι και η σχέση της παίκτριας του Survivor εκτός παιχνιδιού, που δεν είναι άλλος από τον πάλαι ποτέ παίκτη του Survivor 2017, ράπερ Μπο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν στο πρόσωπο του Bo έναν άλλο Γιώργο Λιβάνη και όλοι αναρωτιούνται αν ο Bo ως παλιός παίκτης μπορεί να μπει ξανά στο ριάλιτι και να φέρει τα πάνω - κάτω.

https://www.instagram.com/p/B8tbsY5ByOj

Ο ίδιος πάντως έχει απάντηση και περιμένουμε να την δώσει στην εμφάνιση στη Μαρία Μπακοδήμου.

Εκεί πάντως ο Bo, είπε στη Μαρία πως αν συναντηθεί με την Καρολίνα θα την ακούσει για να μάθει και τη δική της πλευρά στην ιστορία ενώ τόνισε πως όταν ο ίδιος ήταν στο Survivor, δεν είχε καμία διάθεση για κάτι ερωτικό.

https://www.instagram.com/p/Cnoh3W6t6cy

Για την ιστορία πάντως, δεν ήταν η Ελένη Χαμπέρη εκείνη που είχε τελικά έρθει κοντά με τον Μάριο Πρίαμο, όπως λεγόταν.

Survivor: Ο σύντροφος της Χαμπέρη «έσβησε» τις φήμες για ειδύλλιο με Πρίαμο με το πιο έξυπνο post