«Φέρτε αμέσως τη Νικολούλη»: Το μυστήριο με την Άννα στους Παγιδευμένους και η σκηνή που σόκαρε

Κατερίνα Μπούσιου
«Φέρτε αμέσως τη Νικολούλη»: Το μυστήριο με την Άννα στους Παγιδευμένους και η σκηνή που σόκαρε

Το spoiler στο νέο τρέιλερ με την σειρά «Παγιδευμένοι» να είναι χθες Νο1 trend στο Twitter. Το κοινό αναζητά τη λύση του μυστηρίου για το αν η Άννα σκότωσε τελικά τον δολοφόνο της αδελφής της. Αλλά τώρα έχουμε και ένα νέο στοιχείο. Τι κρύβει ο Σταύρος;

Με την πιο σοκαριστική σκηνή από την αρχή της σειράς, οι «Παγιδευμένοι» κατάφεραν χθες το βράδυ να γίνουν Νο1 trend στο Twitter. Η απόδραση του δολοφόνου Άγγελου και η εμπλοκή της Άννας στη δική του δολοφονία, προκάλεσε αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια, τη στιγμή που οι περισσότεροι τηλεθεατές δεν περίμεναν αυτές τις εξελίξεις και κάνουν σενάρια για τη συνέχεια.

Κάποιοι ζήτησαν να επιστρατευτεί ακόμη και η Αγγελική Νικολούλη για να λυθεί το μυστήριο. Ενώ κάποιοι άλλοι έχουν αρχίσει να υποπτεύονται έναν εισαγγελέα. Και δεν είναι ο γοητευτικός Δημήτρης Μαρκέτος, δηλαδή ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Το σημερινό τρέιλερ έκρυβε ένα spoiler που λίγοι παρατήρησαν.

https://www.instagram.com/p/CnpK2w9Kp2S

Φως στο Τούνελ επειγόντως

Οι «Παγιδευμένοι» ξεκίνησαν με μία ανατροπή. Τελικά η κίνηση για το φιλί μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών που ξεκίνησε στο προηγούμενο επεισόδιο δεν ολοκληρώθηκε. Aντίθετα ο σκηνοθέτης της σειράς μας χάρισε απλόχερα τρυφερές στιγμές του Δημήτρη και της Άννας να είναι πιασμένοι χέρι - χέρι, να κοιμούνται αγκαλιά, να κοιτάζονται όλο νόημα και λατρεία, με τη σχέση να είναι προς το παρόν πλατωνική.

pagidevmenoi_annaagkalia.jpg

Αυτό το «σε θέλω - δεν σε θέλω» στη σχέση τους, έχει φέρει στα όρια τους τους θαυμαστές τους. Ε, μα επιτέλους αυτός ο μεγάλος έρωτας μεταξύ του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ, πρέπει να εκδηλωθεί και να γίνουν και επίσημα ζευγάρι. Μέχρι και τον λογαριασμό του Φυσικού Αερίου της πλήρωσε εκείνος για να μην κρυώνει τις νύχτες του χειμώνα στο γραφείο της.

Gentleman.

Ας αφήσουμε τον έρωτα Μαρκέτου και Ροδίτη για λίγο στην άκρη - γιατί θα μας απασχολήσει αργότερα - και ας δούμε σε ένα σύντομο recap τη συγκλονιστική συνέχεια.

Με τη βοήθεια του πατέρα του ο Άγγελος απέδρασε από το νοσοκομείο. Πριν το κάνει όμως είχε σφυρίξει ένα σκοπό στην Άννα από ένα παλιό τους σύνθημα όταν ήταν φίλοι, που σήμαινε απόδραση - εκδρομή. Η Άννα το κατάλαβε και κρύφτηκε στο αυτοκίνητο του που εντόπισε στο γκαράζ και αυτό ήταν το μεγάλο λάθος της. Μήπως όμως αυτό το λάθος περίμενε και ο Άγγελος να κάνει;

pagidevmenoi_martha.jpg

Kαι σε ένα συγκλονιστικό time skip βλέπουμε την Άννα να συνέρχεται πληγωμένη στο δάσος, κρατώντας ένα όπλο στο χέρι της και γυρνώντας να αντικρύζει το πτώμα του Άγγελου. Συγκλό; Που θα έλεγε και η Βίκυ Καγιά.

Από εκείνη τη στιγμή μετά το πρώτο social media - σοκ, ξεκίνησαν οι υποθέσεις και τα σενάρια. Άλλοι χρήστες στο Twitter ζήτησαν επειγόντως την συνδρομή της Αγγελικής Νικολούλη και άλλοι προσπαθούσαν να ξεπεράσουν την έκπληξη, μίας υπέροχα σκηνοθετημένης σκηνής.

Βέβαια κάποιοι άλλοι διαπίστωσαν κάτι πολύ σωστό. Ο εισαγγελέας Σταύρος, κάτι κρύβει.

stavros.JPG

Και τι είναι αυτό που μπορεί να κρύβει ο Σταύρος; Γιατί σαφέστατα στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου ο Αλέκος Χατζής του λέει πως η δική του πτώση και του γιου του παράλληλα, θα επηρεάσει και εκείνον: «Αν καούμε εμείς, θα καείς και εσύ».

Τι έγινε ρε παιδιά; Που θα έλεγε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

https://www.instagram.com/p/CnxfTrZg4TL

Λίγο πριν συλλέξουμε και άλλα στοιχεία για τον Σταύρο και επανέλθουμε, σου έχουμε ήδη αποκαλύψει το μικρό spoiler που αφορά στη συνέχεια. Η Άννα δεν θυμάται τίποτε από εκείνη τη νύχτα και σταδιακά με τη βοήθεια του τρομαγμένου από τις εξελίξεις Δημήτρη, θα ανασύρει από τη μνήμη της, κάποια στοιχεία. Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις.

Μία γυναίκα μυστήριο στη δολοφονία του Άγγελου στους Παγιδευμένους και η Άννα ήδη την αναζητά

Μία ακόμη γυναίκα μας δημιουργεί έναν ακόμη γρίφο. Και προς το παρόν δεν είναι η Κλειώ, το βιβλίο της οποίας εκλάπη και δόθηκε στον Άγγελο μαζί με το δηλητήριο που τον έστειλε στο νοσοκομείο, άρα στη διαφυγή του.

Είναι η ίδια η συγγραφέας, η εισαγγελέας Βατατζή. Δεν σου φαίνεται περίεργο, που όλα κινούνται γύρω από το βιβλίο της;