Ο Leonardo DiCaprio στα 48 του βγαίνει με ένα μοντέλο 19 ετών - Bρες το λάθος

Ο Leonardo DiCaprio στα 48 του βγαίνει με ένα μοντέλο 19 ετών - Bρες το λάθος
Dia Dipasupil/Getty Images

Μετά από πολλές βραβεύσεις, μια λαμπρή καριέρα, ένα Oscar, άπειρες διακρίσεις, η προσωπική ζωή του Leonardo DiCaprio έρχεται ξανά στο προσκήνιο (δίκαια).

Από το καλοκαίρι που η Camilla Morrone έσβησε 25 κεράκια στην τούρτα της και ήρθε ο χωρισμός που όλοι περίμεναν με τον Leonardo DiCaprio, ο βραβευμένος ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να παρτάρει και τα μίντια να τον συνδέουν ερωτικά με νεαρά μοντέλα.

Μετά την 23χρονη Lamas ήρθε η ώρα της 19χρονης Polani

Πριν έναν μήνα περίπου, ο DiCaprio φημολογούνταν πως πέρασε τα 48α γενέθλιά του με την Victoria Lamas, ετών 23 και κόρη του ηθοποιού Lorenzo Lamas.

Και αυτό το weekend, ήρθε η ώρα για έναν νέο έρωτα για τον Dicaprio, μιας και οι φήμες τον θέλουν να έχει συνδεθεί ερωτικά με το 19χρονο μοντέλο Eden Polani, η οποία βρέθηκε σε φωτογραφίες δίπλα του, σε ένα μουσικό event.

O γόης του Τιτανικού, δεν ήταν αγκαλιά με την εντυπωσιακή καλλονή στο μουσικό πάρτι αλλά πηγές από το περιβάλλον του Leo, μιλούν για μηδενική αλήθεια στα δημοσιεύματα:

https://www.instagram.com/p/CoQI9SDrDQD

«Δεν είναι αλήθεια, είναι απλά αστείο όλο αυτό. Ο Leo δεν δεν μπορεί να βγαίνει με κάθε κορίτσι που κάθεται στο τραπέζι του».

Ο Leo και η 19χρονη βρέθηκαν στο πάρτι για τη νέα μουσική της Ebony Riley και παρά το γεγονός που δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια οι φήμες για τη σχέση, η Eden διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram και ο Leonardo έχει γίνει θέμα τρολαρίσματος στο Twitter.

Τwitter τρολάρει Leonardo

Από το γεγονός πως όταν πήγαινε σχολείο η Polani έπρεπε να κάνει τηλε- εκπαίδευση λόγω covid19 μέχρι το γεγονός πως η φερόμενη ως αγαπημένη του δεν είχε καν γεννηθεί όταν βγήκε στους κινηματογράφους ο Τιτανικός.

Μήπως χώρισε ξανά ο Leonardo DiCaprio; Η εμφάνιση με 19χρονο μοντέλο πυροδότησε τις φήμες

To τρολάρισμα ξεκίνησε στα Emmys

Στα φετινά Emmy, οι Αμερικανοί φημίζονται για το χιούμορ τους και ειδικά οι παρουσιαστές τέτοιων μεγάλων events. Ο παρουσιαστής της βραδιάς Κέναν Τόμσον δεν αποτέλεσε εξαίρεση και πιάστηκε από την επικαιρότητα για να πεί την ατάκα του. Το «θύμα» στην περίσταση ήταν η Zendaya και ο Τόμσον απευθύνθηκε σε εκείνη για να ρίξει τις βολές του στον DiCaprio.

«Η Zendaya έγινε 26 χρονών την περασμένη εβδομάδα. Χρόνια πολλά. Τα 26 είναι μία περίεργη ηλικία στο Hollywood. Εννοώ ότι είσαι αρκετά νέα για να παίξεις με ένα μαθητή Γυμνασίου, αλλά είσαι πολύ μεγάλη για να βγεις ραντεβού με τον Leonardo DiCaprio».

Φυσικά η ατάκα του έφερε τρελό γέλιο στην αίθουσα και σίγουρα δεν ήταν ένα σχόλιο από το οποίο ο ίδιος ο ηθοποιός θα αισθανόταν προσβεβλημένος. Η Zendaya δεν πανικοβλήθηκε και απλά έσκυψε το κεφάλι της και γέλασε, καταλαβαίνοντας το χιούμορ του.

Ο 48χρονος γόης του Hollywood, τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει κάνει ποτέ δεσμό με γυναίκα άνω των 25 ετών και όλοι οι χωρισμοί του λάμβαναν χώρα με το που οι διάσημες πάντα κοπέλες του έμπαιναν στα 25!