Η Ματθίλδη Μαγγίρα έμπλεξε ακόμη και σε καυγά για να υπερασπιστεί την αδελφή της Μπέττυ

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ματθίλδη Μαγγίρα έμπλεξε ακόμη και σε καυγά για να υπερασπιστεί την αδελφή της Μπέττυ

Ως μεγαλύτερη αδελφή η Ματθίλδη, υπήρξε πάντα υπερπροστατευτική απέναντι στην αδελφή της Μπέττυ, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα έμπλεκε μέχρι και σε καυγά για το χατήρι της. 

Η Ματθίλδη έχει μία σπάνια σχέση με την μικρότερη αδελφή της Μπέττυ και οι δυό τους υπήρξαν μία εποχή και ένα αχτύπητο καλλιτεχνικό ντουέτο. Εκτός όμως από την αγάπη που τις δένει, έχουν και έναν σπάνιο κώδικα οικογενειακής τιμής μεταξύ τους. Να υπερασπίζονται η μία την άλλη ό,τι και αν συμβεί και σε οποιαδήποτε συνθήκη. Ακόμη και να μπλέξει σε καυγά.

«Άρχισα να τον κλωτσάω, να τον δαγκώνω»

Σε μία παλαιότερη συνέντευξή της η Ματθίλδη είχε εκμηστηρευτεί πως όταν ήταν μικρές, η Μπέττυ την αντιμετώπιζε ως την δεύτερη μαμά της. Εκείνη την φρόντιζε όταν οι γονείς του έλειπαν στη δουλειά και εκείνη την υποστήριζε σε κάθε σκανταλιά.

https://www.instagram.com/p/Cj0b0-uD0py

Μεγαλώνοντας, όταν και οι δύο πια απέκτησαν τις οικογένειές τους, η σχέση τους πήρε άλλη μορφή, αλλά ο ισχυρός δεσμός τους δεν κόπηκε ποτέ. Την περσινή χρονιά μάλιστα όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα τους, η μία βρήκε την αγκαλιά της άλλης για παρηγοριά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε το σκληρό bullying που δέχθηκε στα παιδικά της χρόνια

https://www.instagram.com/p/ClBnTzeMxcx

Μιλώντας όμως για το παρελθόν τους, η Ματθλίλδη έκανε σήμερα και μία αποκάλυψη για την σχέση τους και για αυτή την προστασία που είχε πάντα προς την αδελφή της. Που έφτασε κάποια στιγμή ακόμη και στα άκρα. Ο δημοσιογράφος την ρώτησε για το αν έχει τσακωθεί ποτέ για χάρη της αδελφής της και η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη:«Εννοείται ότι έχω μπλέξει σε καβγά για τη Μπέττυ, με έναν ψηλό. Τον έπιασα από τον λαιμό, όσο τον έφτανε το χέρι μου, γιατί της είχε ρίξει σπρέι. Ήταν Τσικνοπέμπτη κι είχαμε πάει σε ένα αποκριάτικο πάρτι».

«Του λέω «γιατί έριξες σπρέι στα μάτια της αδερφής μου»; Τον καβάλησα, τον κλωτσάω και τον δαγκώνω κι αυτός να μου λέει "φύγε μωρή βδέλλα"»