Η Naomi Campbell είναι supermom! Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της στο Abu Dhabi

Η Naomi Campbell είναι supermom! Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της στο Abu Dhabi

To 52χρονο top model δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το ταξίδι που πραγματοποίησε με την μονάκριβη κόρη της.

Τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής της βιώνει η Naomi Campbell, η οποία είναι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μια υπερήφανη μαμά. Η Βρετανίδα καλλονή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τρέφει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί της.

«Είναι υπέροχη. Είναι ήδη πολύ ανεξάρτητη, πολύ έξυπνη, κοιμάται 12 ώρες την ημέρα. Είναι καλό κορίτσι», είχε δηλώσει το 2021 στο BBC Hard Talk η Naomi Campbell για την κόρη της.

Το ταξίδι μαμάς-κόρης στο Abu Dhabi και οι σπάνιες φωτογραφίες

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Abu Dhabi βρίσκεται τα τελευταία 24ωραη Naomi Campbell παρέα με την κόρη της. Το διάσημο μοντέλο πόζαρε στον φακό με μαντήλα και oversized ρούχα με φόντο το Μεγάλο Τζαμί του Σεΐχη Ζαγέντ.

https://www.instagram.com/p/CoDQ10eMjcA

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η Campbell μας δείχνει την πιο γλυκιά πλευρά της, κρατώντας τρυφερά το χεράκι της μονάκριβης κόρης της. Η 52χρονη δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 200.000 likes και αμέτρητα σχόλια που τονίζουν πόσο όμορφες λήψεις έβγαλαν μαμά και κόρη στην σύντομη απόδρασή τους.

Η Naomi Watts εξήγησε τι σημαίνει ηλικιακός ρατσισμός καλύτερα από τον καθένα

O ερχομός της κόρης της

Η Βρετανίδα καλλονή αιφνιδίασε τους πάντες τον Μάιο του 2021 ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης της μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνισή της στην πασαρέλα του Fashion Week της Νέας Υόρκης, όπου δεν διακρινόταν ίχνος εγκυμοσύνης.

https://www.instagram.com/p/CZ9x5nyMIL-

Σε φωτογράφιση-συνέντευξη που παραχώρησε αργότερα στη βρετανική Vogue το διάσημο μοντέλο τόνισε: «Δεν υιοθετήθηκε – είναι το παιδί μου», χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννησή της. Άγνωστη παραμένει μέχρι και σήμερα η ταυτότητα του πατέρα της κόρης της. Το διάσημο μοντέλο ανέφερε ότι θα αποκαλύψει λεπτομέρειες στο επόμενο βιβλίο της που θα ξεκινήσει να γράφει σύντομα.

«Πάντα ήξερα πως κάποια μέρα θα γινόμουν μητέρα, όμως είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό», είχε πει μεταξύ άλλων στη Vogue.

Η Campbell έχει μιλήσει ανοιχτά για την γέννηση της κόρη της, αλλά και για το γεγονός πως την απέκτησε στα 50 της, θέλοντας να ενθαρρύνει γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να μην διστάσουν να κάνουν παιδιά, αν πραγματικά το θελήσουν.

Πηγή κεντρικής: naomi