«Τρώνε και οι Μπλε»: Απασφάλισε ο Μισθοφόρος του Survivor και προβλέπει μάχη με τον Ατζούν

«Τρώνε και οι Μπλε»: Απασφάλισε ο Μισθοφόρος του Survivor και προβλέπει μάχη με τον Ατζούν

Αποφασισμένος να προδώσει όλα τα μυστικά του Survivor All Star είναι ο Κώστας Ααναγνωστόπουλος, ο Μισθοφόρος του Survivor.

Μπορεί στην Ελλάδα να χιονίζει, όμως στον Άγιο Δομίνικο της Καραϊβικής, η βροχή δεν έχει σταματήσει να πέφτει, όπως αποκάλυψε με ένα στόρι του και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.

«Βροχή» οι αποκαλύψεις από τον Μισθοφόρο

Στην Ελλάδα, εκτός από χιόνι, βροχή πέφτουν και οι αποκαλύψεις που κάνει ο Μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος από τη στιγμή που βγήκε τόσο πρόωρα από το ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει σταματήσει τις αποκαλύψεις.

Ο Μισθοφόρος έχει μπει δυναμικά σε Instagram και Twitter και οι αποκαλύψεις που κάνει για το ριάλιτι επιβίωσης είναι πολλές και μας ανοίγουν τα μάτια για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Survivor All Star.

Πρώτη και καλύτερη ήταν η αποκάλυψη για την παραμονή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Άγιο Δομίνικο με τις δύο παίκτριες να παραμένουν στο νησί και με τον Ατζούν να φτάνει στην Καραϊβική σήμερα ή αύριο με σκοπό να πείσει τους παίκτες που διαφωνούν με την επιστροφή των δύο κοριτσιών στο παιχνίδι. Ο Μισθοφόρος πρόδωσε πως μια ομάδα πέντε παικτών δεν δέχεται να επιστρέψουν Δαλάκα και Ασημίνα με penalty τα έπαθλα φαγητού και ο Ιλιτζαλί επιθυμεί να τους αλλάξει γνώμη και δια ζώσης.

Σύμφωνα με τα σχόλια που γράφτηκαν, οι πέντε είναι οι 5 είναι: Μαρτικας, Μπάρτζης Στάθης, Αφροδίτη, Κωστας. To Τwutter τρολάρει από τώρα την πιθανή επιστροφή της Δαλάκα.

Τρώνε και οι Μπλε κρυφά;

kostas1.JPG

Κι όχι μόνο. Στο Twitter κι ενώ υποστήριζε πως δεν βλέπει το επεισόδιο, ο Αναγνωστόπουλος μετά την ήττα των μπλε όπου και έχασαν το έπαθλο με τον μουσακά και το αναψυκτικό αλλά και την πρώτη ασυλία, έσπευσε να μας ενημερώσει πως δεν πρέπει να αγχωνόμαστε για τους Μαχητές μιας και αυτοί τρώνε.

Εννοείται πως τα σχόλια έπεσαν βροχή για το πώς συμβαίνει αυτό, με τους fans να αναρωτιούνται γιατί μιλάει τώρα και όσο ήταν στο παιχνίδι έλεγε ότι πεινάει.

Σε άλλο σημείο ο Μισθοφόρος εξήγησε πως με όσα λέει είναι πιθανό να μην πάρει ποτέ τα χρήματα που δικαιούται για την παραμονή του στο Survivor για έναν μήνα.

Υποψήφιος ξανά ο Σταμούλης

Πάντως, στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά την ήττα με 10-9, οι Μπλε επέλεξαν τον πρώτο τους υποψήφιο, ο οποίος ήταν ξανά ο Chris Σταμούλης.

«Πίστεψα πως το καλό ξεκίνημα που έκανα, θα έπειθε την ομάδα αλλά μάλλον έπαιξε ρόλο το ότι δεν έφερα κανένα πόντο σήμερα», είπε ο Chris.

UPDATE με δήλωση: Ο γρίφος του Μισθοφόρου για Δαλάκα-Ασημίνα και η υποστήριξη από Τριαντάφυλλο

Πάντως, οι τρεις ψήφοι κατά του Παλαίστρου - Χάρου, ήταν αυτές που σχολιάστηκαν περισσότερο και τον λόγο θα τον δεις παρακάτω.