Ξυρισμένα, ροζ, μοβ: Η κόρη της Μαγγίρα έχει τα πιο ωραία άφρο μαλλιά & έχει κάνει άπειρες αλλαγές

Ξυρισμένα, ροζ, μοβ: Η κόρη της Μαγγίρα έχει τα πιο ωραία άφρο μαλλιά & έχει κάνει άπειρες αλλαγές
Instagram

Από πολύ κοντά μέχρι ράστα, η 18χρονη Λήδα Φόστερ έχει κάνει όλα τα στιλ στα μαλλιά της. Η επιστροφή στην Ελλάδα, η μικρή επιχείρηση και ο «νονός» Βουτσάς. 

Δεν μπορεί να είσαι Μαγγίρα και να μην είναι καταγεγραμμένη στο DNA σου η τέχνη, η ανατροπή και η αντισυμβατικότητα. Και στην περίπτωση της Ματθίλδης και της κόρης της, το μήλο κάτω απ΄τη Μαγγίρα έπεσε.

Πράγματι, η Λήδα Φόστερ είναι ένα κορίτσι με αυξημένες καλλιτεχνικές ανησυχίες και ροκ φιλοσοφία που δεν φοβάται να κυνηγήσει ούτε τα όνειρά της αλλά ούτε και τις αλλαγές. Σαν τη μαμά και τη θεία δηλαδή.

https://www.instagram.com/p/ClGf-_aoOe4

Είναι γνωστό ότι Μαγγίρες (Μπέττυ και Ματθίλδη) εκτός από το ταλέντο τους σε υποκριτική, παρουσίαση, performance, είναι δύο γυναίκες που δεν φοβούνται να πειραματιστούν και με την εξωτερική τους εμφάνιση. Στα ίδια βήματα, και η 18χρονη κοπέλα με τα υπέροχα άφρο μαλλιά που δεν με μια ματιά στο Instagram της είδαμε τουλάχιστον 12 αλλαγές που έχει κάνει. Και με τόσο ωραία μαλλιά και πρόσωπο η αλήθεια είναι πως της ταιριάζουν όλα.

5 φορές που η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε statement το nude κραγιόν

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της νεαρής

Πριν από λίγους μήνες στο Θέατρο Αθηνών έκανε η παράσταση «Φιλιά, Όσκαρ...». Στο εν λόγω θεατρικό project είδαμε τη Ματθίλδη Μαγγίρα μαζί με την κόρη της. Τόσο η γνωστή performer όσο και η 18χρονη Λήδα Φόστερ, πόζαραν χαμογελαστές στο φακό και από τις φωτογραφίες πολλοί παρατήρησαν το στιλ των δύο κοριτσιών. Όπως είναι γνωστό, και οι δύο αγαπάνε το εναλλακτικό style ενώ πειραματίζονται συχνά και με τα μαλλιά τους. Εκείνη τη φορά είδαμε πως η Ματθίλδη είχε υιοθετήσει ένα κόντε καρέ πλατινέ, αφήνοντας πίσω το signature καστανό hair look.

Από την άλλη, η Λήδα η οποία πριν από λίγους μήνες είχε ξυρίσει το κεφάλι της υιοθετώντας ένα style ανατρεπτικό που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, πλέον φαίνεται πως είναι στη διαδικασία να μακρύνει τα υπέροχα πλούσια άφρο μαλλιά της και σε εκείνη την έξοδο επέλεξε ένα πολύ ωραίο headband.

b2c8b402-IMG_1269.webp

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 12 διαφορετικά στιλ στα μαλλιά της

Αν κρίνουμε από την καλλιτεχνική της κλήση και όλα της τα ενδιαφέροντα, δεν είναι να απορούμε και για τις τόσο εκκεντρικές και συχνές αλλαγές στα μαλλιά της. Όπως φαίνεται, η Λήδα Φόστερ βλέπει και στην κόμη της μία ακόμη ευκαιρία να διοχετεύσει τις ανησυχίες, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά της. Και εδώ που τα λέμε…γιατί όχι;

Εκτός από το ότι έχει ξυρίσει το κεφάλι της, η Λήδα έχει αλλάξει αρκετές φορές το χρώμα, παίζοντας με τη χρωματική παλέτα του φούξια, του μπλε, του πράσινου. Όσο για τα χτενίσματα; Άφρο, ίσια, κοτσιδάκια, πιασμένα, χύμα, ό,τι κι αν κάνει τής πηγαίνουν όλα.

Το μυστικό στον γάμο της Μπέττυς Μαγγίρα δεν είναι μόνο ο έρωτας αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να βρεις περισσότερες φωτογραφίες της 18χρονης κοπέλας που όλα δείχνουν πως θα μας απασχολήσει στο μέλλον

Λίγα λόγια για τη Λήδα

Η Λήδα Φόστερ είναι καρπός του έρωτα της Ματθίλδης Μαγγίρα με τον πρώην σύζυγό της, τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ. Το ζευγάρι υπήρξε παντρεμένο από το 2003 έως το 2011.

Πλέον, η Λήδα Φόστερ διανύει τα πρώτα χρόνια μετά την ενηλικίωση, ούσα μόλις 18 ετών. Τρία χρόνια πριν, στα 15 της, εγκατέλειψε την Ελλάδα και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για απόφαση που πήρε η ίδια, προφανώς με το American dream να μοιάζει άκρως δελεαστικό για ένα έφηβο κορίτσι με όνειρα και ανοιχτούς ορίζοντες. Έτσι, φοίτησε επί δύο έτη σε σχολείο της Νέας Υόρκης, όπου ζει ο πατέρας της, και ολοκλήρωσε εκεί τη βασική εκπαίδευσή της.

https://www.instagram.com/p/B2CFU5-oi4t

Γι' αυτή την απόφαση ζωής είχε ήδη μιλήσει η μικρή τότε Λήδα, στο περιοδικό People. Με χαρακτηριστική ωριμότητα, αιτιολόγησε την υπερατλαντική της μετακόμιση και εξήγησε ακριβώς το σκεπτικό της: «Επειδή το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν μου αρέσει τόσο, έχω αποφασίσει να πάω στη Νέα Υόρκη σε κάποιο καλλιτεχνικό σχολείο, για να μπορέσω να ακολουθήσω το όνειρό μου και να γίνω ηθοποιός, τραγουδίστρια και performer. Ό,τι είναι και η μαμά μου».

https://www.instagram.com/p/BasKll0HmFi

Πώς ένιωσε όμως η μητέρα της για την απόφασή της να μετακομίσει στο «Κέντρο του Κόσμου»; Στο περιοδικό People, η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε πει: «Εννοείται πως θα ήθελα να την ακολουθήσω, αλλά αν δεν μας βγει, θα πηγαινοέρχομαι, όπως τόσα χρόνια πηγαινοέρχεται και ο μπαμπάς της. Έχω κάνει αρκετή δουλειά θεωρώ όλα αυτά τα χρόνια, οπότε της έχω εμπιστοσύνη. Ξέρω το παιδί μου και δεν θα την απέτρεπα από το να ακολουθήσει την πορεία που ονειρεύεται στη ζωή της, εξαιτίας δικών μου εγωισμών». Κάπου εδώ, να πούμε πως η στάση της είναι υποδειγματική και τρανή απόδειξη του ρητού «τα παιδιά μας δεν μας ανήκουν».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα ήθελε η κόρη της να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει, χωρίς κανείς να της στερήσει το δικαίωμα να εξερευνήσει τον κόσμο, να δει διαφορετικά πράγματα, να αλλάξει παραστάσεις και να είναι γενικά ελεύθερος άνθρωπος.

Αφότου η Λήδα Φόστερ είχε ήδη φύγει από την Ελλάδα, η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα, μιλώντας και πάλι για το θέμα:

«Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική. Ήξερα τον λόγο που ήθελε να πάει. Είχε την ανάγκη να δημιουργήσει και να χτίσει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν μία σχέση σε επίπεδο τουριστικό, όταν ερχόταν τα καλοκαίρια. (…) Και με τα σχολεία εδώ δεν της άρεσε. Δέχθηκε bullying στο δημοτικό, της έλεγαν ότι είναι μαύρη. Και ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει “Με φωνάζουν μαύρη”. Της δείχνω το μαύρο και της λέω: “Παιδί μου, αυτό εδώ τι χρώμα είναι; Είσαι εσύ τέτοιο χρώμα; Θα πας και θα πεις στο παιδάκι να πει στη μαμά του να το πάει σε έναν οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έχει αχρωματοψία”, της είπα. Αυτή ήταν η δική μου αντιμετώπιση.

Μετά, στο γυμνάσιο είχε και από καθηγητές. Σ’ ένα μάθημα πήγε απ’ το 17 στο 15. Ζήτησα τον λόγο από τον καθηγητή. Του εξήγησα ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και ο καθηγητής μου είπε πως αυτά δεν υπάρχουν και είναι στο μυαλό μας. Δεν υπάρχει δυσλεξία και λοιπά, και μου είπε ότι ίσως είναι καλύτερα να πάρω το παιδί από το μουσικό σχολείο και να το πάω σε ένα συμβατικό. Έτρεξα πολύ. Έκανα πολύ μεγάλο αγώνα. Ζήτησα συνάντηση με τον διευθυντή και απευθύνθηκα και στο Υπουργείο Παιδείας. Μετά απ΄ όλα αυτά, άλλαξε η συμπεριφορά τους».

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η Λήδα Φόστερ στο bio του προφίλ της στο Instagram έχει γράψει Black Lives Matter και έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

  • Η 18χρονη παίζει σαξόφωνο
  • Αγαπά τα ταξίδια στα ελληνικά νησιά, όπως η Αλόννησος και η Αίγινα
  • Έχει το δικό της grungy στιλ
  • Γεννήθηκε με υπέροχα φυσικά άφρο μαλλιά
  • Λάτρευε τον Κώστα Βουτσά, τον οποίο και φώναζε «νονό», καθώς ήταν μπαμπάς της νονάς της
  • Έχει τη δική της μικρή επιχείρηση ή αλλιώς το e-shop της KandiNArt
  • Πλέον, η Λήδα Φόστερ έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και έχει νοικιάσει το δικό της διαμέρισμα, κοντά στο σπίτι της μητέρας της ενώ επισκέπτεται συχνά και την Αμερική.