Η σπάνια έξοδος του Άκη Σακελλαρίου με την κόρη του & οι φωτό της νεαρής που ποζάρει ως μοντέλο

Η σπάνια έξοδος του Άκη Σακελλαρίου με την κόρη του & οι φωτό της νεαρής που ποζάρει ως μοντέλο

Η Σμαράγδα Σακελλαρίου ήταν η μούσα του Μιχαήλ Βαρθακούρη στην πρώτη του έκθεση φωτογραφίας.

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι από τους δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του που έχουν απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας μόνο με την επαγγελματική τους πορεία, αποφεύγοντας την έκθεση της προσωπικής του ζωής. Ο 61χρονος έχει καταφέρει από την αρχή της καριέρας του να προστατεύει την οικογένειά του και σπάνια τον συναντάμε σε κοσμικές εκδηλώσεις.

Η μοναδική φορά που ήρθε στο προσκήνιο του Τύπου για προσωπικό θέμα ήταν το 2019 όταν κινδύνευσε η ζωή του από τη νόσο των Λεγεωνάριων και είχε παραμείνει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Σωτηρία» για αρκετές ημέρες.

«Μπήκα σε κώμα και τελικά βγήκα. Με μετακίνησε με την έννοια ότι υπάρχει μια προτεραιότητα σε κάποια θέματα που τα είχα διαφορετικά, όπως τη δουλειά. Θέλω να κρατάω κάποια κομμάτια για μένα, την ιδιωτικότητά μου, την ησυχία μου», έχει δηλώσει ο γνωστός ηθοποιός στο «Πάμε Δανάη».

Ο πρωταγωνιστής της μικρής οθόνης και του θεάτρου βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία με την σύζυγό του και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, Τίνα Βασιλικού, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά (τον Ορέστη και τη Σμαράγδα).

Η Σμαράγδα Σακελλαρίου είναι το mini me του μπαμπά της και μούσα του Μιχαήλ Βαρθακούρη

Πριν λίγα 24ωρα ο ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο Κύκλος των χαμένων ποιητών» στο θέατρο Βρετάνια, συνοδευόμενος από την κόρη του, Σμαράγδα. Μπαμπάς και κόρη μοίρασαν χαμόγελα στον φωτογραφικό φακό και έδειξαν πόσο πολύ αγαπημένοι είναι.

H Σμαράγδα Σακελλαρίου κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο έχει εκδηλώσει την αγάπη της για την τέχνη. Πέρσι η νεαρή κόρη του ηθοποιού ήταν η μούσα του γιου του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρη στην πρώτη του έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Πλην Πυρός», που είναι αφιερωμένη στη θάλασσα και στη γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/CZ4WPZOs-Tp

Ο Άκης Σακελλαρίου είχε παρευρεθεί στην έκθεση για να καμαρώσει την κόρη του και είχε μοιραστεί στιγμιότυπα στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Η Σμαράγδα Σακελλαρίου έχει μετατρέψει το προφίλ της σε ιδιωτικό ωστόσο στη gallery που ακολουθεί μπορείς να βρεις μερικές από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει.

Άκης Σακελλαρίου: Αυτά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του

Πηγή κεντρικής: ndp