Ορφέας Αυγουστίδης- Η εξομολόγηση για την Γεωργία:«Με συμπληρώνει, υπάρχει στις ανάσες μου»

Κατερίνα Μπούσιου
Ορφέας Αυγουστίδης- Η εξομολόγηση για την Γεωργία:«Με συμπληρώνει, υπάρχει στις ανάσες μου»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλά στο Queen.gr για όλα αυτά που τον προσδιορίζουν και τον καθορίζουν. Για την πολυδιάστατη προσωπικότητά του, την ανασφάλειά του, αλλά και για την σύζυγό του Γεωργία που του δίνει κίνητρο για ζωή. 

Αν δεις τον Ορφέα Αυγουστίδη στην σκηνή του θεάτρου «Κατερίνα Βασιλάκου» να παίζει για δεύτερη χρονιά στην «Μηχανή του Τούρινγκ», σε ένα μονόλογο διάρκειας 1,5 ώρας θα θαυμάσεις τις αντοχές του. Θα σε αφήσουν άφωνη η ποικιλία των εκφραστικών του μέσων.

Και θα τον χειροκροτήσεις στο τέλος, γιατί κάτι παρόμοιο δεν θα έχεις ξαναδεί. Δεν έχει καμία σχέση με την άλλη του προσωπικότητα ως Αστέρης του Σασμού. Γιατί αυτό είναι το ταλέντο του Ορφέα. Να μεταλλάσεται σε διαφορετικά πρόσωπα και να δημιουργεί και άλλα μέσα από αυτά.

https://www.instagram.com/p/CkobAjLrPca

Στον Ορφέα αρέσουν οι προκλήσεις, οι αλλαγές, το να δοκιμάζει τον καλλιτεχνικό του εαυτό στο καινούργιο. Και σε αυτή την παράσταση θα διακρίνεις και την χημεία που έχει με τον σκηνοθέτη της και κολλητό του φίλο Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Φαίνεται από τον τρόπο που εκείνος κινείται πάνω στην σκηνή. Κάποια στιγμή θα τους δούμε και μαζί σε μία παράσταση, όπως μας λέει, λίγο πριν ξεκινήσουμε την συνέντευξή μας στο Queen.gr.

https://www.instagram.com/p/CjdlbNgLnMb

Και σε αυτή την συνέντευξη ξετυλίγει με τον δομημένο λόγο του και την πάντα αισιόδοξη ματιά του, την ζωή του αλλά και πόσο άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Από την ηλικία των 30 που ανακάλυψε πραγματικά το εαυτό του στην ολότητά του, την ανασφάλεια που ακόμη νιώθει ως ηθοποιός - αν και έχει κάνει τόσο σπουδαία πράγματα στο θέατρο, στο κινηματογράφο και στην τηλεόραση - αλλά και για το πόσο ασφαλής αισθάνεται ως σύζυγος της Γεωργίας και ως μπαμπάς του ενός έτους γιου του Αχιλλέα - Κωνσταντίνο. Αλλά και για το πώς αντιμετώπισε την υπερέκθεση δημοσιότητας λόγω του γάμου τους.

Πρέπει να δεις τις νέες φωτογραφίες από τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

https://www.instagram.com/p/ClZOdJELP5W

«Η Γεωργία με συμπληρώνει, υπάρχει στις ανάσες μου στις παύσεις μου, υπάρχει πάντα και η δικιά της σκέψη. Τα μοιραζόμαστε όλα περιμένω την άποψή της και αυτή το ίδιο. Μου δίνει το κίνητρο στη ζωή», όπως λέει χαρακτηριστικά για την γυναίκα της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/ChQBsXdrXfK

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλά ακόμη και για το πόσο κολακευμένος αισθάνεται για την επιτυχία του Σασμού και την αποδοχή που έχει ο ρόλος του ως Αστέρης. Ακόμη και αν εκείνος δεν αγαπά τo Twitter και δηλώνει old fashion σε αυτά τα ζητήματα, γνωρίζει πάντα για τα μηνύματα και όσα γράφουν για εκείνον.

orfeasavgoustidis_portrait.jpg

Το ότι είναι μόνιμο trend ως τηλεοπτικός ήρωας το κάνει να χαμογελά. Ευτυχώς δεν είναι μόνο αυτό που τον προσδιορίζει.