Η Oprah γιόρτασε τα γενέθλια της με την Jennifer Lopez και τη μισή showbiz του Hollywood

Η Oprah γιόρτασε τα γενέθλια της με την Jennifer Lopez και τη μισή showbiz του Hollywood

Η Kim Kardashian με την μαμά της Kris Jenner, η Sofia Vergara, η Allesandra Ambrosio  και άλλες celebs είπαν το «Happy birthday» στη Oprah που είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στο σπίτι μίας άλλης διάσημης του Hollywood. 

Η σιδηρά κυρία της αμερικάνικης Tv έκλεισε τα 69 της χρόνια στις 29 Ιανουαρίου και το πάρτι για τα γενέθλια της Oprah δεν έγινε αυτή τη φορά στο σπίτι της, αλλά στην έπαυλη μία άλλης διάσημης του Hollywood. Η οποία δεν έχει καμμία σχέση με την υποκριτική και το σινεμά.

lopez.jpg

Lopez και Kardashian μαζί

Οι φίλες της Oprah έχουν ωφεληθεί στην καριέρα τους από την υποστήριξή της και στο χθεσινό πάρτι που έγινε στο Beverly Hills ήταν μία ευκαιρία για να της το ανταποδώσουν.

https://www.instagram.com/p/CoBm1SVr-0W

Η μικρή γιορτή της δημοσιογράφου, έγινε όμως στο σπίτι μίας άλλης κολλητής της φίλης, της Anastazia Soares, γνωστής beauty και brow expert του Hollywood η οποία ήθελε να γιορτάσει παράλληλα και τα 25 χρόνια του brand καλλυντικών που δημιούργησε.

https://www.instagram.com/p/CoDRX3Nyop8

Σε αυτό το τραπέζι όμως, βρέθηκε τελικά η μισή showbiz. Kαταρχάς εκ δεξιών της Oprah κάθισε η Jennifer Lopez και εκ αριστερών της η Kim Kardashian, οι οποίες μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί και ευδιάθετες.

lopez_kardashian.jpg

Στο πάρτι αυτό ήταν και μαμά Kardashian Kris Jenner, αλλά και η Sofia Vergara, η Allesandra Ambrosio, η σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson, η Heidi Klum, η Cindy Crawford, η Jessica Alba, η Priyanka Chopra και η δική μας Maria Menounos.

H γιορτή κράτησε όλο το βράδυ στην έπαυλη της Anastazia η οποία είναι μία από τις πιο πλούσιες γυναίκες επιχειρηματίες της Αμερικής. Προφανώς με τέτοιες πελάτισσες που είναι και η καλύτερη διαφήμιση, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το μέλλον της.

https://www.instagram.com/p/CmzMqplJf6B

Aυτό πoυ την έκανε γνωστή και περιζήτητη στην αμερικάνικη ελίτ, είναι η τεχνική που χρησιμοποιεί για να φτιάχνει τα φρύδια των διάσημων πελατών της και στη συνέχεια άρχισε να μεγαλώνει την beauty αυτοκρατορία της, με προιόντα και άλλες υπηρεσίες ομορφιάς. Κολλητή της φίλη είναι και η Victoria Beckham.

H Oprah Winfrey έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για την υγεία της