Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτεται σε μια απόλυτα ειλικρινή συνέντευξη και εμείς την καμαρώνουμε

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτεται σε μια απόλυτα ειλικρινή συνέντευξη και εμείς την καμαρώνουμε

Η Ελληνίδα ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε σχεδόν για τα πάντα: την ψυχοθεραπεία, τα άγχη του Αλέξανδρου και τα εφηβικά της χρόνια.

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν η επίτιμη καλεσμένη της εκπομπής της ΕΡΤ και αφού έκατσε στον καναπέ του "Στούντιο 4", μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για πολλές πτυχές της ζωής της.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Από ταξιθέτρια έγινε η τηλεοπτική Άννα και ονειρεύεται να γίνει ντράμερ

Μαριάνα Τουμασάτου: "Αλίμονο αν στα 20 και στα 55 μου βλέπω τη ζωή με τον ίδιο τρόπο"

"Άμα δεν μεγάλωνα, δεν θα άλλαζα. Αφού μεγάλωσα, οφείλω να αλλάξω" δήλωσε ολόσωστα η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί ή να κρύψει. Όταν ρωτήθηκε για το τι έχει αλλάξει και κατά πόσο η ψυχοθεραπεία την έχει βοηθήσει στις σχέσεις της, η Μαριάννα Τουμασάτου ξεκαθάρισε πως αυτός ο τρόπος θεραπείας τα βοηθάει όλα.

"Όλα τα βοήθησε η ψυχοθεραπεία γιατί βοήθησε εμένα. Και όταν ο άνθρωπος εξελίσσεται μέσα του και προχωράει, αυτό ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα. Πάντα υπάρχει η δύσκολη περίοδος, που όταν ανασυντάσσεσαι έρχεσαι σε κόντρες, αλλά όχι με τον άνθρωπό σου μόνο, με το σύμπαν", είπε.

Έχοντας μια ξεκάθαρη στάση για τις σκέψεις και πώς μπορεί κάποιος να τις μοιράζεται χωρίς να φτάνει να τσακώνεται, είπε: "Εγώ όταν θα φτάσω στην ένταση, δηλαδή όταν θα εκραγώ, δυστυχώς ακόμα, άσ'το να πάει στην ευχή της Παναγίας. Και όσο δεν μιλάς, μαζεύεις μαζεύεις μαζεύεις και ξαφνικά γίνεσαι ένας άλλος άνθρωπος, το οποίο είναι πολύ ανέντιμο απέναντι στους γύρω σου. Γιατί το κράταγες τόσο καιρό; Γιατί το κράταγες και δεν το έλεγες; Άμα το πεις, συζητιέται το πράγμα. ... Μετά κατάλαβα ότι όταν λες αυτό που θέλεις να πεις, δεν γίνεται καβγάς συνήθως."

Μαριάννα Τουμασάτου και εφηβεία

Η ηθοποιός, όταν αναφέρθηκε στην ηλικία της κόρης της που είναι τώρα 12 ετών, παραδέχτηκε πως θυμάται πολύ καλά πως ήταν έφηβη και μάλλον ίσως η μητέρα και ο πατέρας της ίσως να μην θέλουν να θυμούνται αυτήν την περίοδο. "Δεν ήμουν ένα παιδί με δύσκολη εφηβεία, αλλά ένα παιδί που όλο κάτι έκανα. Τώρα δεν θα τα πώ γιατί η μάνα μου βλέπει. [...] Τώρα έχω μεγαλώσει, έχω κάνει αγριάδες που δεν θα ήθελα το παιδί μου να τις κάνει." και συνέχισε περιγράφοντας ένα επικίνδυνο σκηνικό που έκανε με αμάξι και με φίλους της.

Η οικογένεια και ο Αλέξανδρος Σταύρου

"Είναι και στιγμές που τρελαίνομαι", σχολίασε για τον ευατό της όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει που η κόρη της είναι σε αυτήν την ηλικία και έχει τη δική της "γλώσσα" επικοινωνίας. "Είμαι πολύ τυχερή, με λυπήθηκε ο Θεός, σου λέει μεγάλη το έκανε το παιδάκι, ας της στείλω ένα καλό παιδάκι να είναι ήσυχα τα πράγματα. Για την ώρα είμαστε πάρα πολύ καλά.

"Ο Αλέξανδρος όταν γεννήθηκε η κόρη μας του ήρθε ο πανικός" αστειεύεται η Μαριάννα Τουμασάτου, εξηγώντας πως ο σύζυγός της διατηρεί την ψυχραιμία του, αλλά έχει ως μπαμπάς περισσότερα άγχη, με την ίδια να κατανοεί την περιπλοκότητα της σχέσης πατέρα-κόρη και να παραδέχεται πως και η ίδια αγχώνεται, αλλά το συγκρατεί περισσότερο.

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Από τη στιγμή που το #ΜeToo έγινε hashtag και κίνημα ήταν καταδικασμένο»

Στη συνέντευξη επίσης μίλησε για το πώς η ίδια μείωνε μερικές φορές τον εαυτό της και πως η αυτοπεποίθησή της δεν ήρθε γιατί θεωρούσε πως ίδια ήταν όμορφη: "Αυτοπεποίθηση είχα από τον τρόπο που με μεγάλωσαν οι γονείς μου, όχι επειδή αισθανόμουν όμορφη, γιατί δεν αισθανόμουν ποτέ ότι ήμουν κάτι ιδιαίτερο" είπε αφού παραδέχτηκε πως τώρα βλέπει ότι την αλήθεια και ξέρει πως δεν μεγάλωσε "ως όμορφη". Για εμάς πάλι, αυτή η ειλικρίνεια θα είναι πάντα πανέμορφη και θέλουμε να την βλέπουμε στην τηλεόραση.

Την Μαριάννα Τουμασάκου θα τη δούμε πολύ σύντομα, στον τρίτο κύκλο του της αστυνομικής σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια, "Έτερος Εγώ", όπου θα αναλάβει τον ρόλο της νέας επικεφαλής στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

https://www.instagram.com/p/Cnp7GN2N7_B