Η Δούκισσα Νομικού ζυγίστηκε αλλά το νούμερο που είδε την ξάφνιασε

Η Δούκισσα Νομικού ζυγίστηκε αλλά το νούμερο που είδε την ξάφνιασε

H Δούκισσα Νομικού αντέδρασε με τον πιο ωραίο στο νούμερο που είδε στη ζυγαριά της και το οποίο δεν περίμενε!

Ένα ενδιαφέρον Q&A στο Instagram έκανε η Δούκισσα Νομικού η οποία και έκανε αποκαλύψεις που αφορούν τόσο στο σώμα όσο και στην οικογένειά της.

Τα κιλά της Δούκισσας:

Αγαπημένη ερώτηση που δέχεται πάντα η Δούκισσα, είναι το βάρος της. Η ίδια έχει πολλές φορές μιλήσει ακομπλεξάριστα τόσο για τα κιλά, όσο και για την αγάπη της για το φαγητό.

Σήμερα λοιπόν που η Δούκισσα ζυγίστηκε είδε έναν αριθμό που δεν περίμενε, μιας και υπολόγιζε πως είναι 55 κιλά ενώ ήταν τελικά 57.5 και αντέδρασε με τον τρόπο που η ίδια ξέρει, τονίζοντας πως δεν πρέπει να μας νοιάζουν οι αριθμοί.

doukissa1.JPG

Μιλώντας άλλωστε για τις καμπύλες της, η Νομικού είχε εξηγήσει πως αγαπά το σώμα που έχει τονίζοντας:

https://www.instagram.com/p/CiVAkGuIyfm

«Αυτό είναι το σώμα μου. Κάποιες φορές είναι πολύ αδύνατο, άλλες φορές έχει περισσότερες καμπύλες.

Άλλες φορές είναι εξαντλημένο, άλλες φορές είναι γραμμωμένο. Κατά καιρούς έχει κριθεί από ξένους, στο παρελθόν έχει κριθεί και από εμένα. Μέχρι που έγινα μαμά. Και το εκτίμησα. Το θαύμασα. Το αγάπησα.

Μην αφήνεις κανένα σχόλιο να σε επηρεάσει. Κανένα «είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ ζουμερή, είσαι πολύ γυμνασμένη, είσαι πολύ αγύμναστη». Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: είσαι πολύ υπέροχη», έγραφε.

Η Δούκισσα Νομικού γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας με τον πιο εναλλακτικό τρόπο

https://www.instagram.com/p/CQ6domnrjb1

Η σκέψη για ένα τρίτο παιδί

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ρόλο της μητρότητας και δεν το κρύβει. Τελευταία πάντως η Δούκισσα αναπολεί τα παιδικά της χρόνια και ποτέ δεν έχει κρύψει την επιθυμία για την απόκτηση μιας μεγάλης οικογένειας με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στην ερώτηση αν σκέφτεται να γίνει μαμά για τρίτη φορά, η Νομικού απάντησε ανιγματικά τονίζοντας πως αυτά τα θέματα τα ορίζει ο θεός.

Θυμίζουμε ότι ο Σάββας στις 25 Μαρτίου 2022 έγινε 4 ετών και η Αναστασία γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 και είναι πια 2,5 ετών.

Η Δούκισσα σπάνια μιλάει για τα παιδάκια της δημόσια ωστόσο υπήρχαν και κάποιες άλλες φορές που απάντησε σε followers σε ερωτήσεις που αφορούσαν τη ζωή της με τον Σάββα και την Αναστασία

Μία άλλη ερώτηση σχετική με τα παιδιά εμφανίστηκε και αφορούσε στις συνήθειες του ύπνου που έχουν.

«Κοιμάσαι καθόλου με δύο μικρά παιδάκια;», τη ρώτησαν πριν λίγο καιρί. Η ευτυχισμένη -και τυχερή- μανούλα απάντησε: «Είμαι τυχερή, από 5-6 μηνών κοιμούνται 12ωρο».

Στις σημερινές ερωτήσεις η Δούκισσα τόνισε πως η αγαπημένη στιγμή της ημέρας είναι όταν ξυπνάει με αγκαλιές με τα παιδιά της αλλά και όταν τα κοιμίζει ενώ στην ερώτηση για το αν νιώθει κάποιες φορές πως η μητρότητα είναι πολύ δύσκολη, η ίδια είπε:

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού στην Κηφισιά είναι γεμάτο αγάπη και παιχνίδια