Μήπως χώρισε ξανά ο Leonardo DiCaprio; Η εμφάνιση με 19χρονο μοντέλο πυροδότησε τις φήμες

Μήπως χώρισε ξανά ο Leonardo DiCaprio; Η εμφάνιση με 19χρονο μοντέλο πυροδότησε τις φήμες

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Το πάρτι και η φιλική συντροφιά με την οποία εμφανίστηκε ο DiCaprio. Ποια είναι η Eden Polani;

Ο Leonardo DiCaprio έχει ήδη ολοκληρώσει την νέα του ταινία την οποία σκηνοθετεί ο Μartin Scorsese και αναμένεται η προβολή της εντός της χρονιάς, αλλά λίγο πριν μας απασχολήσει με τα επαγγελματικά του, για μία ακόμη φορά μας προβληματίζει με τα προσωπικά του.

Η εμφάνισή του σε ένα πάρτι πυροδότησε τις φήμες για χωρισμό του από την 23χρονη Victoria Lamas και ενίσχυσε εκείνες που μιλούν για νέο φλερτ με επίσης μοντέλο, κατά 4 χρόνια νεώτερη.

Ποια είναι η Εden Polani;

Δεν είναι απίθανο ο ίδιος ο Leonardo DiCaprio να αποφάσισε να μας τρολάρει για την προσωπική του ζωή. Εμφανίζεται διαρκώς με άλλη γυναικεία παρουσία στο πλευρό του, προφανώς για να μπερδέψει, παρά να ξεκαθαρίσει το τι συμβαίνει και για ποιο λόγο δεν του αρέσει η μονιμότητα. Να μην μιλήσουμε για γάμο. Κανείς δεν πιστεύει ότι θα τον δούμε κάποια στιγμή και ως γαμπρό.

Αυτή τη φορά και ενώ υπήρχαν φήμες ότι έχει σχέση με το 23χρονο μοντέλο Victoria Lamas, βρέθηκε σε ένα πάρτι και ο τρόπος με τον οποίο συνομιλούσε και συμπεριφερόταν με την κοπέλα που βρισκόταν δίπλα του, υπονόησε νέο φλέρτ.

Όλη η αλήθεια για τη σχέση του DiCaprio με τη Victoria Lamas αποκαλύφθηκε από τον μπαμπά της

Αυτή λοιπόν η κοπέλα είναι επίσης μοντέλο, μόλις 19 ετών (6 χρόνια νεώτερη από το standard που πάντα βάζει εκείνος για τις συντρόφους του που ήταν όλες στα 25) ονομάζεται Εden Polani και έχει καταγωγή από το Ισραήλ. Και είναι ξανθιά με γαλανά μάτια, όπως οι περισσότερες από τις γυναίκες με τις οποίες φλερτάρει.

https://www.instagram.com/p/ClTwew3NN5e

Υπάρχει και ένα μυστήριο με την Lamas, καθώς το ζευγάρι έχει να εμφανιστεί μαζί από το Δεκέμβριο, ενώ ποτέ δεν είχε ξεκαθαριστεί αν υπήρξε ζευγάρι με τον Leonardo. Ο πατέρας της και πασίγνωστος ηθοποιός Lorenzo Lamas σε μία δήλωσή του σε δημοσιογράφο είχε πει μόνο ότι η κόρη του, είναι μεγάλη θαυμάστρια του ηθοποιού.

Για αυτό σας λέμε ότι υπάρχει περίπτωση ο DiCaprio να τρολάρει το κοινό του και τους δημοσιογράφους. Και τελικά να μην είναι καμία από τις προαναφερθείσες κυρίες σύντροφός του. Η ίδια περίπτωση με εκείνη της Gigi Hadid.