Οι μεγάλες αγάπες του Ryan Gosling

Οι μεγάλες αγάπες του Ryan Gosling

Ποιες γυναίκες έχουν περίοπτη θέση στην καρδιά του it αγοριού του Hollywood;

Ο Καναδός ηθοποιός είναι το απόλυτο crossover. Τον θαυμάζουν, παραδέχονται, λιμπίζονται, συμπαθούν (όλο και κάποιο ρήμα ταιριάζει σε κάθε περίπτωση) γυναίκες και άνδρες (gay και straight).

Η ερωτική του ζωή δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε κρυφή και όλοι ασχολήθηκαν με τη σχέση του με την Sandra Bullock τότε που η Αμερικανίδα ηθοποιός, ούσα 16 χρόνια μεγαλύτερη του, έγινε η πιο αξιοθαύμαστη cougar έχοντας στο κρεβάτι της τον σέξι νεαρό. Μη νομίζετε, όμως, πως δεν το απολάμβανε επαρκώς και ο ίδιος. «Είχα δύο από τις καλύτερες φιλενάδες όλων των εποχών. Δεν έχω γνωρίσει καμία που να μπορεί να τις ξεπεράσει» δήλωσε σε συνέντευξή του το hot αγόρι. Και η μία εξ αυτών δεν ήταν άλλη από την Sandra Bullock με την οποία ήταν ζευγάρι για έναν χρόνο το 2002.

Ποια είναι η άλλη τυχερή που έχει λάβει θέση περίοπτη στην καρδιά του Κανδού γόη; Η Rachel McAdams, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του ίδιου, η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «The Notebook», την ωδή στον μεγάλο έρωτα.

Φανταζόμαστε πως η Blake Lively, η Olivia Wilde και η Kat Dennings που έχουν περάσει από την αγκαλιά του θα ένιωσαν κάπως παραγκωνισμένες αν τυχόν διάβασαν τη δήλωσή του αυτή, αλλά τι να γίνει, η ζωή είναι σκληρή.

Μπορεί η Eva Mendes που είναι η φημολογούμενη φιλενάδα του αυτή τη στιγμή (επτά χρόνια μεγαλύτερή του, επίσης), να καταφέρει να τους πάρει τη θέση και να κατακτήσει την κορυφή στην καρδιά του.