Διχασμένο το κοινό με τον Χανταμπάκη: Το πλάνο με τις φωνές στην Εύη και η αντίδραση του Twitter

Διχασμένο το κοινό με τον Χανταμπάκη: Το πλάνο με τις φωνές στην Εύη και η αντίδραση του Twitter

Δεν είναι μυστικό πως η εμφάνιση του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor All Star έκανε το κοινό να αναφωνεί πως δεν είναι αυτός ο Στέλιος που γνωρίσαμε το 2017.

Ένα κομμάτι του κοινού στο Survivor All Star θεωρεί πως στο χτεσινό αγώνισμα, ο Στέλιος Χανταμπάκης βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του.

Kι αυτό γιατί στο σκληρό αυτό αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, υπήρξε μια στιγμή που ο κατά τα άλλα ήρεμος Στέλιος ξέσπασε και όχι μόνο ξέσπασε αλλά φώναξε στην Εύη Σαλταφερίδου.

Τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα σε Στέλιο και Εύη;

Η Εύη έπαιξε με ένα καλό fair play κόντρα στην Ελένη και δεν την έριξε στο νερό ενώ είχε την ευκαιρία. Το ίδιο έκανε και ο Στέλιος κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο. Mετά το fair play η Εύη άρχισε να διαμαρτύρεται με τον Στέλιο να ξεσπά τονίζοντας πως εφόσον πήρε την απόφαση να παίξει με τους κανόνες του fair play, κακώς διαμαρτύρεται.

Κάπου εκεί το Twitter υπέθεσε πως ο πράος και ήρεμος Χανταμπάκης που απλά υποκρίνεται δεν είναι πια εδώ και σκέφτηκαν πως στο ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε ο γνώριμος Στέλιος του 2017.

Υπήρξαν και οι αντίθετες απόψεις πάντως, που τόνισαν πως ο Χανταμπάκης κρίνεται με τα λάθη που έκανε ο ίδιος και το μοντάζ το 2017:

«Αυτό λεγεται κόλλημα. Επειδή ο Χανταμπακης έκανε κάποια λάθη στο πρώτο, έχουν κολλησει σε αυτό και τον περιμένουν στη γωνία για να δικαιωθούν».

Η στιγμή που ο Στέλιος βουτάει για να σώσει τον Μισθοφόρο

Και για όσους θεωρούν πως ο Χανταμπάκης υποκρίνεται, ο Στέλιος ήταν εκείνος που πρώτος κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και έσπευσε να βουτήξει για να τον βοηθήσει.

Γιατί ο Χανταμπάκης είναι τόσο ήρεμος;

Για όσους δεν θυμούνται το τι ζήσαμε το 2017, ο Χανταμπάκης δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του, βίωσε απίστευτο hate τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του και δέχτηκε κατάρες μέχρι και για τα παιδιά του.

«Πραγματικά προσπάθησα με τους κανόνες του Survivor, πολύ δίκαια και πολύ τίμια, εδώ γίναμε μια παρέα πολύ όμορφη και που όσο εξωστρεφής κι αν φαίνομαι πολύ δύσκολα κάνω παρέες», είχε πει στην αποχώρησή του το 2017 χωρίς να φαντάζεται στο ελάχιστο το τσουνάμι που θα ακολουθούσε.

Το 2017 ο Χανταμπάκης πάλεψε με τα απόνερα του Survivor και κατάφερε το 2018 με τη νίκη στο Nomads να ξεπλύνει κομμάτι της ντροπής και της βαθιάς στεναχώριας που βίωσε στο Survivor. Είχε τονίσει άλλωστε πως επέστρεψε στο Nomads, σε ένα ριάλιτι επιβίωσης για να ολοκληρώσει αυτό που είχε μείνει στη μέση. Ακόμα και με τη νίκη του πάντως, ο Χανταμπάκης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους φόβους του, το τραύμα που του άφησε το Survivor.

Στο τι έχει πάθει ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor All Star την απάντηση έδωσε ο ίδιος το 2018

«Ήμουν στεναχωρημένος αλλά όχι φοβισμένος, κι όταν κάποιος είναι στεναχωρημένος δεν μπορεί να το προσπεράσει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ήμουν πιο μετρημένος και πιο σοβαρός με τις πλάκες μου. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν και δεν θα με παρεξηγήσουν, μαζί τους είμαι πιο άνετα.

Όταν έχει παρεξηγηθεί δεν μπορείς να το προσπερνάς και να συνεχίζεις να λες ο κόσμος με ξέρει, καταλαβαίνει ότι κάνω πλάκα. Ποτέ μα ποτέ δεν θέλω να στεναχωρήσω ή να αδικήσω κάποιον. Σαν παρορμητικός χαρακτήρας έκανα λάθη και για να προχωρήσω πρέπει να κοιτάζω μόνο τα δικά μου λάθη. Δεν είναι και το πιο ευχάριστο να συζητάω πράγματα που με στεναχώρησαν.

Δεν μπορούσα να προσπεράσω ότι κάποιο κομμάτι του κόσμου με είχε παρεξηγήσει. Αυτό σίγουρα σου κάνει κακό στην τηλεόραση πρέπει να προχωράς αλλά για μένα η ηθική που έχουμε είναι πολύ σημαντικό. Θέλω στην τηλεόραση να περνάει αυτό που είμαι όχι κάτι άλλο», είχε πει ο Στέλιος σε συνέντευξη του.

Και αυτή την ατάκα άλλωστε, επανέλαβε -περίπου- στον Γιώργο Λιανό που προσπάθησε να τον τρολάρει για την ηρεμία του, τονίζοντας αυτό που λέει πάντα μετά το 2017!

«Πέρασα δύσκολα Στέλιο μου».