Είτε με flip flops στο χιόνι, είτε ξυπόλυτη ή στους -169°C η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι παντός καιρού

Είτε με flip flops στο χιόνι, είτε ξυπόλυτη ή στους -169°C η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι παντός καιρού

«Γνωρίστε την αληθινή Τάτι, την ώρα που αγοράζει μήλα και φορώντας σαγιονάρες μέσα στη χιονοθύελλα, μετά το πεντικιούρ». (Βρήκαμε και το beauty μυστικό της για τέλειο δέρμα το οποίο είναι και όπλο κατά της κυτταρίτιδας). 

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αλλά και το αποχαιρετιστήριο post της Τατιάνας Μπλάτνικ στα social media και η 42χρονη σύζυγος του Νικόλαου έκανε ένα ανατρεπτικό story στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

«Οικογένεια. Αξιοπρέπεια. Παράδοση»: Η νέα ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ για τον πεθερό της

Ειδικότερα, πριν από λίγες ώρες και στον απόηχο της Μπάρμπαρα, η Μπλάτνικ μοιράστηκε μία άκρως αυθεντική φωτογραφία από την καθημερινότητά της στην οποία ποζάρει με casual look και σκουφάκι φορώντας flip flops και κρατώντας τις μπότες της στα χέρια. Το πλάνο με φόντο το μανάβικο, η εντυπωσιακή Τατιάνα συνόδεψε με την εξής λεζάντα:

Από το μανάβικο με αγάπη:

«Γνωρίστε την αληθινή Τάτι, τη multitasker, σε μια επαγγελματική υποχρέωση την ώρα που αγοράζει μήλα και φορώντας σαγιονάρες μέσα στη χιονοθύελλα, μετά το πεντικιούρ», έγραψε ανάμεσα σε άλλα η Τάτι στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

mplatnik-32-large.webp

Ξυπόλυτη

Όποιος ακολουθεί την Τάτι στο Instagram, θα ξέρει πως είναι μια γυναίκα τόσο multitasker όσο και γειωμένη. Λάτρης της φυσικότητας και της απλότητας, η ίδια έχει προσεγγίσει στα απλά πράγματα την πολυτέλεια ενώ λατρεύει τη φύση και να περαπάει ξυπόλυτη. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει κοσμήσει αντίστοιχα πλάνα όπως αυτά παρακάτω.

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους στα βόρεια προάστια

Στους -169°C

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, εκτός από όμορφες φωτογραφίες από τη φύση ή το σπίτι της, είναι και μια γυναίκα που μοιράζεται και αρκετά πλάνα με θέμα το health care και το beauty. Σε ανάρτησή της κατά το παρελθόν, η 42χρονη τόλμησε να μπει σε κρυοσάουνα και στους -169°C (παρακαλώ!). Η εν λόγω μέθοδος που την τελευταία δεκαετία κάνει θραύση στους πιο ψαγμένους, εκτός από θεραπευτικές ιδιότητες έχει και beauty σκοπούς καθώς σφίγγει το δέρμα και αποτελεί αποτελεσματικό όπλο κατά της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης του δέρματος και της κατακράτησης υγρών.

Η Μπλάτνικ, που έχει κάνει αυτή τη μέθοδο για θεραπευτικούς σκοπούς, είχε μοιραστεί την εμπειρία της με τα εξής λόγια:

«-169 βαθμοί Κελσίου! Με έμπνευση από τον Floyd Mayweather και με κίνητρο την... τενοντίτιδα των ώμων, έφτιαξα τελικά το θάρρος να μπω στην κρυοσάουνα για μυϊκή αποκατάσταση και επούλωση».

H Tatiana Blatnik αποχαιρετά τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο: «Θα μου λείψεις πολύ & θα σε αγαπώ πάντα»

https://www.instagram.com/p/BPsomeMBFvy

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ζωή στην Ελλάδα, η σχέση με τον Νικόλαο και η αποκάλυψη για τον μπαμπά της

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους στα βόρεια προάστια

Γεννημένη στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 η σύζυγος του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ, είναι κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας Μαρί Μπίερλαϊν.

Από την ηλικία των τριών ετών, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Ελβετία. Για δώδεκα περίπου χρόνια παρέμεινε εσώκλειστη στο Κολλέγιο Έιγκλον του χωριού Βιλάρ συρ Ολόν της Ελβετίας. Στα δεκαοκτώ της χρόνια μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζταουν της Ουάσινγκτον.

Η άγνωστη κόντρα της βασίλισσας Letizia και της Marie Chantal και η συμφιλίωση στην κηδεία του τέως

Το 2003 αποφοίτησε με πτυχίο στην κοινωνιολογία και επέστρεψε στην Ελβετία για να σπουδάσει δημόσιες σχέσεις. Από το 2006 ως τον Ιούλιο του 2010 εργαζόταν στο πλευρό της σχεδιάστριας ρούχων Diane Von Furstenberg, έχοντας το ρόλο της οργανώτριας εκδηλώσεων και των δημοσίων σχέσεων.

https://www.instagram.com/p/CZ9wyZSNPjt

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Τατιάνα γνώρισε το μέλος της τέως βασιλικής οικογένειας, τον Νικόλαο, το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το dress code ήταν το προβλεπόμενο: royal chic black

Όπως είναι γνωστό, η Τατιάνα Μπλάτνικ, τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα με τον Νικόλαο στην Ελλάδα και οι πληροφορίες τούς θέλουν να έχουν νοικιάσει το σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί.

https://www.instagram.com/p/CS_muaXHDx1

Τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της διατηρούν ένα χαμηλών τόνων προφίλ πραγματοποιώντας σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις. Το ζευγάρι διαθέτει και λογαριασμούς στα social media στα οποία μοιράζονται διακριτικές στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Ακολουθούν κάποια από αυτά τα διακριτικά πλάνα που έχει μοιραστεί η Τατιάνα Μπλάτνικ με φόντο το πολυτελές σπίτι στο Καστρί