Η Ελισάβετ Μουτάφη στο πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της είχε «πάθει» Μαρία Καβογιάννη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ελισάβετ Μουτάφη στο πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της είχε «πάθει» Μαρία Καβογιάννη

Είδαμε το «Βραχιόλι της φωτιάς» και δίκαια αποθεώνουν την Ελισάβετ Μουτάφη για τον ρόλο της. Από την εποχή της «Βέρας στο δεξί» στη μεσολάβηση της καλής της φίλης Μαρίνας Ασλάνογλου για να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της. 

Η Ελισάβετ Μουτάφη (Ελισάβετ Μουταφτσή όπως είναι το πραγματικό της όνομα) η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το ατελιέ του θείου της και σχεδιαστή Μάκη Τσέλιου, έκανε και επίσημα πριν λίγες μέρες το μεγάλο της τηλεοπτικό comeback με τη σειρά «Βραχιόλι της φωτιάς» και γνωρίζει ήδη την μεγάλη αποθέωση από το κοινό στα social media, καθώς η σειρά μεταδίδεται για λίγες ώρες ακόμη στην πλατφόρμα του Ertflix.

Η ηθοποιός ζει την καλύτερη στιγμή της και ήρθε η ώρα να μας αποκαλύψει μία άλλη υπέροχη στιγμή της από το παρελθόν. Όταν γνώρισε τον εδώ και 5 χρόνια σύζυγό της, δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή. Όλα έγιναν με την μεσολάβηση μίας καλής της φίλης και για μία στιγμή θύμισαν για λίγο το...Ντόλτσε Βίτα και την Μαρία Καβογιάννη.

«Χαμογέλα μωρή λίγο...»

Η Ελισάβετ Μουτάφη, αποτελεί γνώριμό μας πρόσωπο τηλεοπτικά από πολλές συνεργασίες της, αλλά με πιο σημαντική την «Βέρα στο δεξί». Τα τελευταία χρόνια, έκανε επιλεκτικά λιγότερες συνεργασίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση (με τελευταία το «Αύριο μας ανήκει» στο Mega, καθώς είχε αναλάβει παράλληλα και τον οίκο μόδας του θείου της Μάκη Τσέλιου μαζί με την αδελφή του και μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CAuUweGlA_D

Το come back της στην τηλεόραση, έγινε πριν από λίγες ώρες με τη σειρά εποχής «Το βραχιόλι της φωτιάς» στο ρόλο της Εβραίας Θεσσαλονικιάς αρχόντισσας Μπενούτας Κοέν. Η σειρά των 8 επεισοδίων, μεταδίδεται για λίγες ώρες ακόμη μέχρι την 31 Ιανουαρίου από τη πλατφόρμα Ertflix και από τις 4 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 22.00 από την ΕΤ1.

Με λίγα λόγια θα σου πω, ότι η Ελισάβετ κάνει τον ρόλο της ζωής της. Και στο λέω γιατί και στα 8 επεισόδια της μίνι σειράς ξεπερνά τον εαυτό της. Η σειρά είναι προσεγμένη στην κάθε της λεπτομέρεια, πραγματεύεται την ζωή και τον αφανισμό των Εβραίων της Θεσσαλονίκης και η συγκίνηση μαζί με τον έρωτα, κάνουν ένα υπέροχο σύνολο, όσο βλέπουμε την ιστορία και την κατάληξη της οικογένειας του υφασματέμπορα Μωησή Κοέν.

Η σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα είναι υποδειγματική και η πρωταγωνίστρια μαζί με τον τηλεοπτικό της σύζυγο Νίκο Ψαρρά και τον Χρήστο Λούλη δημιουργούν μία σειρά για την οποία, για πολλούς λόγους θα πρέπει να περηφανευόμαστε πως την βλέπουμε την φετινή σεζόν.

Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή μα κυρίως ο Δημήτρης Αριανούτσος είναι η νέα γενιά των ηθοποιών που θα σε συγκινήσουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα με θυμηθείς.

Το κοινό που ήδη παρακολούθησε τα επεισόδια, αποθέωσε τους πρωταγωνιστές στο Twitter.

Η ηθοποιός σε αυτή τη σειρά, έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της την οποία και διατήρησε στη συνέχεια με πιο ανοικτούς τόνους στα ήδη ξανθά μαλλιά της. Αυτό το χρώμα της εποχής της πηγαίνει πολύ.

https://www.instagram.com/p/Chu3KPSLR9A

Η Ελισάβετ, εκτός από την επαγγελματική επιτυχία έχει να υπερηφανεύεται και για την προσωπική της ευτυχία, αφού φέτος με τον σύζυγό και δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή θα συμπληρώσουν 5 χρόνια γάμου.

Η Ελισάβετ Μουτάφη παραμένει το ίδιο ερωτευμένη με τον Μάνο Νιφλή σαν την πρώτη ημέρα

https://www.instagram.com/p/BxiF7ZWBI_X

Στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά η Ελισάβετ εμφανίστηκε με την καλή της φίλη Μαρίνα Ασλάνογλου και εκτός από το ότι είναι κολλητές, μάθαμε πως η μία βοήθησε την άλλη στην πρώτη γνωριμία με τον Μάνο. Και όπως είπε η Μαρίνα: «Ένας αγαπημένος φίλος, ο Βασίλης Μπουζιώτης μου είπε ότι ο Μάνος ο Νιφλής, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελισάβετ και είπα θα το «στήσω» εγώ».

Και συνεχίζει: «Ήταν αντιδραστική και λέω δεν θα κάτσει. Πήγαμε στο ραντεβού και ήταν σε κατάσταση «χαμογέλα μωρή λίγο». Εγώ βέβαια επέστρεψα στο σπίτι και αυτοί συνέχισαν και από εκείνη την ημέρα δεν χωρίστηκαν ποτέ».

Η ατάκα βέβαια για το χαμόγελο μας θύμισε την κλασσική ατάκα της Μαρία Καβογιάννη και famous meme ακόμη και σήμερα στα social media το οποίο «κουμπώνει» σε κάθε περίπτωση.

https://www.instagram.com/p/B7HUvJ1BR5A

Η ηθοποιός έκανε μία ακόμη αποκάλυψη για τον Μάνο της, αυτή τη φορά από τη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη λέγοντας πως: «Ο Μάνος από την πρώτη στιγμή με διεκδίκησε και αυτό με γοήτευσε».

https://www.instagram.com/p/B6v1zeXFv4O