Η αποχώρηση και του Μισθοφόρου δίκαιωσε τον Ντάνο για τη μη συμμετοχή στο Survivor All Star

Η αποχώρηση και του Μισθοφόρου δίκαιωσε τον Ντάνο για τη μη συμμετοχή στο Survivor All Star

Το πιστό κοινό του Survivor στον ΣΚΑΙ από το 2017 δεν μπορεί να το κοροϊδέψει κανείς και υπάρχουν συγκεκριμένα σχόλια για την αποχώρηση του Μισθοφόρου που δικαιώνουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πριν δύο εβδομάδες, η πρόωρη αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star, ενώ ήταν συνυποψήφια με πολύ πιο αδύναμους και λιγότερο δημοφιλείς παίκτες είχε σοκάρει το κοινό του Survivor All Star. Μόλις χτες, έγινε γνωστή η αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη του 2017, ιδιαίτερα αγαπητού στο κοινό, του Κώστα Αναγνωστόπουλου ή Μισθοφόρου όπως τον μάθαμε εξ’ αρχής.

Εκτός Survivor ο Αναγνωστόπουλος

Ο Αναγνωστόπουλος δεν ήταν ο πιο αδύναμος αγωνιστικά από τους υπόλοιπους συνυποψήφιούς τους και σίγουρα υπήρξε ο πιο δημοφιλής από αυτούς κι όμως είδε την πόρτα εξόδου από το Survivor και την απόφαση αυτή την υποδέχτηκε φανερά εκνευρισμένος, χωρίς καμία δήλωση στην αποχώρησή του και χωρίς να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

«Αν ισχύει πως φεύγει ο Μισθοφόρος μιλάμε για Survivor χωρίς Star»: Το κοινό δίκασε τα spoilers

https://www.instagram.com/p/CoLVVI2gvSY

Είχε προηγηθεί ένα σκληρό παιχνίδι για το έπαθλο φαγητού που έφερε τον Μισθοφόρο στα όριά του και στα όρια πνιγμού, ένα παιχνίδι που δίχασε τους Κόκκινους και τους Μπλε, που έφερε τραυματισμούς και που έκανε τους Μαχητές να αποχωρήσουν εξαιτίας του άδικου τρόπου με τον οποίο έπαιξαν οι Διάσημοι.

Κάπως έτσι η πίτσα, που ήταν το έπαθλο φαγητού, δεν καταναλώθηκε από καμία ομάδα, παρότι ένα πλάνο πρόδωσε τον Σάκη Κατσούλη.

Γιατί φεύγουν οι πιο δημοφιλείς παίκτες του 2017

Το κοινό του Survivor επιμένει πως οι αποχωρήσεις της Βαλαβάνη και του Αναγνωστόπουλου δεν είναι τυχαίες αλλά αποτελούν κομμάτι στρατηγικής. Η αντίδραση του Κώστα Κοκκινάκη, της Λάουρα Νάργες και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, όλοι παίκτες του 2017, ήταν σαφής.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κοκκινάκης έγραψε αρχικά στο Instagram: «Ευτυχώς γλύτωσες κι εσύ Κώστα. Κανονικά θα πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που θέλουμε να σωθούν για να γυρίσουν πίσω» και πρόσθεσε στη συνέχεια, σε δεύτερο μήνυμά του:

«Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας, καλύτερα πάρτε να φάτε ένα σουβλάκι με τζατζίκι».

kostaskok4_3029611750437376906.jpg
kostaskok4_3029591703065110278.jpg

Η Βαλαβάνη έγραψε το χαρακτηριστικό ΧΑΧΑΧΑ μετά την αποχώρηση ενώ η Λάουρα μίλησε για το ήθος, την καρδιά και τη μαχητικότητα του Μισθοφόρου.

laoura.JPG

Το κοινό επιμένει πως ο Αναγνωστόπουλος δεν ήταν ο πιο αδύναμος αγωνιστικά ενώ υπήρξαν και σχόλια που υποστηρίζουν πως ο Ατζούν θέλει να δει εκτός παιχνιδιού τους παίκτες που του κοστίζουν πιο ακριβά.

Μόλις χτες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαίωσε στην Ελένη Μενεγάκη πως όλοι οι παίκτες που μπήκαν από την πρώτη μέρα στο Survivor, έκαναν συμφωνία για κοινό ποσό αποζημίωσης ανά εβδομάδα.

Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι αν οι όχι και τόσο δημοφιλείς παίκτες (Σταμούλης, Κολοβού) που μπήκαν αργότερα έχουν υπογράψει με την ίδια ή πιο χαμηλή αμοιβή.

Δίκαια δεν μπήκε ο Ντάνος

danos1.JPG

Ανάμεσα στα tweets για την αποχώρηση του Μισθοφόρου, υπήρξε και ένα που ίσως δικαιώνει περισσότερο από όλα τον Ντάνο και την επιλογή του Αγγελόπουλου να μην μπει στο παιχνίδι όχι μόνο για λόγους που έχουν να κάνουν με την ηλικία του (είναι πια 41 και αγωνιστικά ίσως να μην μπορούσε να συναγωνιστεί νεότερους αθλητές) αλλά και για το πιο μεγάλο ζητούμενο, το να μην απομυθοποιήσει το προφίλ που δημιούργησε μέσα στο Survivor του 2017, που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του δεν ήταν στην πλειοψηφία του ούτε αθλητές, ούτε νεότεροι από εκείνον.

Ο Ντάνος συνεχίζει να κάνει Like σε δημοσιεύσεις από fan club του που επικροτούν την απόφασή του να μείνει εκτός Survivor.

ntanos.jpg

Πάντως, το Twitter δεν λέει να χωνέψει την αποχώρηση του Μισθοφόρου και τα tweets μιλάνε από μόνα τους για μια μεγάλη αδικία.