Ο Μέι με τις 15 επιχειρήσεις δεν μπήκε στο MasterChef αλλά το Twitter τον δίκασε

Ο Μέι με τις 15 επιχειρήσεις δεν μπήκε στο MasterChef αλλά το Twitter τον δίκασε

Ο 29χρονος Μέι, ο επιχειρηματίας που έγινε viral στο Twitter ξέσπασε για τα μηνύματα εναντίον του στο λογαριασμό του στο Instagram.

Σε δύο ημέρες, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, ολοκληρώνεται η διαδικασία επιλογής των παικτών του φετινού Masterchef, υπήρξε όμως ένας υποψήφιος παίκτης από όλες τις auditions που κέρδισε την προσοχή του κοινού, ειδικά στο Twitter αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι

Επιχειρηματίας ετών 29!

Ο Μέι Ταφσίρι μπήκε σίγουρος να μαγειρέψει μπροστά στους κριτές αλλά δεν φανταζόταν πως η ιστορία του με τις 15 + επιχειρήσεις θα έκανε το Twitter έξαλλο μαζί του.

Βλέπεις ο Μέι δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά μιας και έκαψε τα πιτάκια που ετοίμασε, τις γαρίδες, ακόμα και τα δάχτυλά του αλλά το κοινό τα έβαλε μαζί του για την επίδειξη που έκανε με τις 15 και βάλε επιχειρήσεις που έχει δημιουργήσει.

Με μητέρα από την Αυστρία και πατέρα από το Ιράν, ο Μέι από το Παγκράτι εξήγησε στους κριτές πως αν μπει στο παιχνίδι θα πρέπει να αφήσει στον αδερφό του

«Από μικρός μου άρεσε η μαγειρική αλλά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να πάω σε μια σχολή. Όταν ήρθα στη ζωή των γονιών μου αρχίσαμε να ανεβαίνουμε γιατί οι γονείς μου σχεδόν ζούσαν στον δρόμο. Έχουμε συνεργείο, φωτογραφείο, μαγαζί με μασάζ, λογιστικό γραφείο, catering, ναργιλέδες, κοκτέιλ μπαρ, εστιατόριο, διαφημιστική εταιρία. Ο λόγος που κάνουμε όλα αυτά, είναι για να προσφέρουμε στη μητέρα μου αυτά που δεν είχε αλλά είναι και δημιουργικό όταν φτιάχνεις ένα μαγαζί και σε γεμίζει.

meiinsta.JPG

Σίγουρα δεν έχω εμπειρία αλλά επειδή αγαπάω τη μαγειρική πιστεύω θα τα πάω καλά», είπε ο Μέι αρχικά, ενώ μπροστά στους κριτές ο Μέι απαρίθμησε τις επιχειρήσεις του ενώ εξήγησε πως μπορεί να τελείωσε το Λύκειο με το ζόρι αλλά τα καταφέρνει μια χαρά.

MEI12.JPG

Τελικά ο Μέι δεν τα πήγε καλά, εξήγησε ο ίδιος ότι δεν αξίζει καμία ποδιά και ξέσπασε στο Instagram μετά τα σχόλια που δέχτηκε για τις δεκάδες επιχειρήσεις του.

mei_ksespasma.jpg

Tα tweets για τον Μέι πάντως μιλούν μόνα τους.

Τελειώνουν οι auditions- Το κοινό έχει μια παρατήρηση:

Κι ενώ οι auditions του φετινού MasterChef τέλειωσαν πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά κι ετοιμαζόμαστε από την επόμενη εβδομάδα να δούμε τους παίκτες μέσα στο σπίτι ένα tweet είπε τη μεγάλη αλήθεια των πρώτων επεισοδίων για το ριάλιτι μαγειρικής!

Προσπαθώ να δω τις οντισιόν του #MasterChefGR οι 1000μασιμενες ίδιες ατάκες, τα επαναμβανομενα φιλέτα λαβράκι σωτέ και οι αιτήσεις που τις κάναν οι φίλοι τους κ όχι αυτοί κουράζουν τόσο που τα επαναλαμβανόμενα αθλήματα του #SurvivorAllStarGR έχουν περισσότερο ενδιαφέρον.